Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...
Мінусовка чи "вживу"?Поставимо крапку...

Прочитав,роблю висновок-це все плач клонів.Так хлопці,не ображайтесь ,всі весільно-кабацькі лабухи-ми звичайні клони.Замість творити ми мавпуєм і копіюєм,бо власної фантазії-нуль.А Дзідзьо наш бог і кумир.Поставте хоч раз себе на місце простого обивателя і подивіться на себе його очима.Яку повагу до себе можна вимагати,коли тупо і одноманітно на усіх весіллях, та банкетах звучить одне й те ж саме(де гірше-де якісніше ,суті не міняє).Ось тупий приклад-у футбол грають,або грали майже всі,але зірками стали одиниці,або ще-крали всі,але мало тих хто"в законі".Ну яка обивателю різниця запустиш ти"Сару" з ноута,заграєш "вживу на самограї",чи просто будеш відкривати писок під плюсовку? САРА- вона і в Африці САРА ! Правду казали великі рокери - до кінця восьмидесятих вся музика була вже зіграна.Ще один приклад-проїзд у таксі-шо на мерседесі їдеш,шо на жигулю - такса однакова.І шо толку,що в тебе кетрон,а в сусіднього лабуха "меблі" , фанєра то одна і та сама.Закривайте вже тему ,бо,Бігме,тошнить.

Myhailo1962, різниця велика. "Сара" з ноута лунає рівно скільки, скільки час фонограми. От з самограю, чи вживу, то можна регулювати час на свій смак і потребу. Та й дограти який куплет з приспівом, коли хто викрикає "МАЛО". Про підбирання тональності під теситурні можливості співака вже й мовчу.

Добрий вечір ! Вчора співав халтуру .Мені здаєтся народу все однако на чому це воспроізводится . Головне щоб своєчасно і без всяких тормозів ...

Пане Ігор,я не про те -на чому грати,чи включати Сару,я про загальну тенденцію до деградації суспільства.

Закривайте вже тему ,бо,Бігме,тошнить.

Тошнить не читайте!!!!мене тошнить від сигарет тому я не курю...А тему закривати ну ні ,моя імха,тема найважливіша що могла-б тільки лунати на цьому форумі......От,реформувати тему це так,замість того,щоб вже купу часу спорити тра чи не тра грати вживу,краще перейти до більш прискіпливого і деталізованого обговорення питання живого звуку,Наприклад обмінюватсь досвідом (якщо він звісно є) як краще визвучити апарат,обмінятись партитурами і тд і тп, А ВСІ КОМУ ТО НЕ ЦІКАВО ХАЙ ПРОДОВЖУЮТЬ КАЧАТИ ФАНЕРИ...

Отже .прошу допомоги,хто зможе поділитись партитурами пісні ЛЕДІ ІН РЕДЕ,Кріс де БУР ,для баса ,буду дуже вдячний bodjalab@mail.ru ?і ще цікавить,  чи потрібно обробляти  ефектами звучання барабанів при підзвучені (компресор то понятно),мою наувазі хорус фленжер і тд...

Богдане,може ти і великий музикант,але пишеш,вибач,безграмотно.  Щодо "Леді ін ред"  Кріса де Бурга , то пошукай в ГУГЛІ міді-файл з однойменною піснею,закинь в самограй,відключи партію баса і вокалу і лабай собі на здоров,я.А на рахунок обробки ефектами барабанів,то вперше чую,що їх обробляють хорусом,чи фленджером,хіба що у якості спецефекту,але це вже ,як каже Леонід Каневський-...совсем другая история.

PS.Юліановичу,на рахунок обмеженості у часі мінусовки з ноута,та ж не мені вас вчити,що можна легонько"залупити"(правильно зрозумійте)шматок трека,чи й цілий і ганяти його хоч до безконечності,поки гості зовсім не здуріють(разом з лабухами)  А якщо серйозно,то найбільшу роль в успіхові музикантів грає все таки харизма виконавців.А все решта то фігня(цитуючи Дзідзя).

Може я й безграмотно пишу,нічого переживете,(тут головне зміст а не орфографія,чи моя манера подачі тексту),ну а про міді з інету ,велике спасібі за підказку ,сам би не додумавсяот правда мені би хотілось перед собою бачити ноти щоб ідентично до оригіналу  відтворити партію баса,проте кому це цікавоІ ще, повірте ,великим музикантом я себе не рахую,навіть швидше навпаки, мені ще рости і рости щоб я міг як рівний говорити ну хочаб все з тим же Юліановичем,а от індивідуумів які нічого нездатні окрім як кнопки на ноуті цикати я за музикантів  якраз і нерахую....

найбільшу роль в успіхові музикантів грає все таки харизма виконавців

Харизма це звісно річ важлива,але давайте на хвильку заглянем в майбутнє,якщо все в нашій роботі і надалі буде рухатись в такому напрямку в якому воно рухається зарас,то через пару років ви з вашою

харизмою нікому не будете потрібні нафіг (модератори, можете мене модерарити),Адже куди вигідніше буде замовити собі на свято "мальчіка"за 300грн  з парою саундкінгів ,який буде крутити гостям "оригінальні  твори відомих виконавців", і повірте в того ж таки Лєпса чи скажем Мадонни цієї харизми куда більше чим в мене і в вас разом узятих  і дай Боже щоб я помилявся в своїх судженнях але чомусь мені здається що саме так і буде....І ще ,просто щоб ви не подумали що ви спілкуєтесь з наївним хлопчиком з селаВ мене за плечима дві вищих освіти,чималий багаж прочитаної різнобічно розвиваючої не художньої літератури,і ще купа всякого ненайприємнішого досвіду.. так що бачити реальний стан справ і аналізувати перспективу МОЖУ!!!

Богдану http://www.mymusictools.com/rus/score_editors_30/midiview_20279.htm

О Назар дуже вдячний,навіть не здогадувався про існування такої Програмки,правда ссилка чомусь не працює зарас ,проте маючи інформацію про цю прогу я знайду засоби як нею заволодіти

От саме в такому формат, мені здається, має продовжуватись дискусія про живий звук ,коротко, сухо ,змістовно і по темі....Якщо нас обєднує спільна мета (повернути повагу до музиканта),ми повинні один другому допомагати,а не об....ти і мірятись пі.....ми!!!!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти