Юрко (DJ ... | 18 Листопада 2013, о 08:18 |
---|---|
Користувач |
ми повинні один другому допомагати,а не об....ти і мірятись пі.....ми!!!! Богдане, як влучно сказано... Моє шанування... А на рахунок обробки барабанів, я не великий знаток, але скажу, як мої хлопціц строїлися - скомпресувати "кухню" само собою, але в залежності від ситуації, на дробовик та хети трошки ще давали холу, щоб цікавіше звучав. Більше ніякої обробки... Myhailo1962 Не треба так скептично ставитися до питання про фленжер та хорус - хлопаки вчаться і тому питають. Так деколи питання для досвідченого спеца звучать дико, та згадаймо себе на початках - всі з тих питань починали, хтось давав на них відповіді, і тепер ми знаємо. От і хлопака також знати хоче... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 18 Листопада 2013, о 13:28 |
Користувач |
Myhailo1962 А то буває , як каверять в більшості - одними барабуцами шо польку шо Леді Гагу |
Hollow Man | 18 Листопада 2013, о 14:56 |
Користувач |
Альо, панове,схаменіться!Не хотів ні з ким сваритися,а тим більше нікого ображати.Ну здивувало мене,що людина"з двома вищими освітами"допускає грубі орфографічні помилки,хоч зрештою чому дивуватись,коли наш президент-ПРАФФЕСОР.Ну та дідько з ним,я не про те писав.Шановні панове самограйщики скажіть мені ,будь ласка, що б ви робили без своїх китайських самограйок?Цілий оркестр,котрий замість тебе зіграє вступ,збивки,закінчення... в одному пластмасовому ящику,не треба наймати барабанщика,басиста і всіх решта,не потрібно ні з ким ділитись-просто лафа!Не потрібно пів життя вчитись музиці,достатньо початкових класів музичної школи,або студії.А потім взагалі балдьож-пішли фанєри спочатку мінусові,потім взагалі" а-ля Пилип Кіркоров".Не буду кривити душею народ у нас не дуже розумний,бо"...маємо те що маємо",але і не настільки тупий,щоб не відрізнити справжнє мистецтво від ширпотребу.Перелопатьте весь контент мінусовок,чи знайдете ви тут якісь свіжі ідеї,щось дійсно оригінальне,неповторне,геніальне? Дуже у цьому сумніваюсь.Тому нема чого дивуватись,що"...зірка Василь має виступати після дресированої свині( С.Притула і А.Молочний,діалог-Файна Юкрайна). PS. Шановний MIKOLA63DEMENTSEVICH я не спец,але знаю,що фленджер,чи хорус вішаються на барабани для того,щоби добитися певного спецефекту і в основному примінюються в електронній музиці. |
pete fedyshyn | 18 Листопада 2013, о 15:40 |
Користувач |
В першу чергу треба собі задавати питання, який кінцевий результат? Якого звучання я хочу досягти? Воно повинно зазвучати в голові! А тоді треба задавати собі (чи комусь) питання якими засобами досягти цього. Як правило, якщо ви суперударник і у вас супербарабани, то компресора не потрібно, гейти зазвичай потрібні щоб покращити читабельність ударних, а решту - правил НЕМА!!!! все залежить від того ефекту якого хочете досягти. Успіху! |
bodja bear | 18 Листопада 2013, о 16:35 |
Користувач |
Ну здивувало мене,що людина"з двома вищими освітами"допускає грубі орфографічні Знаєте, в світі ще багато чого дивного....орфографія ніколи не була моєю сильною стороною,але хвала Богу ,із всім іншим все гаразд.Проте мова зарас іде не про мене,а про живий звук і про його перспективи...Небачу нічого зазорного в тому щоб запитати поради в спеціалістів ,про ті речі яких сам ще незнаю...А от корчити з себе крутого спеца,незнаючи елементарних азів,ось це якраз ,я рахую і є ознакою неграмотності обмеженості і проф непридатності Серед нас музик (а особливо звукорежисерів ) ,таких прикладів безліч. ..який кінцевий результат? Якого звучання я хочу досягти? Таке розуміння звісно є,а от з засобами ,за допомогою яких, я хочу досягнути цього звучання нажаль не все так ясно)))(думається мені ,що всеж таки є якісь фундаментальні засади,яких обовязково потрібно дотримуватись,при підзвучуванні живих барабанів)Тому час від часу і виникають подібні питання,тому і рахую що цю вітку потрібно реорганізувати для того щоб люди яким це цікаво могли обмінюватись досвідом ,вирішувати проблеми повязані з освоєнням "живого звучання".А пустих розмов "To be or not to be",гадаю вже годі,всерівно музики в яких це в крові і надалі будуть "грати" ,а пєвци качати фонограми.....
|
pete fedyshyn | 18 Листопада 2013, о 16:37 |
Користувач |
цю вітку потрібно реорганізувати А чому не нову почати? |
bodja bear | 18 Листопада 2013, о 16:39 |
Користувач |
А чому не нову почати? можна і так ,але суть від цього не зміниться |
Hollow Man | 18 Листопада 2013, о 17:05 |
Користувач |
Богдане,не хочу далі сперечатися,невдячна це справа(прям,як у верховній раді).Скажу просто :поради-порадами,папір(монітор)усе стерпить,краще виклади свій твір на люди,щоб почули,оцінили,а потім послухай поради,бо ми тут словоблудством займаємось,тема ж була- мінусовка чи"вживу" |
Юрко (DJ ... | 18 Листопада 2013, о 17:07 |
Користувач |
<OFFTOP> Доречі про дві освіти: в мене є колєга - геніальний програмер (працює в Гуглі), пише таке, що більшості і не снилося. Також дві вишки... Але коли починає писати текст - помилка на помилці... Отаке то диво, і не факт, якщо людина допускає помилки в тексті, то його освіти ніц не варті... Може просто не завертає собі голову </OFFTOP> |
bodja bear | 18 Листопада 2013, о 17:55 |
Користувач |
Та я і ні з ким не сперечаюсь,просто відстоюю свою думку,сперчатись ви почали,сказавши що тема неактуальна (я так не думаю)от і все. Ну а мій твір ,на люди,нерозумію що це дасть? ви по неякісному запису через побутову відеокамеру ,зможите визначити чи правельно настроєна ударна установка чи бас?чи то просто бажання тикнути мене мордою в багно ,так не старайтесь я і сам це досить вдало роблю....і ніколи з себе супер професіонала не корчив (недумаю що хтось в цьому мені зможе дорікнути),Получиться зробити якісне ,репрезентативне відео,обовязково викладу його на загальний огляд,проте думаю моєї виконавської майстерності буде цілком достатньо,щоб дозволити себе вважати непоганим музикантом. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти