SHARIK | 12 Березня 2011, о 13:35 |
---|---|
Модератор |
" А бытиё определяет сознание". Прошу слово " БЫТИЁ" трактувати в переносному значенні!!!! |
Василь | 12 Березня 2011, о 20:16 |
Користувач |
Обмінялись думками...Ставимо крапку... Кожному своє... |
Назар Рибак | 12 Березня 2011, о 20:55 |
Модератор |
Шкода що нема вже біржі - потрядок тоді був!!! |
Василь | 12 Березня 2011, о 21:24 |
Користувач |
О!п.Назаре! Це інша,правда, тема,але колись була "біржа"-і був порядок.Можна брати більше,але не менше! Дивує.що у Вас (у Львові така проблема),бо я живу в провінційному містечку.Ви її можете спокійно організувати(біржу).У нас повинні після посту теж відбутись збори,подивлюсь,що можна зробити.Треба створити нову тему і ,спілкуючись,допомагати один одному,як знайти важелі,щоб "відшивати" так званих "музикантів". |
SHARIK | 12 Березня 2011, о 23:53 |
Модератор |
Так дісно треба щось міяти, бо тема вже запоцована, як старша дружка. Почали за здравіє - ще трохи і перейдем за упокій,,,, Скоро на тему будудь заходити, як на Камеді Клаб. Нічого ніхто конкретного не пропонує, лиш ностальжи,ностальжи, ностальжи, (тай і я на тім спокусився) досить - а то як в ВР, заєте таки анекдот - А в ВР ППР!!! не буду розказувати, щоб не порушувати правила сайту. хто знає то догадається. Шановні колеги, або пишем чемно, інтелегетно, КОНКРЕТНО!!!, або відкриваєм тему , щоб Гриць Драпак мав з чого гуморески писати. З повагою до ВСІХ. |
Василь | 13 Березня 2011, о 00:23 |
Користувач |
Невже ми так себе погано поважаємо,що стільки спілкуватись і це було Камеді клаб!Люди висловили свої думки.Он Бодя Ковальський себе готує до "живого" виконання і правильно робить! Тему закриваємо,хотілось би почути про "штрейкбрехерів"-ті,хто збивають ціни.Дякую Всім,хто брав участь у обговоренні цієї теми! Бажаю всім успіхів,ну що ж ,бажаю всім створення цікавих тем,а не тільки "коммерческих","не хлебом единым..." Дай ,Боже,всім здоров"я! |
Василь | 13 Березня 2011, о 21:33 |
Користувач |
Поставимо крапку...Ми ж всі розумні! А там , як Бог дасть-удачі всім!!! |
igora-labuh | 14 Березня 2011, о 16:04 |
Користувач |
"Радий за Вас і ваш бенд!" Дякую п. Ігор що звернули увагу на хорошу музику, але то не мій бенд. Це мої колеги, гурт "Равське Ретро". |
krokpavel | 14 Березня 2011, о 22:34 |
Користувач |
Шановні пани музиканти! Я все життя грав, звичайно вживу, в ті часи поіншому не грали. Але сьогодні мені надзвичайно цікаво працювати з відмінними фонограмами, дописувати (бек вокал) та інше, записувати все в домашніх умовах, робити все, що дозволяють сучасті технічні засоби і це веління часу, а не забаганка. Тепер про сприйняття, ось 8 -го березня впевнився остаточно на концерті, що слухачам в залі всетаки важливо подати найкращу якість звучання (до якості звикли слухаючи музику на відмінних домашніх звуконосіях)а на концертних майданчиках якісне звучання - велика проблема (звук,оператор,мікрофони,зал, настрій та ін. фактори). А "ноутбуківці"? , то теж веління часу і якщо вони сьогодні комусь потрібні, то, заборонити неможливо і ображати іх мабуть теж неварто.З повагою до всіх і привітом з берегу Чорного моря. |
Misha Stepyak | 15 Березня 2011, о 01:56 |
Користувач |
на мою думку так воно і є......час іде вперед і ми незнаємо шо нас дальше чекає і що буде через пару років.......вийде шось нове і слухачі не схочуть слухати (старе )та як 3d формат!)))а якість прописаної фонограми буде впереді!хіба як би зібрати класних музикантів тоді різниці не буд,а навіть буде краще,але навряд чи хто маєчи базово освіту буде іграти по весілях і кабаках...він завжди буде шукати місця достойного себе! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти