SHARIK | 25 Травня 2012, о 15:09 |
---|---|
Модератор |
|
SHARIK | 25 Травня 2012, о 15:13 |
Модератор |
Мундштук для саксофона альта деревяний, ручної роботи, який продається з AMATI Klassik DeLuxe дивитись по ссилці http://www.minus.lviv.ua/blurb/saksofon/S/5374 |
bogd555 | 1 Червня 2012, о 02:37 |
Користувач |
куплю муштук до саксофона альта б/у. Розгляну всі пророзиціі. 067-336-06-56. |
flehs | 4 Червня 2012, о 22:35 |
Користувач |
Шановні колеги,хочу почути вашу думку,мені 34 роки хочу навчитися грати на саксофоні,чи не за пізно мені прийшла ця думка в голову? бажання є,інструмент куплю тільки не можу з орієнтуватись який, альт чи тенор? для гри по халтурах.Чикаю ваших порад,дякую. |
ДІМА гурт"Дивограй" | 5 Червня 2012, о 00:20 |
Користувач |
Все залежить від повноти налитого стакана,чи в вашому випадку "проценту хотіння".Якщо в вас хотіння таке як ви описали-"альт чи тенор чисто для халтур"-такий і буде результат(та шось там грає).Сакс-як жінка,вимагає догляду за ним і часу,проведеного з ним.Тоді може бути результат.Якщо бажання і терпіння нема-не тратьте куме сили-спускайтеся на дно. Але якщо є велика охота і час-все вийде. |
Богдан Дубик | 5 Червня 2012, о 01:47 |
Користувач |
Друзі,порадьте хорошого майстра у Львові або радіусі 50км треба сакс полагодити!!! |
Smart | 5 Червня 2012, о 10:02 |
Користувач |
Знаю одного дуже хорошого майстра. Його телефон 097 4318848. Правда до нього треба ставати в чергу. Він проживає в м. Львів. |
Sax | 5 Червня 2012, о 10:31 |
Користувач |
Власне ремонтую саксофони. Якщо треба, то звертайтесь. |
ДІМА гурт"Дивограй" | 5 Червня 2012, о 11:41 |
Користувач |
Теж ремонтую саксофони.Та я далеко вІд Львова.Хлопці,підкажіть чим перекриваєте добрі сакси?Де можна роздобути НЕ КИТАЙСЬКИХ подушок.Маю підходящу шкіру і роблю сам подушки,але це якось не солідно.Хотів би купити хоч пару комплектів фірмових подушок. |
Smart | 5 Червня 2012, о 11:44 |
Користувач |
http://musicmedic.com/. Я там купував якісні подушки. Правда вони не завжди дешеві. (Подушки для Bueshcer True Tone - 60$. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти