Віталік Вус | 20 Березня 2012, о 18:29 |
---|---|
Користувач |
Не стикався з підсилювачами EV,але часто зустрічав Park Audio.Гарно звучать.Не думаю,що EV разюче відрізняється по якості звуку.Взагалі я думаю,що це ніщо інше,як просто самонавіювання:"-Це ж EV-легенда!!!"Віповідно і здається на підсвідомому рівні,що ЦЕ полюбому звучить краще.Подібно,як в "цілителів":людину переконують,що буде краще,людина щиро вірить і-чудо-дійсно здається,що стає краще.А визначити що і як легко,методом сліпого прослуховування. |
Андрій Нечипор | 20 Березня 2012, о 20:21 |
Користувач |
п. Сергій можна довго говорити і спорити ,що краще ?Бо кожен має свій смак і бачення .Є пропозиція, як що маєте вільний час у пятницю приїтьте у Дрогобич ми якраз будем дещо порівнювати . Буде і Парк, Електровойс і Динакорд 3 можна буде послухати. Як є бажання зустріну . |
Євгеній | 20 Березня 2012, о 21:40 |
Користувач |
Обов’язково напишіть свої враження про почуте. |
Андрій Нечипор | 20 Березня 2012, о 23:21 |
Користувач |
Але то будуть тільки мої враження . Жека давай до нас ,тай будеш мати свої враження ZX 4 теш буде . |
pete fedyshyn | 21 Березня 2012, о 09:29 |
Користувач |
А який Парк і який Електровойс буде порівнюватись з Динакордом 3? |
Андрій Нечипор | 21 Березня 2012, о 09:49 |
Користувач |
Ми не збираємось для того щоб порівнювати блоки бо та тема давно вичерпана унас.Просто як що би хтось хотів приїхати ми могли би продемонструвати Electro Voice Q99 Park Audio V4-1800 Dynacord 2 ,3. Можна різні підсилювачі взяти і попробувати . |
pete fedyshyn | 21 Березня 2012, о 09:51 |
Користувач |
а акустика яка буде пробуватись? |
Андрій Нечипор | 21 Березня 2012, о 10:02 |
Користувач |
Electro Voice i Dynacord (ZX TX D15-3) |
Євгеній | 21 Березня 2012, о 10:31 |
Користувач |
Хлопці, створите нову тему і про все нам розкажите. |
flehs | 21 Березня 2012, о 15:21 |
Користувач |
Друзі,Park Audio V4,та S2.То є два різних підсилювача по характеристиці,зверніть увагу на "Коэффициент демпфирования " А висновок такий що V4 проти S2 нервує і багато куре...... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти