Руслан Кузьо | 30 Березня 2012, о 00:40 |
---|---|
Користувач |
Ну що тут не зрозуміло? права колонка грає на парку а ліва на електро войсі І як підсилювач запрацює на 4Ом???? |
sergejkushnir | 30 Березня 2012, о 00:43 |
Користувач |
А навіщо щоб іменно працював на 4 ома? Можна й на 8 омному варіанті спробувати яка різниця буде в звуці підключивши на кожен з підсилювачів по колонці, і подавши на них один і той же сигнал А потім так само на 4 омній нагрузці проводимо тест.. Ну що тут не зрозуміло? Якісь смішні питанння задаєте. Не обовязково підключати акустику до 2 каналів підсилювача. Можна провірити підключивши тільки в 1 канал акустику до 99 войса і в 1 канал до парка такуж саму колонку, і порввняти звук коли вони будуть звучати разом і парк і войс, щоб не перетикати кабеля Так зрозуміліше висловився? |
Руслан Кузьо | 30 Березня 2012, о 00:46 |
Користувач |
А ви пробували його на 8 чи 4 омному режимі? Цікаво, а як можна попробувати такий блок на 4Ом при 8Омній колонці???? А це я для чого писав? Звичайно, пробували в одинакових умовах. Ми це робили не для того щоб потім на форумах писати, а для того щоб працювати на якісній апаратурі |
Руслан Кузьо | 30 Березня 2012, о 00:49 |
Користувач |
Хоча така інформація на форумах також потрібна. |
sergejkushnir | 30 Березня 2012, о 00:54 |
Користувач |
Ой! я вже запарився пояснювати. Краще візьму свій 2400 і сам порівняю його з тим войсом. В товариша одного є такий Так буде простіше. І будуть в мене свої висновки |
Руслан Кузьо | 30 Березня 2012, о 01:00 |
Користувач |
Якісь смішні питанння задаєте. Не обовязково підключати акустику до 2 каналів підсилювача. Можна провірити підключивши тільки в 1 канал акустику до 99 войса і в 1 канал до парка такуж саму колонку, і порввняти звук коли вони будуть звучати разом і парк і войс, щоб не перетикати кабеля Так зрозуміліше висловився? Все так і робили!!! А ще включали на моноканал пульта(щоб і в правому і в лівому каналі ішов одинаковий сигнал)
Ок. Всі чекаємо висновки sergejkushnir |
Yulianovich | 30 Березня 2012, о 01:06 |
Користувач |
Краще візьму свій 2400 і сам порівняю його з тим войсом. І на якій акустиці? MAG? |
sergejkushnir | 30 Березня 2012, о 01:09 |
Користувач |
Якщо просто немає яскравості і парк кліпує то беремо замість 1800го 2400тий і все стає в норму. парк 2400 завести в кліп дуже важко. Це треба постаратись. Можна акустику спалити так і не завівши в кліп В нього великий запас по потужності. І яскравість у нього краща як у 1800 Більше вихідних транзюків, більш стабільніше тримає потужність в нагрузці, особливо 8 омній
На акустиці ZX5 у товариша |
Yulianovich | 30 Березня 2012, о 01:39 |
Користувач |
І яскравість у нього краща Це новий технічний термін? |
sergejkushnir | 30 Березня 2012, о 16:30 |
Користувач |
Я описую такими ж самими термінами парк, як Руслан описує Q99 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти