pete fedyshyn | 23 Березня 2012, о 16:59 |
---|---|
Користувач |
Крім фінансів, залежить як оцінює музикант себе і публіку. Якщо він себе і публіку поважає, то йому захочеться, щоб звучало. А якщо він думає, що кругом лохи і для них піде і так, то буде і далі позоритись. |
schumi | 24 Березня 2012, о 13:40 |
Користувач |
Непевне й я долучусь до даної дискусії...... Як говорилось вище, працюю на електровозі Тх серії ділю процом DC-one, практично з моменту її продажі в Україні.Починав з двох пар 2152 і двох пар 2181 навантажені на два Q1212 по парі на канал ( на більше підсилення грошей тоді не вистачило :( ), якраз в 2 Оми. За півтора роки прокатів в такій конфігурації - НІ ОДНОГО ЗБОЮ !!!!!!!!!! На свої очі бачив як спрацьовува тепловий захист в залі на Васіних QSC при роботі на 2 Омах. Так що це не показник, так як 2 омний режим не є оптимальним для підсилювачів, це більше від "бідності"!!!!! Войс досить дотошна компанія і фактично даний текст це більше перестраховка.Так як і характеристики,які декларуються мають досить суттєвий запас. А на рахунок порівнянь з іншими брендами та "китайского походження" Q серії можем зробити такий тест: "Витягуєм з мого прокатного река любий підсилювач підключаєм еквівалент навантаження в 1,5 кВт, подаєм синус 1 кГц розганяєм підсилювач в повну потужність ( замірюючи ток на виході ) потім коротим навантаження (заганяючи блок в захист) і йдем пити каву на годинки 4 або більше ...... Паралельно провівши таку ж процедуру наприклад з парком, або чимось іншим.Панове я свій блок готовий віддати в такий тест, бо впевнений в цьому " китайському фуфлі, для шкільної лінійки," ,цікаво чи доживе хоч парочка вітчизняних ???? , і чи ризикне власник іншого бренду піти на такий спор з своїм підсилювачем ? Мої колеги з представництва робили подібні тести перед одним тендером, можна почиттати http://electrovoice.com.ua/index.php?news=300 Я ОСОБИСТО був присутній ще при декількох подібних тестах іменно по Q серії. Щось подібне ми робили на семінарі в Дрогобичі з Q1212. До теперішнього часу , я особисто є прихильником електровоза так як сам на ньому "катаюсь" та й продаю. Простий приклад : 2 січня відпрацювано концерт Інгрід на TX акустиці та Q підсиленні - звукач Інгрід залишився ДУЖЕ задоволений звучанням в залі. Аналогічно також сподобалась як манера роботи її звукача, так і саме звучання на концерті. (Це при умові ,що ТХ не рахується "про" серією, ). Різницю між підсилювачами реально чути на хорошій точній акустиці . а не на якомусь вулику..... Ну і ще до
Недавно беседовал в магазине с продавцом на тему,что лучше ZX5+Q1212 или ZXA5 с (........?)пультом. Перша ключова фраза ПРОДАВЦОМ ( цікаво що він міг почути в ZX5 при прослуховуванні в магазині ????? Хто хоч раз чув цю акустикумене зрозуміє -треба або вулицю або зал) Друга ZX5 намного хуже связки не только Q1212,а и Q99 который имеет к своим 400ваттам при 8 омах -30% запас по мощности Вдумайтесь: "а и Q99 который имеет......." ПАНОВЕ !!!!!!! ВСІ моделі підсилювачів EV мають 30% процентний запас по перегрузу. А продавець знає що лише 99 має. Вот і робіть висновки про професійність та рекомендації лише ПРОДАВЦІВ !!!!! А активне ділення -БІАМП у всі часи було ефективніше ніж пасивний фільтр це елементарна річ і нічого дивного тут нема, воно може бути дивним лише для продавця ,а не для техніка, чи прокатчика. |
Studio | 24 Березня 2012, о 13:52 |
Користувач |
Молодець Романе - ! . Ну так хто ж погодиться на тест підсилювачів, запропонований Романом - !!! ... Є бажаючі. |
Андрій | 24 Березня 2012, о 15:50 |
Користувач |
На свої очі бачив як закорочували провода на підсилювачі Q серії. Причому робили це з невеликими інтервалами. Захист зпрацьовував миттєво. Звук то появлявся, то пропадав. Таке враження, що хтось бавився кнопкою MUTE на пульті! Тай Романа знаю багато років! Якщо він в чомусь невпевнений, то каже що "Треба послухати, треба попробувати" А як впевнений сто відсотків - то так і каже. |
Yulianovich | 24 Березня 2012, о 17:04 |
Користувач |
Шумі, респект! |
Богдан Іванишин | 26 Березня 2012, о 00:50 |
Адміністратор |
Пане Роман! Щось Сергій притих... |
Руслан Кузьо | 26 Березня 2012, о 11:43 |
Користувач |
Щось Сергій притих... Напевно провів тест (коротив при навантаженні) та й тепер ремонтує свій парк.... |
sergejkushnir | 27 Березня 2012, о 17:54 |
Користувач |
Нічого я не ремонтую, в мене парки вже 5 років працюють в самих важких умовах. Літом на 30 градусній жарі, зимою -15-20 морозу. І ніяких проблем ні разу не виникало. Постійно під кліп, на повній потужності Парки це дуже витривалі і надійні підсилювачі. Зайдіть на форум МСК та почитайте відгуки про них. Думаю питання відпадуть. А щодо переплати за дорогий підсилювач то це вже кому що в холову приходить. Оправдовується це лише при дуже великих заробітках, і в іншій сфері застосування. А щодо тесту Парка то він витримає навіть більше як той електро войс |
pete fedyshyn | 27 Березня 2012, о 18:16 |
Користувач |
Постійно під кліп То може ви не знаєте як підібрати підсилювач? |
sergejkushnir | 27 Березня 2012, о 19:31 |
Користувач |
Все я знаю |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти