Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » який підсилювач для Electro-Voice ZX4 ?
який підсилювач для Electro-Voice ZX4 ?

Крім фінансів, залежить як  оцінює музикант себе і публіку. Якщо він себе і публіку поважає, то йому захочеться, щоб звучало. А якщо він думає, що кругом лохи і для них піде і так, то буде і далі позоритись.

Непевне й я долучусь до даної дискусії......

Як говорилось вище, працюю на електровозі Тх серії ділю  процом DC-one, практично з моменту її продажі в Україні.Починав з двох пар 2152 і двох пар 2181 навантажені на два Q1212 по парі на канал  ( на більше підсилення грошей тоді не вистачило :( ), якраз в  2 Оми. За півтора роки прокатів в такій конфігурації -  НІ ОДНОГО ЗБОЮ !!!!!!!!!!  На свої очі бачив як спрацьовува тепловий захист в залі на Васіних QSC при роботі на 2 Омах. Так що це не показник, так як 2 омний режим не є оптимальним для підсилювачів, це більше від "бідності"!!!!! Войс досить дотошна компанія і фактично даний текст це більше перестраховка.Так як і характеристики,які декларуються мають досить суттєвий запас. А на рахунок порівнянь з іншими брендами та "китайского походження" Q серії   можем зробити такий тест:

"Витягуєм з мого прокатного река любий підсилювач підключаєм еквівалент навантаження в 1,5 кВт, подаєм синус 1 кГц розганяєм підсилювач в повну потужність ( замірюючи ток на виході ) потім коротим навантаження (заганяючи блок в захист) і йдем пити каву на годинки 4 або більше ...... Паралельно провівши таку ж процедуру наприклад з парком, або чимось іншим.Панове я свій блок готовий віддати в такий тест, бо впевнений в цьому "  китайському фуфлі, для шкільної лінійки," ,цікаво чи доживе хоч парочка вітчизняних ???? , і чи ризикне власник іншого бренду піти на такий спор  з своїм підсилювачем ?

Мої колеги з представництва робили подібні тести  перед одним тендером, можна почиттати http://electrovoice.com.ua/index.php?news=300

Я ОСОБИСТО був присутній ще при декількох подібних тестах іменно по Q серії. Щось подібне ми робили на семінарі в Дрогобичі з Q1212.

До теперішнього часу , я особисто є прихильником електровоза так як сам на ньому "катаюсь" та й продаю.

Простий приклад : 2 січня відпрацювано концерт Інгрід на TX акустиці та Q підсиленні - звукач Інгрід залишився ДУЖЕ задоволений звучанням в залі. Аналогічно також сподобалась як манера роботи її звукача, так і саме звучання на концерті.  (Це при умові ,що ТХ не рахується "про" серією, ).

Різницю між підсилювачами реально чути на хорошій точній акустиці . а не на якомусь вулику.....

Ну і ще до

Недавно беседовал в магазине с продавцом на тему,что лучше ZX5+Q1212 или ZXA5 с (........?)пультом.
Было объяснено,что ZX5 намного хуже связки не только Q1212,а и Q99 который имеет к своим 400ваттам при 8 омах -30% запас по мощности и демонстрировал этот вариант.Включал по биампу-впечатлило

Перша ключова фраза ПРОДАВЦОМ ( цікаво що він міг почути в ZX5 при прослуховуванні в магазині ????? Хто хоч раз чув цю акустикумене зрозуміє -треба або вулицю або зал) Друга   ZX5 намного хуже связки не только Q1212,а и Q99 который имеет к своим 400ваттам при 8 омах -30% запас по мощности 

Вдумайтесь: "а и Q99 который имеет......."  ПАНОВЕ !!!!!!!  ВСІ моделі підсилювачів EV  мають 30% процентний запас по перегрузу. А продавець знає що лише 99 має.  Вот і робіть висновки про професійність та рекомендації лише ПРОДАВЦІВ !!!!!

А активне ділення -БІАМП  у всі часи було ефективніше ніж пасивний фільтр це елементарна річ і нічого дивного тут нема, воно може бути дивним лише для продавця ,а не для техніка, чи прокатчика.

Молодець Романе - ! .  Ну так хто ж погодиться на тест підсилювачів, запропонований Романом - !!! ... Є бажаючі. 

На свої очі бачив як закорочували провода на підсилювачі Q серії.

Причому робили це з невеликими інтервалами. Захист зпрацьовував миттєво.

Звук то появлявся, то пропадав. Таке враження, що хтось бавився кнопкою MUTE на пульті!

Тай Романа знаю багато років! Якщо він в чомусь невпевнений, то каже що "Треба послухати, треба попробувати"

А як впевнений сто відсотків - то так і каже.

Шумі, респект!

Пане Роман!  Щось Сергій притих... 

Щось Сергій притих...

Напевно провів тест (коротив при навантаженні) та й тепер ремонтує свій парк....

Напевно провів тест (коротив при навантаженні) та й тепер ремонтує свій парк

Нічого я не ремонтую, в мене парки вже 5 років працюють в самих важких умовах. Літом на 30 градусній жарі, зимою -15-20 морозу. І ніяких проблем ні разу не виникало. Постійно під кліп, на повній потужності

Парки це дуже витривалі і надійні підсилювачі. Зайдіть на форум МСК та почитайте відгуки про них. Думаю питання відпадуть.

А щодо переплати за дорогий підсилювач то це вже кому що в холову приходить. 

Оправдовується це лише при дуже великих заробітках, і в іншій сфері застосування.

А щодо тесту Парка то він витримає навіть більше як той електро войс

Постійно під кліп

То може ви не знаєте як підібрати підсилювач?

Все я знаю

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти