Руслан Кузьо | 22 Березня 2012, о 21:55 |
---|---|
Користувач |
"А ви бачили що вони в нього в 2 омному режимі були підключені?" Ну звичайно бачив. І то працювали на вулиці і в повну потужність. Я думаю, що потрібно запросити до розмови Шумахера. |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 21:58 |
Користувач |
Ок! |
vikto | 22 Березня 2012, о 22:37 |
Користувач |
Артур: бажаючий шукае можливості а не бажаючий чогось кращого причини. Сергій :( кесареві кесареве) Кому мерс кому ланос.Пиляйте і надалі тупою пилкою. Ввважаю дискусія недоречна.Просто навіщо купляти EV і шукати "щось" може пройде. Та ні непройде, через якийсь час зрозумієте.Себе важко обманювати. |
Yulianovich | 22 Березня 2012, о 22:49 |
Користувач |
Алеж ні до кого не доходить. Електро Войс і все. Якщо Щось друге то парнаса не буде, люди не поважають і. т. д. Просто смішно слухати Я бачив якраз навпаки ті що працюють на паршивенькій дешевій апаратурі заробляють більше як ті що працюють на Динакорді pm, і електро войсах. Як правило музиканти думають якщо апаратура брендова і дорога, то це покращить їхній голос, Тоді для чого куплялося це?: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/4453/ І голос не покращує і грошей менше... "Вльот!" |
Studio | 23 Березня 2012, о 00:10 |
Користувач |
Як правило музиканти думають якщо апаратура брендова і дорога, то це покращить їхній голос, Тоді для чого куплялося це?: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/4453/ І голос не покращує і грошей менше... "Вльот! ТО пан Сергій одне каже всім, а для себе інше робить (купує). Двозначність - ? |
sergejkushnir | 23 Березня 2012, о 00:45 |
Користувач |
Динакорд я купляв для універсальності, щоб не купувати зовнішніх процесорів ефектів. А в динакорді вони мені подобаються, тай мікшер надійний і добротний. Але ця покупка оправдана, тим що в більшості звучання залежить від мікшера. Мікрофонного підсилювача а не підсилювача потужності
|
pete fedyshyn | 23 Березня 2012, о 01:34 |
Користувач |
звучання залежить від мікшера. Мікрофонного підсилювача а не підсилювача потужності Звучання залежить від всього. Став хоч Мidas, якщо далі чи підсилювач чи акустика буде г... то звук буде г.... |
Руслан Кузьо | 23 Березня 2012, о 10:45 |
Користувач |
Звучання залежить від всього. Став хоч Мidas, якщо далі чи підсилювач чи акустика буде г... то звук буде г.... Однозначно!!!!! І комутація також має бути відповідна. |
Артур | 23 Березня 2012, о 11:23 |
Користувач |
Артур: бажаючий шукае можливості а не бажаючий чогось кращого причини. Дозволю собі з вами не погодитись. І ось чому: - в наш час для для хорошого заробітку треба мати волохатого дядька в культмасовому секторі - працюючи на виїздах, приймаюча сторона деколи навіть палатки для мікшера поставити неможе - так і оплата в "глубинках" відрізняється від обл. центрів. Особисто я, маючи невеликий парк визвучки (зокрема присутнє обладнання фірм EV, TC, DBX, OBE, MAG, Allen Heath, Yamaha, Behringer), можу стверджувати, як непросто самому зібрати, відробити, і ще заробити в провінції. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 23 Березня 2012, о 16:45 |
Користувач |
Досить часто, той, хто добре заробляє - саме більше і "жметься" на апарат .Крім апаратури і майстерності , зараз ,не менш дієві "средства" для досягнення успіху - тримати ніс по вітру і вміти добре вилизати... потрібним людям. На переферії якраз і більше якісного звуку, а в "центрових" в комплекті "доїльного апарату" дві якихось шпаківні і комбайн фонік чи музон... ну і само собою понтів "конєшно нємєряно". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти