Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » який підсилювач для Electro-Voice ZX4 ?
який підсилювач для Electro-Voice ZX4 ?

"А ви бачили що вони в нього в 2 омному режимі були підключені?"

Ну звичайно бачив. І то працювали на вулиці і в повну потужність.

Я думаю, що потрібно запросити до розмови Шумахера. 

Я думаю, що потрібно запросити до розмови Шумахера. 

Ок!

Артур: бажаючий шукае можливості а не бажаючий чогось кращого причини.

Сергій :( кесареві кесареве) Кому мерс кому ланос.Пиляйте і надалі тупою пилкою. Ввважаю дискусія недоречна.Просто навіщо купляти EV і шукати  "щось" може пройде. Та ні непройде, через якийсь час зрозумієте.Себе важко обманювати.

Алеж ні до кого не доходить. Електро Войс і все. Якщо Щось друге то парнаса не буде, люди не поважають і. т. д. Просто смішно слухати

Я бачив якраз навпаки ті що працюють на паршивенькій дешевій апаратурі заробляють більше як ті що працюють на Динакорді pm, і електро войсах.

Як правило музиканти думають якщо апаратура брендова і дорога, то це покращить їхній голос,  Тоді для чого куплялося це?: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/4453/ І голос не покращує і грошей менше... "Вльот!"

Як правило музиканти думають якщо апаратура брендова і дорога, то це покращить їхній голос, Тоді для чого куплялося це?: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/4453/ І голос не покращує і грошей менше... "Вльот!

ТО пан Сергій одне каже всім, а для себе інше робить (купує).  Двозначність - ?

Динакорд я купляв для універсальності, щоб не купувати зовнішніх процесорів ефектів.

А в динакорді вони мені подобаються, тай мікшер надійний і добротний.

Але ця покупка оправдана, тим що в більшості звучання залежить від мікшера. Мікрофонного підсилювача а не підсилювача потужності

звучання залежить від мікшера. Мікрофонного підсилювача а не підсилювача потужності

Звучання залежить від всього. Став хоч Мidas, якщо далі чи підсилювач чи акустика буде г... то звук буде г....

Звучання залежить від всього. Став хоч Мidas, якщо далі чи підсилювач чи акустика буде г... то звук буде г....

Однозначно!!!!! І комутація також має бути відповідна.

Артур: бажаючий шукае можливості а не бажаючий чогось кращого причини.

Дозволю собі з вами не погодитись. І ось чому:

- в наш час для для хорошого заробітку треба мати волохатого дядька в культмасовому секторі

- працюючи на виїздах, приймаюча сторона деколи навіть палатки для мікшера поставити неможе

- так і оплата в "глубинках" відрізняється від обл. центрів.

Особисто я, маючи невеликий парк визвучки (зокрема присутнє обладнання фірм EV, TC, DBX, OBE, MAG, Allen Heath, Yamaha, Behringer), можу стверджувати, як непросто самому зібрати, відробити, і ще заробити в провінції.

Артур

Досить часто, той, хто добре заробляє - саме більше і  "жметься" на апарат .Крім апаратури і майстерності , зараз  ,не менш дієві "средства" для досягнення успіху - тримати ніс по вітру і вміти добре вилизати... потрібним людям.  На переферії  якраз і більше якісного  звуку, а в "центрових" в комплекті "доїльного апарату"  дві якихось  шпаківні і  комбайн фонік чи музон...  ну і  само собою понтів  "конєшно нємєряно".

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти