Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » який підсилювач для Electro-Voice ZX4 ?
який підсилювач для Electro-Voice ZX4 ?

Вам пора з такими "відкриттями" виходити на більшу аудиторію - той самий plus-msk, чи Шоумастер.

Сергій, там набирається опиту, а тут ним ділиться

Сергій, не ліпіть х...ні (да вибачать мене модератори) в мене літом при навантаженні mag2545 та mag 554 паралельно на один канал, парк переходив в термал за 20-30хв. І зразу, щоб ви не сказали що в мене бракований парк, скажу що власноруч це перевіряв на 2-х парк с3 мк2, одному с3, одному с2 мк2. Довелось додатково ставити пару вентиляторів на вихлоп.

Ще один розумник!

А хіба для парка S2 чи S3, вказано що він працює на 2 оми, що ви ліпите таку х...ню

Що ж ви порівнюєте не те що треба? Візьміть V2-2400 або S4. Тільки ці моделі в парка працюють в 2 омному режимі

А у войсів вказано що вони всі працюють на 2 оми. Не плутайте грішне з правидним

Сергій, уВас, якщо я не помиляюсь, V4-2400, а ви пишите В мене парк працював при 35 градусній жарі на літній площадці кожен день в 2 оми.

Щось несходиться.

Вам пора з такими "відкриттями" виходити на більшу аудиторію - той самий plus-msk, чи Шоумастер

На на тому шоумастері чи МСК також половина таких юзерів, що й самі не знають про деякі деталі того чи іншого апарату. Лише флуду там на 30-40 сторінок, в кожній темі хто шо хоче то і пише

Сергій, там набирається опиту, а тут ним ділиться

Опиту набиратись на форумі? Це просто смішно. Я займаюсь дослідженнями і ремонтами підсилювачів вже більше 4 років. Отож знаю чітко про що кажу

Сергій, уВас, якщо я не помиляюсь, V4-2400

То був підсилювач і апарат знайомого V2-2400, в якого я місяць працював на заміні, коли він виїзджав на заробітки в крим. (Музикантом)

http://audiosila.com/product/v2-2400-mkii

Доречі можете звернути увагу на демпінг фактор і швидкість наростання вихідної напруги у ньому і в тому войсі.

Теж цікаво. У войсі 30в, у парка 40в

Демпінг у парка 400, у войса 300

За вами спостерігається тенденція негативно відзиватись про те обладнання, яке ви в очі не бачили. Ви вже зі мною вступали в спів відносно OBE, хоч незнаєте як вони зроблені. Тепер у вас претензії до q-серії електровойсів. Це що хоббі таке, о....ти обладнання, яке ви бачили тільки на картинці?

Цікаво? Скільки б часу сміялись інженери EV прочитавши цю тему?   ( Це що топливну на "мерса" від ЮМЗ)

виробник пропонує 2-варіанти.Навіть думати не заставляє.

Q-99 або CP2200. А тут вікторина: хто розумніший?

Не на картинці, а по технічних параметрах в інструкції, та по відгуках користувачів на інших форумах

Цього цілком достатньо

Опиту набиратись на форумі? Це просто смішно. Я займаюсь дослідженнями і ремонтами підсилювачів вже більше 4 років. Отож знаю чітко про що кажу

Чітко буде, коли ви вкажите марку і кількість вихідних транзисторів, напругу живлення, просадку живлення при максимальному навантаженні. От тоді і можна буде доказувати що підсилювач видасть, а що ні. А так ви просто пинаєте повітря.

П.С. все вище сказане особисто моя думка.

Чітко буде, коли ви вкажите марку і кількість вихідних транзисторів, напругу живлення, просадку живлення при максимальному навантаженні. От тоді і можна буде доказувати що підсилювач видасть, а що ні. А так ви просто пинаєте повітря.

Про підсилювач парк я вам можу все сказати заміряти все що ви хочете. Там брехні нема все чесно, як написано в паспорті. А про ЕV я сумніваюсь що там чесні параметри, якщо застерігають не включати в жарких умовах.

Що це тоді за професійний усілок, якщо працює лише дуже в обережних умовах

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти