Артур | 22 Березня 2012, о 20:16 |
---|---|
Користувач |
Вам пора з такими "відкриттями" виходити на більшу аудиторію - той самий plus-msk, чи Шоумастер. Сергій, там набирається опиту, а тут ним ділиться |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 20:22 |
Користувач |
Ще один розумник! А хіба для парка S2 чи S3, вказано що він працює на 2 оми, що ви ліпите таку х...ню Що ж ви порівнюєте не те що треба? Візьміть V2-2400 або S4. Тільки ці моделі в парка працюють в 2 омному режимі А у войсів вказано що вони всі працюють на 2 оми. Не плутайте грішне з правидним |
Артур | 22 Березня 2012, о 20:27 |
Користувач |
Сергій, уВас, якщо я не помиляюсь, V4-2400, а ви пишите В мене парк працював при 35 градусній жарі на літній площадці кожен день в 2 оми. Щось несходиться. |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 20:29 |
Користувач |
На на тому шоумастері чи МСК також половина таких юзерів, що й самі не знають про деякі деталі того чи іншого апарату. Лише флуду там на 30-40 сторінок, в кожній темі хто шо хоче то і пише
Опиту набиратись на форумі? Це просто смішно. Я займаюсь дослідженнями і ремонтами підсилювачів вже більше 4 років. Отож знаю чітко про що кажу |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 20:33 |
Користувач |
То був підсилювач і апарат знайомого V2-2400, в якого я місяць працював на заміні, коли він виїзджав на заробітки в крим. (Музикантом) http://audiosila.com/product/v2-2400-mkii Доречі можете звернути увагу на демпінг фактор і швидкість наростання вихідної напруги у ньому і в тому войсі. Теж цікаво. У войсі 30в, у парка 40в Демпінг у парка 400, у войса 300 |
Артур | 22 Березня 2012, о 20:38 |
Користувач |
За вами спостерігається тенденція негативно відзиватись про те обладнання, яке ви в очі не бачили. Ви вже зі мною вступали в спів відносно OBE, хоч незнаєте як вони зроблені. Тепер у вас претензії до q-серії електровойсів. Це що хоббі таке, о....ти обладнання, яке ви бачили тільки на картинці? |
vikto | 22 Березня 2012, о 20:39 |
Користувач |
Цікаво? Скільки б часу сміялись інженери EV прочитавши цю тему? ( Це що топливну на "мерса" від ЮМЗ) виробник пропонує 2-варіанти.Навіть думати не заставляє. Q-99 або CP2200. А тут вікторина: хто розумніший? |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 20:40 |
Користувач |
Не на картинці, а по технічних параметрах в інструкції, та по відгуках користувачів на інших форумах Цього цілком достатньо |
Артур | 22 Березня 2012, о 20:42 |
Користувач |
Опиту набиратись на форумі? Це просто смішно. Я займаюсь дослідженнями і ремонтами підсилювачів вже більше 4 років. Отож знаю чітко про що кажу Чітко буде, коли ви вкажите марку і кількість вихідних транзисторів, напругу живлення, просадку живлення при максимальному навантаженні. От тоді і можна буде доказувати що підсилювач видасть, а що ні. А так ви просто пинаєте повітря. П.С. все вище сказане особисто моя думка. |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 20:46 |
Користувач |
Про підсилювач парк я вам можу все сказати заміряти все що ви хочете. Там брехні нема все чесно, як написано в паспорті. А про ЕV я сумніваюсь що там чесні параметри, якщо застерігають не включати в жарких умовах. Що це тоді за професійний усілок, якщо працює лише дуже в обережних умовах |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти