flehs | 29 Березня 2012, о 23:11 |
---|---|
Користувач |
Друзі то що купувати (парк,чи електровоз)? дайте раду. |
sergejkushnir | 29 Березня 2012, о 23:31 |
Користувач |
Парк! |
Руслан Кузьо | 29 Березня 2012, о 23:33 |
Користувач |
Ми працювали на Park Audio V1800 півтора роки. Купили Q99 (вже працюємо на ньому рік). Зараз парк стоїть в шафі, і припадає пилюкою. Ми порівнювали ці підсилювачі "в притул", на різній акустиці. Слухало близько 20-ти музикантів. Думка була однозначна!!!!! Зараз парк стоїть в шафі, і припадає пилюкою |
sergejkushnir | 29 Березня 2012, о 23:53 |
Користувач |
Руслан які відчуття в різниці по звуку між парком і войсом? |
Руслан Кузьо | 30 Березня 2012, о 00:06 |
Користувач |
Якщо по самому звучанні - то набагато!!!! світліше і прозоріше стало звучання. Так якби забрали якусь перешкоду між акустикою і слухачем. Ну і звичайно запас потужності. Парк давно пікував, а войс віддихав. Також порівнювали Dynacord powermate 1000-2, так його звучання було дуже схожим з войсом. (до войса славили Allen-heath Zed14) Взагалі-то, планується прослуховування акустики EV Zx4, EV Tx1152 та Dynacord d15-3 (можливі ще варіанти). Будемо за одно ще раз порівняти Парк і Войс (бажаючі вже є) Про дату прослуховування можу повідомити тут на сайті. |
sergejkushnir | 30 Березня 2012, о 00:18 |
Користувач |
Ось де проблема криється. Трохи слабоватий по потужності цей парк 1800 А ви пробували його на 8 чи 4 омному режимі? В мене парк 2400, і я його качаю у 8 омному режимі, то яскравість така як будто студійні монітори звучать, і деталізація краща Раніше був підсилювач парк 1200, який недокачував акустику, то теж милив звук. Щось мені не віриться що різниця аж така разюча. Спробуйте порівняти його з парком 2400, у 8 омній нагрузці і відпишіть результат. Цікаво дуже
|
Руслан Кузьо | 30 Березня 2012, о 00:27 |
Користувач |
Ага! Ясно, якщо прозоріше, то парк 1800 просто слабий по запасу потужності, тому й яскравості немає. ці підсилювачі майже одинакові по потужності!!! Це парк
2 х 900 Вт, 4 Ом Це войс 2 х800W/4ohm 2 х400W/8ohm А ви пробували його на 8 чи 4 омному режимі? Цікаво, а як можна попробувати такий блок на 4Ом при 8Омній колонці???? Щось мені не віриться що різниця аж така разюча. І не потрібно вірити - потрібно ОДИН!!!!! раз послухати і переконатися.... Що ми і зробили.
|
sergejkushnir | 30 Березня 2012, о 00:31 |
Користувач |
Підключити його до 8 омної колонки в один канал парк а інший нанал на 8 ом Войс підсилювач, отак можна точно прослухати що і як Тоесть ставите 2 підсилювачі парк і войс один на другий, і пускаєте з пульта сигнал по 1 каналу на кожний підсилювач, і по одній 8 омній колонці в кожний підсилювач, і таким чином порівнюємо звучання двох колонок які грають одним і тим же сигналом на різних підсилювачах Лівий канал сигнал з пульта на підсилювач войс, а правий на парк, і так само колонки підключаємо Так зрозуміло??? |
Руслан Кузьо | 30 Березня 2012, о 00:33 |
Користувач |
Підключити його до 8 омної колонки в один канал парк а інший нанал на 8 ом Войс підсилювач, отак можна точно прослухати що і як ??? Я не зрозумів |
sergejkushnir | 30 Березня 2012, о 00:38 |
Користувач |
Ну що тут не зрозуміло? права колонка грає на парку а ліва на електро войсі Q99 Тільки замість 1800 підключіть 2400 парк на 8 омну колонку Тур Х наприклад, і такуж 8 омну на електро войс Q99 або 1212 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти