Андрій | 22 Березня 2012, о 11:15 |
---|---|
Користувач |
Намає у EV Q серії ніяких прикрас. В більшості ми слухали його без LPF фільтра і на пульті все в ноль! Так от, в EV звук більш "чистіший", "природніший" ніж у парка. А Парк аудіо, таке враження, що погіршує звучання, а не покращує! Тім більше, якщо у чоловіка EV, то і підсилювач вартувало би того ж рівня. Дуже помилковою є думка, що підсилювач можна брати який небудь, Від підсилювача дуже багато залежить! |
pete fedyshyn | 22 Березня 2012, о 15:17 |
Користувач |
Завдання підсилювача - це підняти амплітуду сигналу не спотворюючи його. Так от клас підсилювача визначається якраз якістю підсилення. |
unclehaphap | 22 Березня 2012, о 15:38 |
Користувач |
класс "A" - линейный, усиление происходит на линейном участке ВАХ (вольт-амперная характеристика), отсуствие переходных искажений, но низкий кпд (10-20%), т.е. данный класс неэкономичный в смысле расходования энергии и нагрева; |
Віталік Вус | 22 Березня 2012, о 16:21 |
Користувач |
Дядько Хапко,а як визначити,до якого класу належить певний підсилювач?Де то є (чи має бути) вказано? |
unclehaphap | 22 Березня 2012, о 16:32 |
Користувач |
У технічній документації. |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 17:21 |
Користувач |
Дядько Хапко не умнічайте. Те якого класу бувають підсилювачі я ще знав в 11 класі, так як дуже цим був зацікавлений На 1 курсі я міг відремонтувати майже будь який проф підсилювач Питання до всіх! Як ви поясните те що говорять на форумі. МСК От наприклад
Недавно беседовал в магазине с продавцом на тему,что лучше ZX5+Q1212 или ZXA5 с (........?)пультом. Далі строка з технічної документації підсилювача В зависимости от температуры окружающей среды, усилитель может не работать при нагрузке 2 Ом в обычном режиме, или 4 Ом в мостовом режиме. Як це таке може бути що підсилювач призначений для роботи на 2 оми, в деяких умовах він не працює, відмовляється працювати А це означає що ті підсилювачі серії Q66, Q99, та Q1212, не що інше як китайське фуфло, для шкільної лінійки,
|
unclehaphap | 22 Березня 2012, о 17:39 |
Користувач |
Сергію, а чого ти так розхвилювався? :) Я тебе не згадував. Ніяк не можу знайти кореляції твого повідомлення з моїм. Причеши думки і напиши ще раз... |
vikto | 22 Березня 2012, о 17:40 |
Користувач |
А що, китай так погано? |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 17:44 |
Користувач |
Та ніби не погано, еле вони добре вміють на.......вати. Я ще не бачив щоб в китайській апаратурі було все правильно і справедливо, в порівнянні з іншими виробниками Представити собі, купив я підсилювач EV Q1212. Нагрузив його на 4 топи по 2 оми в кожний канал, і тут посеред весілля або банкету, усілок перегрівся і вирубився. Це нормально взагалі? На що тоді такі гроші вкидати, якщо можна за менші гроші купити наприклад той же парк V2-2400, або S4, і горя не знати в роботі на 2 омну нагрузку І при чому потужність яка заявлена в паспорті точно відповідає параметрам |
vikto | 22 Березня 2012, о 17:49 |
Користувач |
Ну ці підсилювачі не китай а EV. І якщо так то що скажете на таке? (Midas CONSOLES| Pro2)- теж, до речі виготовляется в китаї. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти