sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 17:58 |
---|---|
Користувач |
Колись був Електро войс, а зараз на цій лейбі просто гроші заробляють, Ну ви зрозуміли про що я |
Yulianovich | 22 Березня 2012, о 18:30 |
Користувач |
sergejkushnir, Ви піддаєте сумніву здатність музикантів з Дрогобича та Трускавця розрізнити і оцінити звучання EV та Парк Аудіо? Маєте питання до роботи EV, то напишіть в їхню технічну підтримку, Вам все пояснять. Чого це Дятько Хапко повинен відповідати за чужі думки і висловлювання на інших форумах. Ще трохи і Ви почнете себе цитувати. |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 19:00 |
Користувач |
А чого це ви заступаэтесь за Дядька Хапка? Ви що його родич? Тай я нічого не кажу в його сторону. То питання до всіх, хто цікавится підсилювачами електро войсом
|
unclehaphap | 22 Березня 2012, о 19:10 |
Користувач |
Це чиї слова? |
Артур | 22 Березня 2012, о 19:24 |
Користувач |
Та ніби не погано, еле вони добре вміють на.......вати.
Сергій, хотів би звернути вашу увагу на те, що при постійному струмі опір 8-ми омного динаміка може становити 6-7 Ом, а при змінному може навіть падати до 3-4 ом. От і порахуйте яке реальне навантаження на підсилювач, якщо ви підключите 4-ри 8-ми омних колонки. Любий виробник пишучи, що підсилювач може працювати на 2-х омне навантаження, рекомендує навантажувати не більше 3-х 8-ми омних динаміки на канал. |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 19:25 |
Користувач |
Вибачайте не втримався Замість того щоб скопіювати з інтернету і вставити в лінку на форум різновидність класів підсилювача, краще б щось по темі сказали розумне. А то ви Вважаєте себе самим розумним, а в відповідь нічого конкретного, лише байочки які вже всі й давно знають..)) |
sergejkushnir | 22 Березня 2012, о 19:35 |
Користувач |
Я це вже давно знаю. Тому й такий підсилювач як Електро войс повинен повністю справлятись з таким навантаженням Навіть підсилювачі Парк і Єлисеева працюють на 2 оми без проблем на повній потужності, і такої застороги вони в паспорті не пишуть. І щоб вони входили в захист від перегріву я теж такого не чув. Просто там китайоси перемудрили з кількістю вихідних транзюків. Рішили зекономити, і на тій кількості зклепати ще один такий же. Іначої відповіді не знаходжу. Хто знаходить, продовжуємо дискусію
Наприклад? Про якого виробника ви говорите? Про саундкінг і йому подібні? Я такого не зустрічав ні в якому проф підсилювачі. В мене парк працював при 35 градусній жарі на літній площадці кожен день в 2 оми. Проблем не було. Тай не пишуть вони в паспорті такої беліберди про неможливість працювати в 2 оми якщо на вулиці жарко. Ось тут скачайте інструкцію до будь якого підсилювача парк і почитайте http://www.parkaudio2.com/Page_support.htm# |
Артур | 22 Березня 2012, о 20:00 |
Користувач |
В мене парк працював при 35 градусній жарі на літній площадці кожен день в 2 оми. Проблем не було. Тай не пишуть вони в паспорті такої беліберди про неможливість працювати в 2 оми якщо на вулиці жарко.
Який парк? |
Артур | 22 Березня 2012, о 20:10 |
Користувач |
Сергій, не ліпіть х...ні (да вибачать мене модератори) в мене літом при навантаженні mag2545 та mag 554 паралельно на один канал, парк переходив в термал за 20-30хв. І зразу, щоб ви не сказали що в мене бракований парк, скажу що власноруч це перевіряв на 2-х парк с3 мк2, одному с3, одному с2 мк2. Довелось додатково ставити пару вентиляторів на вихлоп. |
Yulianovich | 22 Березня 2012, о 20:13 |
Користувач |
sergejkushnir, а до чого тут що говорять і пишуть на plus-msk? Там і задавайте питання. А це означає що ті підсилювачі серії Q66, Q99, та Q1212, не що інше як китайське фуфло То за Вашою логікою всі користувачі цих девайсів профнепридані, глухі і некомпетентні? Чи не за сміливі заяви sergejkushnir? Вам пора з такими "відкриттями" виходити на більшу аудиторію - той самий plus-msk, чи Шоумастер. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти