schumi | 28 Березня 2012, о 09:46 |
---|---|
Користувач |
Важко переконати в чомусь людину, яка оперує лише чужими аргументами (взятими з інших форумів , ще й частково не зовсім вірними) і фактично теоретичними знаннями " по технічних параметрах в інструкції." які теж не завжди відповідають дійсності........ Я ще й згадав в попередній темі його дуже "потужній" аргумент в плані оцінки звучання акустики:
Electro-Voice ZX5A щось вони мені не дуже подобаються. Мені більше до вподоби серія Electro-Voice Tour X наприклад TX1152 І ХІТ всіх часів та народів АРГУМЕНТ:
Я не слухав ні ЗХ5 ні тури. Просто вигляд в турів якись більш професійніший здається Вони що гірше звучать як пластикові? Про цитату бреду продавця з магазину, я вже згадував вище, Людина яка "Я займаюсь дослідженнями і ремонтами підсилювачів вже більше 4 років." та заявляє "Все я знаю"
Тут же пише: "Постійно під кліп, на повній потужності"... , що вже говорить про елементарний неправельний підбір підсилювача під акустику, так як на виході в такому режимі присутні певні спотворення. Як на мене з такою аргументацією недоречно дискутувати з людьми , що дійсно мали можливість порівняти, протестувати, та ще й в різних конфігураціях цю ж продукцію. Алергія на продукцію "MADE IN CHINA" навіть на серйозні бренди у Сергія присутня давно судячи по форумі, а те що і MAG використовує певні комплектуючі динаміків китайські, він напевне й не знає, і цілком задоволений своєю акустикою :) Тому напевне правельно б було закрити дану тему так як дискусія получається не зовсім адекватною !
|
Юрій Цьосенко | 28 Березня 2012, о 12:01 |
Користувач |
Знову Сергій в нокауті... |
sergejkushnir | 28 Березня 2012, о 17:36 |
Користувач |
1). До чого тут попередній аргумент до цієї теми? Я просто сказав що мені більш до вподоби в деревяному корпусі акустика, тур Х 2). Хто казав що в мене неправильно підібраний підсилювач? В мене підсилювачі по 200 ват мають запасу від потужності колонок Я мав можливість і порівнював багато підсилювачів, окрім Електро войса, тому й питаю в тих хто з ними працював як вони себе почувають в 2 омній нагрузці. Так в мене алергія на МАДЕ ІН ЧІНА, але МАГ використовує з комплектуючих китайських тільки рами для динаміків, Я був на презентації і чув від самих виробників, що там і як. Тож не треба розказувати мені. А ви думаєте що в колонках ZX5 не китайські комплектуючі? Навіщо таке говорити? Як бабця на базарі |
Yulianovich | 28 Березня 2012, о 17:49 |
Користувач |
Сергію, раз Ви такий "китаєненависник", то вдруге питаю: "де Ваш компютер виготовлений, з яких комплектуючих?". |
Studio | 28 Березня 2012, о 18:37 |
Користувач |
Невеличчка вставочка щодо Китаю... Недавно придбав звичайний двоклавішний електричний (зовнішній) вимикач. Шукав якісний,надійний (бо буде використовуватись в жорстких зовнішніх умовах). Знайшов. Ціна десь 24гр. Якість зборки, продуманість конструкціїї, матеріал виготовлення досить НЕПОГАНІ. Служить. Виробництво Китай, сертифікований. Були подібні по функціям, але не того рівня по зборці і якості за 3 і 8 гр. Виробництво тоже Китай. До чого я ... Китай Китаю різниця є. Але справа в тому, що до нас напевно В БІЛЬШОСТІ попадає дешевий і туфтовий, бо вигідно продавцям. Якісний (ну хочаб відносно) ні. Маю справу з комп,ютерами. HDD, Самсунг, наприклад є виробництва КНР, а є Корея (зустрічав ті і ті). І хвалений АСУС, то тоже не США. Викидаймо всі ноути Асус, бо то Китай. Купуймо Маки, бо то фірма
|
schumi | 28 Березня 2012, о 19:31 |
Користувач |
Мдааа....... Дискусія переходить в розряд дитячих........ 2). Хто казав що в мене неправильно підібраний підсилювач? В мене підсилювачі по 200 ват мають запасу від потужності колонок. При менш-більш інтенсивній роботі під кліп з запасом по потужності в 200 Вт МАГи б розлізлись буквально за 3 місяці, в кращому випадку (а з минулим їхнім бадяженням клею могли б і однієї не витримати)........ А по темі, що МАГ бере лише китайські рами ось вам фото:
На фото биті діафрагми драйверів берінжера і кажись мага, але не впевнений так як стояли в китайській акустиці з здертою лейбою (покулібнічав хтось до мого ремонту)...... А тепер візьміть ЗІП діафрагму до маговського М112 і знайдіть хоча б 3 відмінності.(клеми китайці ставлять як під зажим так і під клемнік) А потім мені будете росказувати лише про лише "китайські "рами ..... Хоча, може МАГ на експорт в Китай їх відправляє, або берінжеру продає :) Я просто сказав що мені більш до вподоби в деревяному корпусі акустика, тур Х - перший раз бачу щоб акустику вибирали чи оцінювали по дизайну ,а не по звучаннню..... старію напевне методи змінились....... |
schumi | 28 Березня 2012, о 19:46 |
Користувач |
В оригіналі виглядало так: |
sergejkushnir | 28 Березня 2012, о 19:53 |
Користувач |
Те що вони розлітаються при запасі потужності, то це якісь фантазії. В мене вже рік все працює па повну і нічого навіть не думає розлітатись Ті драйвера що ви показуєте на фотографіях, то якесь барахло, і точно ктитайські. Підробка під маговський Я бачив і мацав іх вживу і китайську катушку, і маговську. Дві великі різниці. Це як взти китайський мікрофон SM 58 і мексиканець
КАЖИСЬ МАГа, А може електро войса? Чого ж так не впевнено Відмінностей я найду вдосталь, бо ще раз кажу це зовсім дві різні катушки. І не знаю я що там кому хто продає. Китай підробляє комплектуючі до мага так же само як і підробляє мікрофони Шури в яких також мало хто находить відмінності. Тож не потрібно людей запутувати, якщо не в курсі справи
|
Dj_Yura | 28 Березня 2012, о 20:26 |
Користувач |
При менш-більш інтенсивній роботі під кліп з запасом по потужності в 200 Вт МАГи б розлізлись буквально за 3 місяці, Неображайтесь, але в даному реченні не має ні слова правди. І як я вже і писав маговські динаміки по надійсності дадуть фору любому виробнику. До Магів дійсно потрібно підсилювачі з запасом потужності не менше 200 ват. Наприклад, якщо до парвківських емінемсів включити підсилювач з запасом на 200вт, то дійсно і 3-х місяців колонки не протягнуть.
|
schumi | 28 Березня 2012, о 20:48 |
Користувач |
КАЖИСЬ МАГа, А може електро войса? Чого ж так не впевнено БО КАЖУ .ЩО ЗНЯВ З "КИТАЙЦЯ" !!!!!!! і НАВОДИВ ЯК ПРИКЛАД КИТАЙЦІВ ДЛЯЦЬОГО БУЛА НАПИСАНА ФРАЗА "А тепер візьміть ЗІП діафрагму до маговського М112 і знайдіть хоча б 3 відмінності. Ну і ще одна деталь: сервіс ТІК-ТАКа (або юритмікса ,якщо це важливо) при замовленні в них до берінга мембран чи драйверів відправляють на МАГ, бо їхні драйвера і мембрани "підходять"........ Можу й назвати ще пару китайців з такими моментами де ЗІП ІДЕНТИЧНИЙ. Мдааа, а бренд МАГ якраз так продається в світі як ШУР, що китайці вирішили заробити випускаючи ПІДРОБКУ!!!!! Сергій, не смішіть людей. Знову ж, готовий приїхати до вас на каву з своїм китайским Q1212 (він по паспорту лише на 50Вт потужніший від вашого Парка) розігнати десь на 80-85%потужності фонограмою на ваших МАГах і попити каву з 2 год - подивимось що буде з динаміками. (Каву та коньяк везу з собою......). Якби ніколи не стикався з МАГом і не мав можливості порівняти напевне б не ризикнув....... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти