stepankyiv2011 | 13 Серпня 2014, о 22:41 |
---|---|
Користувач |
Тільки щоб її завантажити у корг потрібно його перезапустити і тримати кнопку інту 1 |
bilanuk_88 | 14 Вересня 2014, о 17:08 |
Користувач |
підскажіть детельніше як це робиться? |
Володимир Кривак | 15 Вересня 2014, о 23:31 |
Користувач |
напиши мило скину тобі детальну інчтрукцію де все чітко і детально описано. |
l77l | 3 Жовтня 2014, о 19:53 |
Користувач |
хочу поділитися своїм враженням, придбав я цей девайс 600, і після мого 500Корга ...... 600тому дам великий мінус, китаєць повний, розчарував навіть дуже, його треба строїти і юзати, над ним потрібно посидіти не один день, можливоті для живої гри великі.
|
Андрій Струков | 3 Жовтня 2014, о 20:17 |
Користувач |
Шановний л-к. я його вже скоро цілий рік юзаю та й до кінця не доюзав, все щось нове для себе находжу. |
l77l | 4 Жовтня 2014, о 23:26 |
Користувач |
Андрій Струков я згідний що юзати його можна до бескінечності - це зрозуміло, суть не втому..... я від нього чекав після 500 чогось трохи більшого і живішого. Якщо над ним працювати то він буде звучати набагато сильніше від будь якого інструмента.
|
macyk | 5 Жовтня 2014, о 14:53 |
Користувач |
Доброго дня, стикнувся при використанні цього інструменту з такою проблемою: При переході з однієї фонограми (МР3) на іншу (МР3) висвітлюється - NO SONG, і запустити її не вдається, і після того не вдається запустити жодної фонограми(МР3). Хоча MIDI читає без проблем. Якщо хтось зустрічався з такою проблемою, і може підказати. як її вирішити - буду вдячний
|
Андрій Струков | 5 Жовтня 2014, о 18:42 |
Користувач |
Шановний macyk, у мене теж була така проблемка, хоча і операційка була змінена на останню версію цей глюк вискочив (хочу вірити що це було перший та останній раз) але у мене ніяких надписів на дісплеї не було, перегрузив і поїхали далі. |
pete fedyshyn | 5 Жовтня 2014, о 20:29 |
Користувач |
Якщо над ним працювати то він буде звучати набагато сильніше від будь якого інструмента Звучав, звучить і буде звучати як звичайна бюджетна самограйка. Від того, що він читає мр3 і українські тексти, звучати краще не буде. |
Юрко (DJ ... | 6 Жовтня 2014, о 09:17 |
Користувач |
Плюсую)) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти