Yulianovich | 25 Березня 2013, о 00:25 |
---|---|
Користувач |
От цікава логіка... А підняти дупу і поїхати до магазину самому послухати-покрутити інструмент слабО? Відео з YouTube-у не передасть нормально та повно звучання. Все треба слухати на живо. |
Любомир "Галичани" | 27 Березня 2013, о 17:07 |
Користувач |
Завсім недавно також "щупав" цей інструмент... Грошей своїх вартує однозначно. Без проблем відчитало флешку на 16Гб... Український текст чомусь не читало (можливо річ в прошивці). Текст в txt форматі непотрібно "прив'язувати", достатньо назвати файл однаково з mp3 (чи kar та mid) і файл автоматично відкривається розом з відтворенням композиції... |
Магазин "ВІВО" | 30 Березня 2013, о 13:44 |
Користувач |
REGISTRATION MEMORY є щось таке?
Є набагато краще, це пісенник (Songbook ) який запамятовує стиль, темп, модуляцію, мр.3 фонограми, звуки, текст ( укр. мовою) та інші параметри. Включивши інструмент і зайшовши у пісенник можна відпрацювати все весілля. |
Олександр Новіцький | 1 Квітня 2013, о 15:17 |
Користувач |
пане Віктор, скажіть будь-ласка як поставити новий стиль на корг па600)) це я Саша, просто я поміняв телефон і Ваш номер не зберігся)) якщо ту накладно писати то по мірі можливості зателефонуйте мені 066-299-54-65 |
Магазин "ВІВО" | 2 Квітня 2013, о 12:23 |
Користувач |
Добре. |
Wasilius | 3 Травня 2013, о 22:20 |
Користувач |
Скажіть будь ласка хто знає як пововодить себе сенсорний єкран на морозі? |
Любомир "Галичани" | 3 Травня 2013, о 22:44 |
Користувач |
позаминулої зими мав нещастя працювати в 30-ти градусний мороз в шалаші... Екран підторможує добряче повільно реагує на дотик... Прийшлось рятуватись з допомогою "УФО" якось відмучив але переживав щоб екран не замерз -- чув в сенсорних екранах це реально... Не раджу випробовувати в морозних умавах... Ну а якщо вже так сталось раджу рятуватись обігрівачами... |
Міша | 10 Травня 2013, о 11:55 |
Користувач |
В мене ра 800 постійно працюю на вулиці ні в мороз ні в спеку проблем ніяких з сенсором не було. |
Магазин "ВІВО" | 17 Червня 2013, о 17:35 |
Користувач |
Вийшла у світ нова операційна система для синтезатора Korg PA-600. Рекомендую всім оновити операційну систему. |
unclehaphap | 17 Червня 2013, о 17:51 |
Користувач |
Версія 1.10 вийшла ще 31 травня. Чи вже є новий апдейт? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти