bodja bear | 9 Лютого 2015, о 00:18 |
---|---|
Користувач |
Я працюю доси на ПА50 то шо я чимось гірший від тих хто грає на топі ??? Канєшо, в вас пісюн менший....))))))) вибачте Бєдзю може вас образив...але Ви мене так насмішили,аж "прес"розболівся, що я не зміг не відреагувати....Доречі в мене також 50 і також міняти не збираюсь... не бачу сенсу...пару неділь тому основательно мацав 600 ,розчарував єдиний плюс магнітофон ,решта навіть може гірше чим в 50го... а без самограйки тоже ніяк.... бо пока доводиться їздити малим складом ,по халтурках, то хотяб марш і сосну заграти тра)))) А так то би на Трайтон класік поміняв, бо Ямаха мотіф, чи всякі там Норд Стечтдж "сі кусают" зараза...))) |
Viktor UKR | 9 Лютого 2015, о 08:35 |
Користувач |
bodja bear СПЕЦІАЛЬНО ЩЕ РАЗ !!! ДЛЯ ОСОБЛИВО ОБДАРОВАНИХ !!! Всім доброго дня - чи вечора.Хто з вас пам"ятає псс 51 - прошу поділитися коментарями - спогадами про цю ( легенду ).Додайте інформацію про гурти які на ній працювали - та в той час продавалися на касетах,їхні записи,де відповідно можна і послухати YAMAHA PSS 51.Відео - у нашому українському виконані і тд. |
Viktor UKR | 9 Лютого 2015, о 08:37 |
Користувач |
bodja bear а на рахунок хапнути ....хапнеш і дуже скоро. |
bodja bear | 9 Лютого 2015, о 09:51 |
Користувач |
Пане "музичні інструменти",скілько вже таких було пєрців, а ше скілько буде....Ти хамло "музичні інструменти" і отримуєш розмову на яку заслуговуєш....чомусь з паном Сергієм ми одразу порозумілись...він культурно запитав я культурно відповів і ми один другого зрозуміли..я так думаю. А ти бидло, вирішив продати стару рухлять і тут накручуєш свій непотреб ,а хто з тобою незгоден одразу баран...Сорі Майкл, ти не туди потрапив....Твої смикання чмо, мене тут ані грама не займають...я тут розважаюсь,але застерігаю Боронь тебе Боже в подальшому смикатись в мою сторону ,ЗАКІНЧИТЬСЯ ПОГАНО,за кожне слово відповім!!! П.С. Модератори видаляйте наше тепле спілкування з тим умніком ,бо смердить....готовий йти в баню....бо реально тхне... |
bodja bear | 9 Лютого 2015, о 10:51 |
Користувач |
поділитися коментарями Коментую ...Дитяча забавка з посереднім звучанням...яку вміло використовували, в умовах економічної нерозвиненості і може, культурного дефіциту,Українські лабухи...безперечно вона зайняла свою нішу в музично лабушній індустрії ,але це ніяк не змінить істини ,що це лише дитячи забавка!!!! Я ніяким чином не принижую тих хто на ній працював як і всіх решту музикантів які використовують самограй,я сам використовою самограй(причини в кожного свої ),на ПССці мій напарник працював ...але істина дорожча))) Пригадую було в нас в селі два весілля,на одному в лабухів ПССка,сакс і баба(пардон вокалістка), на другому Корг М1 ,ритм машина і бас Йолана ну і вокалістка..Чесно хлопці за всіх інших приблизно рівних умов Другий колектив слухався більш приємніше і більш по дорослому і запорожців під цим весіллям також було більше...ось такі спогади... |
pete fedyshyn | 9 Лютого 2015, о 12:20 |
Користувач |
Я працюю доси на ПА50 то шо я чимось гірший від тих хто грає на топі ??? Взагалі, я писав про інструменти, а не про музикантів. Гірший той хто грати не вміє. А інструмент, то я скажу свою думку. Музика штука емоційна, тут більше емоцій ніж логіки. Якщо ти робиш роботу з задоволенням і так добре як можеш, то тебе буде нервувати, коли інструмент не звучить так, як мав би звучати, то ти стараєшся якось поправити ситуацію (не тільки в грошах справа), але для того треба вміти поважати себе і свого слухача. А якщо ти працюєш і думаєш, вони лохи і бидло, і так схавають убоге звучання, шо на них тратити гроші, то тут музикою і не пахне, перспектив у музиці в тебе ніяких, пора шукати іншу роботу, поки ше стоять вільні лопати. |
Viktor UKR | 9 Лютого 2015, о 12:34 |
Користувач |
bodja bear иій номер телефону : 067 900 72 35 067 382 33 71 приїду потолкуєм за твій останій базар в мою сторону - і за бидло відповіш і тд.не на того попав. |
Тiнь | 9 Лютого 2015, о 13:01 |
Користувач |
не тільки в грошах справа На мою думку на сьгоднішній день все таки справа в грошах. Ціна на інструменти вказана в валюті, а валюта на сьогодні О-ГО-ГО. |
bodja bear | 9 Лютого 2015, о 16:29 |
Користувач |
097 57 52 935 базару нема ...потолкуєм...Львівська обл Буський рн..смт Красне...відповім за кожне слово... |
Вячеслав Нашемпа | 9 Лютого 2015, о 17:36 |
Користувач |
Хлопці "гарячі" - якщо є лишня енергія їдьте на донбас ,а не робіть тут космічні війни ,проявіть чоловічу мудрість один і другий і пожміть руки і Вас підтримають всі колеги. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти