bodja bear | 9 Лютого 2015, о 18:54 |
---|---|
Користувач |
0215 ,все так...просто неподобається коли з мене робить ідіота ,людина яка мене навіть ніколи в очі небачила....лише за те що я не вгодив її інтересам...не по людськи то...а на Донбас жінка і мама не пускають...змусили дати обіцянку що сам не поїду ,лише як призовуть...Я можу помилятись ,бути неправим...поганим,добрим і тд., але боягузом ніколи не був точно і смерті в очі заглядати доводилось, не раз...хто мене знає той підтвердить... П.С. може саме тому буваю іноді над міру "вспильчевий" , прошу в шанованого товариства ,які стали свідками цього огидства вибачення (тебе Музичні інструменти то не стосується) П.С.2 Де модератори ,єтіть калатіть,??? пора видаляти весь цей срач і мене в "баньку" ))) єдине прохання мій телефончик і адресок не видаляйте...щоб дорогі гості ,як до мене будуть їхати не заблукали... П.С.3 Більше в ефір, в цій гілці ,виходити не буду...наївся...
|
Сергій Недбайло | 9 Лютого 2015, о 19:28 |
Користувач |
Бодя, далеко не йди, може треба буде яка консультація. З приводу теми- солідні групи на 51 не грали. Якщо є записи, то тільки любительські. Фанер в неті трохи є з 51. Якщо не секрет,-навіщо? Були пару касетних любительських альбомів хлопців з Львівщини. Щось знайду- виставлю. А сварицця ненада- нічка на вулиці. |
Віталік Вус | 9 Лютого 2015, о 19:43 |
Користувач |
Бедзю Іванишин, там пан Віталік Вус вище викладав свої пости Не второпав,про шо мова?
|
Viktor UKR | 9 Лютого 2015, о 20:41 |
Користувач |
bodja bear тебе.... вже буде стосуватися, - на всі 100 - |
Тiнь | 10 Лютого 2015, о 01:15 |
Користувач |
Шановні колеги! Скажіть ,буд ласка, а де буде ДУЕЛЬ ??? Дуже цікаво бути присутнім ))) |
"стара хата" | 10 Лютого 2015, о 20:46 |
Користувач |
Перемир’я...? |
Користувач |
|
Користувач |
? |
TARAS MUSIC | 2 Березня 2015, о 04:41 |
Користувач |
Вітаю всіх шановні! Що то ви за сварками зовсім від теми відішли! Кожному своє звичайно, але від себе скажу що для свого часу PSS 51 була супер апаратом. І хто з цим незгоден ваше право, і цілком ваші проблеми. Доречі на момент випуску 1992 рік клава коштувала 680 долларів, сумніваюся що хтось би відавав такі гроші за сугубо "дитячу забавку" "Моя думка" В незабутні 90 клава була дуже популярна, не знаю жодного клавішника, який мав справу із самограйками, (а я їх знаю чи мало) та от незнаю такого клавішника який якщо не мав то бодай щось не чув про PSS 51 Так що для свого часу це безперечно був апарат, на який в далекому 1998 я дивився наче на ікону (прости мені Боже!) Для мене, та ія певен що для багатьох на цьому сайті спілкування з самограями починалося саме з фірми Yamaha, і ось з усіх тих грайок які мені доводилося на той момент 1996-2002 р) мацати PSS 51 затикала за пояс усі низько бюджетні клави які на той час лабухи по більшості брали зрук ( не треба нагадувати про тогочасні Korg і тому подібне, тому що наприклад у нас в Чернігвській області в 95% у лабухів були синти від Yamaha, на щось інше просто грошей не вистачало, тай не мало сенсу на той момент
|
yuralabgitara5 | 2 Березня 2015, о 15:10 |
Користувач |
1987-88 у Львівській обл.така хня грала по весілям,але у нас було-DX-7,M-1,R-5 три полоси воіс на лампах-досі ржу з самограів. А у вас 92... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти