DJ | 19 Листопада 2015, о 11:09 |
---|---|
Користувач |
Є компакті активні системи саб з 10 дюй динаміком 400 вт і два сателіта по 150 ват активна.Жалко шо я забув фірму. Раджу вам продати ці свої фбт і пошукати цей комплект.Якшо зацікавить я допоможу його знайти. |
Сергій | 19 Листопада 2015, о 14:16 |
Користувач |
Шановний DJ я буду радий приймати до уваги кожну вашу пораду ,кожну ссилочку в інтернеті, і взагалі любу інформацію (для цього і є цей форум де музиканти діляться досвідом). Що до зміни апарату.. Чесно кажучи за цей час ,відколи я купив ці колонки FBT (ще нема місяця) ,я Їх ще не розпробував, не почув нормально, не розсмакував (тому що відіграв на них тільки два замовлення). Продати і купити щось краще, за ці гроші..?, дуже сумніваюсь(самі знаєте як зараз важко щось продати), і коли щось комусь продаю, то більше втрачаю не на пересилці, а на нестабільності (гривні відносно долара). Коли я почав сам працювати , і в 2010році в червні, купив: дві колонки, пульт, підсилювач, комутацію (в магазині все нове)... то до першої половини вересня вже повністю відбив (по грошах) весь апарат. А на сьогоднішній день... дві забави на місяць.. це "повний капець". "Музика" перестала приносити задоволення і заробіток... (більше втратишся, як заробиш). ЯКОСЬ ТАК!!! Поки що чекаю на еквалайзер DBX (вже в дорозі). Покручу, попробую, може все буде не так погано ,як мені здавалось в перші рази. А якщо колись захочу поміняти апарат ,то це буде вже в дуже крайньому випадку. Лиш би все працювало без всяких "трафунків". Шановний Ivan2912!!! Вам щиро дякую за розуміння і за підтримку. Трохи шкода ,що спілкуючись з Вами ,називаю вас не по імені ,а по цих ... цифрах і ієрогліфах. |
yackiv | 20 Листопада 2015, о 14:44 |
Користувач |
Саб з одною 10" це трохи маловато, а ще як попадеться грати в великому залі. А от саб на чотирьох неодимових десятка десятках я чув. Тосить гарно грало і головне не було бубніння. Взагалі то була колонка для бас гітари. Але там потужність була 1200 ватт. |
Сергій | 25 Листопада 2015, о 17:09 |
Користувач |
Перед тим як купити колонки FBT jolly15ba ,дуже мріяв про JBL EON 15g2 ,невже я так сильно прогадав.??? |
Сергій | 25 Листопада 2015, о 17:26 |
Користувач |
Пару днів назад приїхав еквалайзер DBX 231s,... попався проблемний (шум і гул в обох каналах) відправив назад. Тепер думаю чи є DBX 231 НЕпроблемні. Пропонують ще такі варіанти: TAPCO BY MACKIE T231; BEHRINGER PRO FBQ3102-FBQ6200 ; ART - EQ355. І ще трохи дорожче пропонують таке: Dbx DriveReck PX і Behringer Ultra-Curve Dsp-8000 (без мікрофонів)хто може прокоментувати.??? |
Zh_serhij | 25 Листопада 2015, о 23:46 |
Користувач |
Перед тим як купити колонки FBT jolly15ba ,дуже мріяв про JBL EON 15g2 ,невже я так сильно прогадав.??? JBL EON515xt - також не поганий варіант для Вас.
|
Сергій | 26 Листопада 2015, о 02:16 |
Користувач |
JBL EON515xt і JBL EON 15g2 це не одне і то саме. Перші- дорожчі ,а другі -1000$ пара made in USA . |
Zh_serhij | 26 Листопада 2015, о 04:34 |
Користувач |
Перші нові, а другим років 20) JBL EON515xt на форумі колист навіть за 1100 дол. продавались. JBL EON515, JBL EON 15g2, JBL EON515xt, JBL EON615 - в принципі одне...) |
Hollow Man | 26 Листопада 2015, о 06:02 |
Користувач |
BEHRINGER DEQ 2496 ULTRA-CURVE PRO - дуже класний еквалайзер.Рекомендую. |
Сергій | 26 Листопада 2015, о 08:26 |
Користувач |
Мені пропонують старішу модель Behringer Ultra-Curve Dsp-8000 , а не BEHRINGER DEQ 2496 ULTRA-CURVE PRO. Різниця в ціні в ДВА рази. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти