Семен | 28 Листопада 2015, о 15:30 |
---|---|
Користувач |
solovey_1977 - маю в наявності dbx1231 - в хорошому стані |
Hollow Man | 29 Листопада 2015, о 07:44 |
Користувач |
Behringer Ultra-Curve Dsp-8000 Старіша модель і конвертори у ній набагато слабші ніж у BEHRINGER DEQ 2496 ULTRA-CURVE PRO . |
Hollow Man | 29 Листопада 2015, о 07:51 |
Користувач |
Можна,звичайно не паритись з викиданням грошей на вітер,бо всьо то желізо - вчорашній день,тільки грязюки додасть в звуковий тракт , а просто поставити на свій плеєр в ноуті DFX Audio Enhanсer.Зазвучить так,що "мама не горюй" , я не прикалуюсь.І низа добавить,і прущу середину прибере,і взагалі додасть плотняку у фонограму.Саме головне нахаляву. |
pete fedyshyn | 30 Листопада 2015, о 08:12 |
Користувач |
Чергова казочка про халявний "суперулучшайзер" всьо то желізо - вчорашній день,тільки грязюки додасть в звуковий тракт Ага, десять чи двадцять років тому якісного звуку на тих "желізяках" не існувало? І він появився виключно з появою ноута з "суперулучшайзером" Розсмішили....... |
Сергій | 30 Листопада 2015, о 11:47 |
Користувач |
! |
Hollow Man | 30 Листопада 2015, о 16:46 |
Користувач |
Блін,люди,які ж ви дивні.Один хоче з двох топів отримати повний спектр звуку,інший мудрагель хоче втюхнути йому якийсь лєвий еквалайзер двадцятирічної давності.Задачка ж була яка?Звук фанєри з ноута подати на топи,жеби файно звучало.Тепер поясніть мені "звукорежисьори" як і яким еквалайзером ви доб,єтеся ідеального звучання фанєр,при умові шо фанєри різні.А я собі сємочки подзьобаю. |
Hollow Man | 30 Листопада 2015, о 16:51 |
Користувач |
Особливо про чарівні властивості графічного еквалайзера.Ги-ги-ги. |
Сергій | 1 Грудня 2015, о 07:59 |
Користувач |
Шановний Hollow Man!!! Я розумію ,що з двох топів я не викручу супер звук . Мені потрібно підрегулювати декілька частот, які я неможу відрегулювати на пульті. І зробити це мені потрібно вкладаючись в бюджет до 3000-3200грн. Що до цього DFX Audio Enhanсer ,... пробував його давно вже, ще на попередній акустиці... "так собі" забавка. |
pete fedyshyn | 1 Грудня 2015, о 15:19 |
Користувач |
Тепер поясніть мені "звукорежисьори" як і яким еквалайзером ви доб,єтеся ідеального звучання фанєр,при умові шо фанєри різні Пояснюю. Для того, щоб ідеально звучало треба: - Якісні фанери некомпресовані (wave, flac) - хороший ЦАП - пульт преміум класу - підсилювач класу АВ - акустика преміум класу - еквалайзера не треба ..... і все це на відкритому повітрі! А в реальному залі без еквалайзера не обійтись Ги-ги-ги От так і нійкий "улучшайзер" не поможе! А я собі сємочки подзьобаю Смачного. Багато не можна. Апендикс. |
Hollow Man | 1 Грудня 2015, о 15:48 |
Користувач |
Ай маладєєєс!Всьо преміум класу!А коли слонь на вухо наступив?.А де фанєри взяти некомпресовані (wave, flac),на Львів мінус?А якшо пульт і акустика преміум класу,то нахрена в цепочку втикати еквалайзер за 100 баків?Де мої сємочки? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти