Злий | 23 Січня 2011, о 13:16 |
---|---|
Модератор |
>>Перепрошую,може,за невдале порівняння,ми ж не відмовимось від мобільних телефонів і не будемо бігати дзвонити зі стандартного "з шнурком".
Невдале порівняння. Завжди треба аналізувати плюси та мінуси новітніх технологій. А чого, зручно: не пиляє, не просить коштів на утримання, легко транспортувати, зручно зберігати. Ні? Отож... Є ще бажання полемізувати? >>Маю великий стаж лабухівської роботи і не скучаю за ВІА,як дехто. Якщо Ви все правильно написали, то не бачу протиріччя. Бо "лабухівська робота" і "ВІА" - доволі різні речі. >>оці хлопці,які залишили клавіші, співають нормально(їх би не взяли в пристойний заклад) Обидві частини твердження є сумнівними. Особливо "пристойний заклад". В дійсно пристойному закладі подібних людей не пускають на поріг. Під пристойним мається на увазі заклад з адектватним керівництвом та менеджментом, що дбає про репутацію. >>І ось тут ми підходимо до головного-голос! Якщо мова йде про суто вокальні виступи, то можна ще щось говорити. А в пристойних закладах при живій грі команда грає величезну роль. Дивно якось обговорювати очевидні речі. Я так розумію, що Ви вокаліст (без ансамбля) і Ваше прізвище Гришко (як мінімум)?
>>Які б не були фанери,людина-музикант повинна залишити про себе найкращі враження. Людина-музикант повинна у будь якому випадку залишити про себе найкращі враження (якщо мова йде про солістів :) ). А що ж робити без фанер? І як бути з враженнями, коли замовники сподіваються живої гри, а натомість отримують максимум живих, скажімо так, виконавців а то й виконавця? |
Василь | 23 Січня 2011, о 15:26 |
Користувач |
Ну ,Ви,п.Ростиславе,даєте!Я працюю в колективі,моє,звичайно,прізвище не Гришко,дякую за гумор!І Ми знову говоримо про "живе і не живе" виконання,я вважаю,що толковий голос переб"є так звані фанери. |
Василь | 23 Січня 2011, о 17:19 |
Користувач |
З повагою до форумчанина"ну і ви ,блін,"даете!Не потрібно нікому хамити,підтримую всіх,хто написав Удачі і здоров"я! |
Злий | 23 Січня 2011, о 17:44 |
Модератор |
Не вважаю, що можна надавати пріорітет якійсь із складових виконання. Все повинно бути прекрасним: вокал, інструментальний супровід, зовнішній вигляд, поведінка. |
Василь | 23 Січня 2011, о 21:46 |
Користувач |
Ви праві,я за вокал,зовніший вигляд. |
Василь | 23 Січня 2011, о 21:59 |
Користувач |
Шкода!Деяких форумчан забирали в "Динамо"Киїів.Їм удачі!Це я про себе...Перепрошую Удачі всім! |
Злий | 24 Січня 2011, о 09:49 |
Модератор |
>>Шкода!Деяких форумчан забирали в "Динамо"Киїів.Їм удачі!Це я про себе... А що це за оркестр? |
Василь | 24 Січня 2011, о 12:05 |
Користувач |
Перепошую,не туди заїхав... |
igora-labuh | 24 Січня 2011, о 17:21 |
Користувач |
Інструмент шкода :-( !!! |
Віра Верле | 24 Січня 2011, о 23:46 |
Користувач |
Ви,я дивлюсь,"профі",чому ходите по замінах,критикуєте людей.Ну і поставили хлопці клавіші,мають фанери,так і працюють.
Шановний пане Василь! 1.На рахунок "профі" - це тут ні до чого. Поломані клавіші відрізнити і не профі може. За десять років роботи, я ще ЖОДНОГО разу не використала мінуса з беком.НІКОЛИ! І взагалі не більше 20 мінусів використувує весь наш колектив. Якщо мають самі фанери, а клавіш не мають , то їм напевне на маблевий комбінат потрібно... 2. На заміну ми прийшли , так як це була умова замовників , щоб грали саме ми,( за два місяці наперед ще замовили)
3.Поясніть, як виставивши просто фотки клавіш в інтернет можна позбутися конкурентів -це що магічний ритуал якийсь? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти