Василь | 30 Січня 2011, о 18:43 |
---|---|
Користувач |
Я розумію,що я написав.Доступніше-чому Ви, "сидячи"на нашому сайті,починаєте нас научати,як треба грати?Тепер,зрозуміло?Частка"не" пишеться з дієсловами окремо,крім слів,які без "не" не вживаються. |
Василь | 30 Січня 2011, о 19:22 |
Користувач |
Ще навести приклади?Я просто мовчу,коли форумчани ,рвучись,кажуть про свої досягнення.. |
Василь | 30 Січня 2011, о 19:45 |
Користувач |
Недавно випадково побачив передачу"Гроші"Давайте купимо(нашому депутату) Героя України(всього-навсього 5млн.У.О..Давайте будемо збиратись... |
Yulianovich | 30 Січня 2011, о 19:56 |
Користувач |
Василь, а "НАС", це кого? Якщо Ви делеговані висловити чиюсь спільну думку, то уточнюйте і деталізуйте, будьте добрі. А щодо закиду про научання, то знову ж таки - ТУТ я цього не роблю. Знову ж і повчати нікого не збираюсь. Висловлюю свою суб'єктивну думку, без претензій на єдино-вірність. |
igor | 30 Січня 2011, о 20:12 |
Користувач |
п.Ігор .Я думаю краще не звертати уваги на таких "музикантів" Не раз переконувався - говори їм ,доказуй а вони все рівно на своєму.Є така приказка- рибак рибака бачить здалека.Так само і в них- Включайлик включайлика зрозуміє з пів слова.А музикантів вони ніколи не зрозуміють тому що вони не є ними.Їм головне побільше звуку і диму і класно за клавішою тріпатись.Аж поки їх якийсь вуйко не тріпне на весіллі за їхнє "професійне включання" |
Василь | 30 Січня 2011, о 20:30 |
Користувач |
п.Ігоре Гарвас!Приємно бачити на форумі інтелектуальну людину,з великою повагою до Вас.п.Василь. |
Yulianovich | 30 Січня 2011, о 21:00 |
Користувач |
Ігорко, ніхто нікого не збирається дуже й переконувати. Нікого в "нашу віру" ніхто не перетягує))). Але потрібно називати речі своїми іменами. На мою скромну думку - не є виконання під мінусову фонограму вимогою часу, як стверджує наш колега в пості 23.01.11, о 10:22. Це шлях в нікуди! Це моє переконання. Я неодноразово писав, що довго так тривати не може, завжди буде вимагатись щось нове, покращене. Наразі маємо заміну двох MD-дек двома ноутами. От і весь "прогрес". А тема авторського права може стати на порядку денному дуже різко і боляче. Поставлять категорично вимогу його дотримування при наданні чергового траншу нашому уряду, то і "трусануть" всіх нас тоді неподитячому. Індустрія шоубізнесі теж має один з наріжних каменів - дотримання авторських прав. Зараз вона поступово формується і ще питання чи вигідно буде "вкидати" в безкоштовне користування фонограми, які щодень дорожчають. Нікого вже невлаштовують фонограми "намішані" в секвенсорі одного синтезатора. Вимога часу - це продукт створений в студіях за десятки, якщо не сотні кілобаксів. Та і сучасну молодь, з допуском до інформаційного простору не задуриш. Можна задурати лише себе. Я до цих змін готуюся щодня, беручи до рук музінструменти, та проводячи на навколомузичних форумах час. А ВИ, панове? |
Юрій Бульбах | 30 Січня 2011, о 21:10 |
Модератор |
А я сьогодні за порадою Василя послухав Зінчука (http://www.youtube.com/watch?v=QSAc1fMfF6g) і вивчив Токкато. Поки на синтезаторі, надибаю гітару - почну вчити на гітарі. Надибаю трубу, згадаю як на ній грати, спробую на трубі:) |
Yulianovich | 30 Січня 2011, о 21:41 |
Користувач |
Юрку, так там теж під фанєру!!!))) А ось тут ні: http://www.youtube.com/watch?v=Dl45LSztQ60&playnext=1&list=PLFDC26DB4039DB766 ))) |
Василь | 30 Січня 2011, о 21:44 |
Користувач |
То є ,Юра,заткнеш всіх за пояс,коли все осилиш!Удачі,тобі друже! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти