Роман Метельський | 31 Березня 2011, о 13:31 |
---|---|
Засновник порталу |
Гм... там друга половина україномовна... Я її залишив - бо не знав як вчинити... таких випадків багато, коли береться "фірма", куплети перекладаються на українську а приспів оригінальний. Тому й залишив. Чи як ви думаєте з цього приводу? |
Yulianovich | 31 Березня 2011, о 15:28 |
Користувач |
Співачкою була виставлена і повністю українська версія, але пізніше знята. Думаю що причина прозаїчна: за українську було менше голосів. Мушу сказати що немаю нічого особисто проти Каріни. Навпаки, дуже вона мені подобається як співачка, але в правилах написано однозначно про мову. Для мене це принципово і не в мові справа, а в дотриманні правил. На голосування було виставлено дві роботи одного виконавця - це порушення. Цього разу конкурсанти дотримуються правил більше, ніж минулого разу і подібні прецеденти можуть зіпсувати таку добру і потрібну справу. Це моя думка. Можна з нею погоджуватись, а можна і ні. На цьому життя не закінчується. Хочу щоб конкурсанти зрозуміли просту річ - конкурс постійно діючий. Не вийшло досягнути успіху цього разу, вийде наступного. Щось суттєве довести можна постійною участю і цікавими роботами. А так один раз взяти яке місце виконавши популярну пісню на чужій фонограмі це не досягнення. Знаю учасників що вже готуються до наступних турів. І це професійно. |
Роман Метельський | 31 Березня 2011, о 23:55 |
Засновник порталу |
Хотів би прояснити нюанс стосовно Каріни. По-перше, інша пісня у виконанні Каріни була виставлена не Каріною - її виставляв інший користувач. Технічно виставити свою пісню на конкурс в одній категорії просто неможливо.Про цей нюанс а написав Каріні і вона з’ясувала ситуацію з людиною, котра виставила на конкурс її пісню. Стосовно молдавсько-українського виконання – беру повністю вину на себе – не на 100 % чітко прописав правила, винен, каюсь, буду виправлятися. Тому й питаю постійно поради та підказки у вас. |
Віктор Крутей | 1 Квітня 2011, о 00:12 |
Користувач |
Конкурс вийшов трошки партизанський, так як у деяких конкурсантів ні фото ні прізвища . І що на далі з цим робити, можливо присвоювати конкурсантам номерки і нехай залишаються всі невідомими, чи все-таки нехай знає народ своїх героїв ? |
Роман Метельський | 1 Квітня 2011, о 00:14 |
Засновник порталу |
Мабуть до наступного конкурсу будуть допускатися тільки користувачі з повністю заповненим профілем та з фото. Пропишу в правилах. |
Yulianovich | 1 Квітня 2011, о 10:01 |
Користувач |
Може бути вказаний і сценічний псевдонім, але індентифікація виконавця повиння бути чітка і регламентована. |
Постевка Мікс | 1 Квітня 2011, о 13:56 |
Користувач |
2. На конкурс приймаються роботи, де вказаний виконавець і назва пісні, а також обов`язково вказувати авторів твору. В іншому випадку вони будуть видалятися. Як на мене і цього достатньо, але певно для особливих треба добавити щоб писали прізвище та їм'я. В даному випадку цим користеється Узбек, який спеціально не хоче розкрити своє справжнє обличча, пропоную якщо він виграє так само "Узбек" написати у дипломі. Підтримую Гарваса, правила є для того щоб їх виконували. |
Роман Метельський | 1 Квітня 2011, о 14:02 |
Засновник порталу |
А я так і напишу в дипломі. Бо що я ще можу написати? Стосовно фінального гала-концерту фіналістів усіх конкурсів у Львові в кінці року, чи зможуть приїхати фіналісти? На який час призначати таку зустріч? В якому форматі ви б хотіли її бачити? Пишіть, бо хочеться зробити справжнє свято для всіх нас. |
Yulianovich | 1 Квітня 2011, о 15:09 |
Користувач |
Думаю що вимога вказувати авторів пісні доречна і не потрібно йти на які уступки. Зауваження Георгія слушне. |
Роман Метельський | 21 Квітня 2011, о 11:28 |
Засновник порталу |
До завершення весняного конкурсу вокалістів залишилося вже не так багато часу, аж 9 днів. Цікаво, які несподіванки нас чекають? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти