Yulianovich | 18 Лютого 2011, о 17:08 |
---|---|
Користувач |
Достатньо однієї пісні. Конкурс не раз на рік! |
romamuz | 18 Лютого 2011, о 18:16 |
Користувач |
В такому разі правила викладені п.Романом суперові. Питання до п.Романа, скільки разів на рік плануєте проводити конкурс? P.S. Закликаю усіх користувачів рекламувати конкурс на інших форумах та сайтах. |
Роман Метельський | 18 Лютого 2011, о 18:44 |
Засновник порталу |
Ну попередньо думав щоб проводити конкурс не частіше 4 разів на рік. Хіба будуть інші побажання. |
Олександр Головко | 18 Лютого 2011, о 21:51 |
Користувач |
Браво!!!! З першими весняними струмками розпочинається конкурс, в який вільються нові імена. Що до кількості робіт, то на мою думку краще нехай вони переростуть в якість згідно вимог та пропозицій. Хочеться, щоб все найкраще було зібране в одному заключному кокурсі наприклад "Пісня чи композиція сайту ( року )" Згідно жанровості та кількості вам, як організаторам питання ставити конкретно. Всі хто прийматиме участь бути коректними, що поліпшить сторінку і аналіз робіт. Ще може створити якийсь фонд підримки, для преміювання переможців. А потім запропонувати спільну зустріч....... ой понесло, вибачаюсь, мабуть комусь стане смішно. А все ж приємно!!!! |
Роман Метельський | 18 Лютого 2011, о 21:52 |
Засновник порталу |
Олесандре, вас не понесло - ви телепат!))))) |
Олександр Головко | 18 Лютого 2011, о 22:17 |
Користувач |
Романе, дякую, Просто все життя повязане з роботою де треба щось пропонувати. Як говорить мій товариш : візьми розкажи, покажи, а потім сам зроби так буде швидше. Дійсно терміни конкурсів реальні - один раз в квартал. А за фінпідпримку конкретно рахунок чи адресу, я перший буду в списку і завжди за, бо все, що має право на життя повинно підпитуватись. Думаю, що буде приємно зустрітись в якомусь місті, наприклад в старинному Львові на алеї біля знаменитого оперного. Я знаю, що там завжди в обідню перерву людно, або наприклад в місті переможця конкурсу . Нехай це буде маленькою перспективою. |
Роман Метельський | 18 Лютого 2011, о 22:20 |
Засновник порталу |
Хочу вірити що фінал цьогорічних конкурсів відбудеться у Львові. Принаймі зі свого боку буду робити все від мене залежне. Дуже вдячний за підтримку. Вона для мене надзвичайно важлива. |
Олександр Головко | 18 Лютого 2011, о 22:31 |
Користувач |
Вдячний і Вам Романе за спілкування. Будемо спільно творити добро, адже тільки той хто трудиться і цього бажає на це заслуговує. Залишаюся постійним відвідувачем форуму і активним дописувачем. |
romamuz | 18 Лютого 2011, о 23:13 |
Користувач |
Шановне товариство, я також готовий такий конкурс підтримати матеріально, а про морально, то я вже з вами. Давно хочеться в нашій Рідній неньці Україні справжній конкурс Української пісні. Дай Боже його розкрутити на всю Україну! Зі свого боку буду допомпгати чим зможу. З повагою Роман Співак. |
Роман Метельський | 19 Лютого 2011, о 11:05 |
Засновник порталу |
Ну раз серйозних зауважень немає - анонсую конкурс на голоній сторінці. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти