romamuz | 20 Лютого 2011, о 14:53 |
---|---|
Користувач |
Пане Вікторе, так для того і є форум, щоб висловлювати свої думки, і ніхто на ньому не має намірів когось ображати чи ображатися. З вашою думкою цілком згідний, але то вже правила іншого конкурсу. |
Роман Метельський | 20 Лютого 2011, о 15:00 |
Засновник порталу |
Дуже приємно що при спілкуванні на форумі головною ознакою є толерантність! |
romamuz | 21 Лютого 2011, о 12:24 |
Користувач |
На те ми і Українці, щоб шанувати один одного. |
ХВР | 24 Лютого 2011, о 19:13 |
Користувач |
Вітаю Всіх!!!
Радий знову обмінюватися думками з шанувальниками Української музики. Хочу висловити свою велику підтримку пану Роману за його добротну роботу та побажати йому подальших успіхів та значного натхнення у всіх його починаннях!!! Тішить мене і те, що кілька моїх пропозицій таки увійшли до правил нового Конкурсу.
Пане Романе у п.8 правил опечатка - брати, а також два третіх номери у категоріях. З рештою пунктів переважно згоден, хоча, на мою думку, все ж таки варто було б додати ще категорію "Авторська пісня", про що і писали попередні дописувачі. Крім цього, також у правилах варта уточнити за скількох виконавців у кожній категорії може голосувати один користувач. Якщо необмежено, як це було у Тестовому Конкурсі, то так і вказати. А я залишаюсь при своїй думці, що один користувач має подати не більше одного голосу за конкурсанта у кожній з категорій!
Приємно на форумі спілкуватися з добрими людьми!
Пане Романе, будьте впевнені у своїх починаннях, вони правильні та обов’язково будуть підтримані користувачами сайту!!! Усього Вам найкращого!!! |
Роман Метельський | 24 Лютого 2011, о 20:01 |
Засновник порталу |
Дякую за підказку з помилками - помилки ніби виправив. Коли думка летить швидше за букви - таке буває. Стосовно голосування, так в цьому конкурсі залишається принцим попереднього, тобто користувач може проголосувати у одній категорії за кількох виконавців. Так визначилися користувачі і мені самому було важко визначитись за кого віддати свій голос. Конкурс авторської пісні планується в літньому сезоні. Ми вчимося, тому одразу всім догодити важко. ))) |
Постевка Мікс | 24 Лютого 2011, о 22:45 |
Користувач |
ХВР, у Вас у десятому рядку опечатка: "Крім цього, також у правилах варта уточнити за скількох виконавців" - :)))
|
Yulianovich | 25 Лютого 2011, о 02:51 |
Користувач |
Панове, знову це формулювання "Авторська пісня". Що це? Так і ніхто не пояснив. Якщо пісенний конкурс, то все зрозуміло - виставляється на суд громадськості пісня. І перемагає пісня, а не виконавець, композитор, чи поет. А то я розумію, що в варіанті конкурсу "Авторська пісня" повинен виконувати автор. Чи як? |
romamuz | 25 Лютого 2011, о 11:13 |
Користувач |
На мою думку, якщо конкурс вокалістів. то в першу чергу потрібно оцінювати виконавську майстерність (вокал, подачу, манеру) учасника. Тому краще не відходити від теми. Бо тоді потрібно робити окремий конкурс. |
Василь | 25 Лютого 2011, о 20:13 |
Користувач |
Вітання форумчанам!п.Роман правильно написав"брати участь",бо вираз "приймати участь" не є вірним щодо норм української мови.Підтримую п.Романа Співака,який вказав про те,що непогано б було,якби конкурсант представив різнохарактерні твори.Одна річ естрадна,інша-народна.А якщо тільки по одному,то прийдеться визначати по переможцю в кожній номінації.Чи,може,воно так і буде і я не зрозумів шановне товариство? |
Василь | 2 Березня 2011, о 00:52 |
Користувач |
Вітання до п.Романа Метельського!Напишіть,будь ласка,на головній сторінці щодо "Конкурсу вокалістів"-"Взяти участь",а не "Прийняти участь"..Українська мова передбачає нормований вислів "Взяти участь".Дієслово "приймати" буде слушне там,де воно має значення "одержувати,перебирати". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти