romamuz | 19 Лютого 2011, о 14:07 |
---|---|
Користувач |
Вперед Брати до світлої мети! |
Віктор Крутей | 19 Лютого 2011, о 20:32 |
Користувач |
Повністю підтримую думку Ігора Гарваса: "... Пісенний конкурс - Тобто конкурс пісні. В якому дати можливість проявити себе як виконавцям, так і авторам музики і слів, ну і аранжувальникам. ..." На мою думку , конкурс повинен бути більш творчий, а не переспівуванням / нехай і сильним/ під "заїзджене" і впізнаване аранжування. Це мало би стимулювати виконавців до співпраці з авторами та студіями звукозапису , якщо вони самі цим не займаються. Якщо ж пісня є відомою , то виконавець повинен подумати над власною подачею "продукту". Скажу відверто, підчас минулого конкурсу в першу чергу прослуховував авторські пісні, шукаючи чогось нового і свіжого . Тому , якщо би такий "Пісенний конкурс " відбувся, то я би радив , щоб кожне виконання отримувало дві оцінки, одна за вокал, а інша за пісню / включаючи або окремою третьою оцінкою аранжування / , що при різності оцінок , Давало би повід для роздумів чи виконавцю шукати інших авторів , чи авторам шукати іншого виконавця. |
Роман Метельський | 20 Лютого 2011, о 00:07 |
Засновник порталу |
Боюся що організувати такий конкурс наразі для мене заскладно. Можу надірватися. Тим більше анонсований конкурс буде першим більш-менш узгодженим і, сподіваюся, без різких змін правил. Мусите набратися терпіння. Не все одразу. |
Олександр Головко | 20 Лютого 2011, о 09:47 |
Користувач |
Романе, не опускайте руки. Якщо нам спільними зусиллями вдасться провести мною нафантазований заключний конкурс, то думаю, що хтось і з авторів на запрошення оргкомітету відгукнеться. Треба постійно думкою йти попереду. Живіть під гаслом: "Триматися, прислухатися, діяти і втілювати в життя". А однодумці думаю допоможуть і будуть активними у вирішенні питань. З пов.Олександр |
Олександр Головко | 20 Лютого 2011, о 09:56 |
Користувач |
До пана Віктора. Я звами трохи не погоджуюсь про заїздженість фонограм. Пісню класно зроблену порівнюю з Український борщем, а він теж буває не добрим коли подають не від душі. Автор свою роботу зробив добре тим більше, що ви підтверджуєте про заїздженість твору. Будьмо порядними подати класно!!!! |
Роман Метельський | 20 Лютого 2011, о 10:18 |
Засновник порталу |
Тая й не опускаю руки, просто не ставлю фірупоперед кобили. Щоб загати Чардаш, потрібно починати з гами. |
Віктор Крутей | 20 Лютого 2011, о 13:21 |
Користувач |
Пане ,Олександре, Я зовсім не мав на меті когось образити, на мою думку , майбутні конкурсанти повинні підготуватися більш грутровніше, і підійти до цього творчо, а не " клонувати" Павліка, Пономарьова, Бучинську... співаючи під їх же фонограму . Так ми довго ще не будемо чути НОВОЇ Української пісні. Із задоволенням віддам свій голос за щось нове, достойне, навідь якщо запис аматорський, може це й підштовхне в творчому розвитку автора чи виконавця. Зрештою , це тільки моя субєктивна думка . Так чи інакше боротися треба, принаймі - за нові імена. ВСІМ УСПІХУ ! |
Олександр Головко | 20 Лютого 2011, о 13:40 |
Користувач |
Друзі, приємно дискутувати з профі. Головне, що є мета і треба рухатись до неї. Теж всім успіхів. |
romamuz | 20 Лютого 2011, о 13:46 |
Користувач |
Пане Вікторе, конкурс називається "Конкурс вокалістів", тому перш за все між собою змагаються вокалісти, а не композитори, тому давайте в першу чергу оцінювати вокал учасників, манеру, подачу матеріалу тощо. Що до ваших побажань, я думаю адміністрація сайту започаткує конкурс "Авторської пісні та оранжировки", хоча б раз на рік. То було б дуже шикарно. За такий конкурс я за,бо сам пишу і оранжую. З повагою Роман Співак. |
Віктор Крутей | 20 Лютого 2011, о 14:41 |
Користувач |
Романе, перепрошую, я висловив свою думку у форумі який називається: Пропозиції щодо правил, категорій та особливостей наступного конкурсу вокалістів " і пов торюю, зовсім без намірів когось образити. Та скажіть мені , будь ласка, поважаючий себе музикант, повинен мати свій інструмент, а чи постійно його позичати ?... З цього виходячи, і вокаліст, який хоче про себе заявити, повинен мати щось своє а не позичене, Інакше - перспектив нуль. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти