Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чи пускати "чужих" до свого місця праці??
Чи пускати "чужих" до свого місця праці??

Для "пєвців" маємо "черговий" мік за 110 грн. За клаву пару разів пускав, гітару іноді даєм, сакс і трубу як правило не просять, але й не дали б, гігієна, адекватні приходять з своїм (позаминулого тижня тато з сином прийшли з двома трубами). Щодо "пускання" загалом - обговорюємо з замовниками наперед чи "по ходу", якщо "пєвєц" дійсно вміє, то одну-дві пісні за захід можна дати, а якщо ні - то ліпше не позоритися йому і не збивати темп весілля. Хіба що в кінці вже можемо дозволити більше, то вже йде як виступ клоунів:)

Так само і з мікрофоном, як з усіма духовими інструментами- річ(мікрофон, дудка) звикає до власника, до його подачі звуку, і коли хтось хоч на  секунду її візьме, то потім шляк трафляє. Тому краще не давати, або мати спеціально для вуйка макрахвона. А що до поспівати, то я дозволяю один раз, якщо людина проситься ще, то я йому граю наживо на клавіші, та роблю екскурсію у чудовий світ тональностей. Починаю пісню у ре, а закінчую у ля. Ото вже насміємося, коли гостю високо, а він тааааак старається. Після такої вистави гості самі просять не пускати нікого співати.

Привіт усім!!!! Згідна з Вами шановні музики, на таких "співаків" ми також маємо свій супер-мікрофон за 100 грн... Хоч не жаль як поламають... А як підходять поспівати наші колеги, то зразу бачать що мікрофон "не для вокалу".... В цьому розбираються тільки музиканти... Бувають такі випадки що приходять "модні перці" і кажуть "Я сам музикант, дайте я поспіваю....", все ніби добре до того часу поки "сам музикант" не відкриває свого писка... А потім виявляється, що його дід був скрипалем.... В мене дід був трактористом, це не означає що я тракторист...

Я вважаю що можна давати людям поспівати, але тверезим і адекватним, а не п"яним і задиракам... А на рахунок власних інструментів, то я вважаю що кожен музика має шанувати свій інструмент і не потрібно його роздавати всім кому не лінь, справді, той хто хоче, принесе свій здому, а хто тільки як до стакана візьметься то зразу "по-виконувати" руки чешуться, то не варто.... Хіба якщо на 100% бути впевнений що це професіонал, а не "любітєль".... Ми гроші не беремо за "співи", хоча це кожного власна справа, хто хоче, сам заплатить.....

Мушу трохи додати до кума Бедзя!!!

Тих 50 грн за те щоб хтось повив, чи поспівав, ми берем тільки на бенкетах, і тому, що та ціна відразу відлякує, якщо ні - то 50 грн за оренду мікрофона на одну пісню, хоч не обідно.

На весіллях - не можем ніц сказати, бо восновному просять за тих "вокалістів" молодята, за клавішу не пускаєм взагалі нікого, сакс взагалі не обговорюється, а гітару деколи даю комусь в руки, після того, як почую відповідь на 2 сакраментальні питання - що таке медіатор, і скільки знаків має тональність Фа мінор)))

Я про тональність також задавав питання, скільки у фа-мінорі знаків. Мені "певец" відповідає що так само як у Ля-бемоль мажорі штири, а потім додає, Штири дієзи... 

Був ше один прикол, знайомі розповідали - підходить чувіха, каже "Хлопці, я консу закінчила, дайте заспіваю", ну вони чемно питають - "В якій тональності", і чуют геніальну відповідь - "Хлопці, я в плюс два співаю"...

Отакі от вокалісти, тому, дерти з них, дерти, і ще раз дерти!!!!

Моя улюблена тональність!

То так, як скільки бемоль має знаків?

Ну на самому ділі бемоль (b-moll, сі бемоль мінор) має п"ять знаків. У нас  це було козирне запитання для першокурсників. 

Я даю мікрофон(SM58) поспівати, ще й сам підіграю в тональності співака. В результаті задоволені всі. А вдячні клієнти краще і частіше платять. 

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти