Юрій Бульбах | 14 Червня 2011, о 14:13 |
---|---|
Модератор |
Для "пєвців" маємо "черговий" мік за 110 грн. За клаву пару разів пускав, гітару іноді даєм, сакс і трубу як правило не просять, але й не дали б, гігієна, адекватні приходять з своїм (позаминулого тижня тато з сином прийшли з двома трубами). Щодо "пускання" загалом - обговорюємо з замовниками наперед чи "по ходу", якщо "пєвєц" дійсно вміє, то одну-дві пісні за захід можна дати, а якщо ні - то ліпше не позоритися йому і не збивати темп весілля. Хіба що в кінці вже можемо дозволити більше, то вже йде як виступ клоунів:) |
romamuz | 14 Червня 2011, о 18:32 |
Користувач |
Так само і з мікрофоном, як з усіма духовими інструментами- річ(мікрофон, дудка) звикає до власника, до його подачі звуку, і коли хтось хоч на секунду її візьме, то потім шляк трафляє. Тому краще не давати, або мати спеціально для вуйка макрахвона. А що до поспівати, то я дозволяю один раз, якщо людина проситься ще, то я йому граю наживо на клавіші, та роблю екскурсію у чудовий світ тональностей. Починаю пісню у ре, а закінчую у ля. Ото вже насміємося, коли гостю високо, а він тааааак старається. Після такої вистави гості самі просять не пускати нікого співати. |
Motulyok | 14 Червня 2011, о 20:11 |
Користувач |
Привіт усім!!!! Згідна з Вами шановні музики, на таких "співаків" ми також маємо свій супер-мікрофон за 100 грн... Хоч не жаль як поламають... А як підходять поспівати наші колеги, то зразу бачать що мікрофон "не для вокалу".... В цьому розбираються тільки музиканти... Бувають такі випадки що приходять "модні перці" і кажуть "Я сам музикант, дайте я поспіваю....", все ніби добре до того часу поки "сам музикант" не відкриває свого писка... А потім виявляється, що його дід був скрипалем.... В мене дід був трактористом, це не означає що я тракторист... Я вважаю що можна давати людям поспівати, але тверезим і адекватним, а не п"яним і задиракам... А на рахунок власних інструментів, то я вважаю що кожен музика має шанувати свій інструмент і не потрібно його роздавати всім кому не лінь, справді, той хто хоче, принесе свій здому, а хто тільки як до стакана візьметься то зразу "по-виконувати" руки чешуться, то не варто.... Хіба якщо на 100% бути впевнений що це професіонал, а не "любітєль".... Ми гроші не беремо за "співи", хоча це кожного власна справа, хто хоче, сам заплатить..... |
Сергій Габшій | 15 Червня 2011, о 00:11 |
Адміністратор |
Мушу трохи додати до кума Бедзя!!! Тих 50 грн за те щоб хтось повив, чи поспівав, ми берем тільки на бенкетах, і тому, що та ціна відразу відлякує, якщо ні - то 50 грн за оренду мікрофона на одну пісню, хоч не обідно. На весіллях - не можем ніц сказати, бо восновному просять за тих "вокалістів" молодята, за клавішу не пускаєм взагалі нікого, сакс взагалі не обговорюється, а гітару деколи даю комусь в руки, після того, як почую відповідь на 2 сакраментальні питання - що таке медіатор, і скільки знаків має тональність Фа мінор))) |
romamuz | 15 Червня 2011, о 12:09 |
Користувач |
Я про тональність також задавав питання, скільки у фа-мінорі знаків. Мені "певец" відповідає що так само як у Ля-бемоль мажорі штири, а потім додає, Штири дієзи... |
Сергій Габшій | 15 Червня 2011, о 12:57 |
Адміністратор |
Був ше один прикол, знайомі розповідали - підходить чувіха, каже "Хлопці, я консу закінчила, дайте заспіваю", ну вони чемно питають - "В якій тональності", і чуют геніальну відповідь - "Хлопці, я в плюс два співаю"... Отакі от вокалісти, тому, дерти з них, дерти, і ще раз дерти!!!! |
Богдан Іванишин | 15 Червня 2011, о 13:01 |
Адміністратор |
Моя улюблена тональність! |
Roman_Zyvograj | 15 Червня 2011, о 16:03 |
Користувач |
То так, як скільки бемоль має знаків? |
romamuz | 15 Червня 2011, о 16:25 |
Користувач |
Ну на самому ділі бемоль (b-moll, сі бемоль мінор) має п"ять знаків. У нас це було козирне запитання для першокурсників. |
Володимир Боршош | 16 Червня 2011, о 14:45 |
Користувач |
Я даю мікрофон(SM58) поспівати, ще й сам підіграю в тональності співака. В результаті задоволені всі. А вдячні клієнти краще і частіше платять. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти