Gerika | 21 Січня 2012, о 10:46 |
---|---|
Користувач |
Привіт всім творчим людям!!! Ви тут всі так цікаво пишете про ваші різні ситуації під цас роботи. Як в кіно... Ну чисто тобі фільм "Брильянтова ру ка", був там схожий епізод. Памятаєте? Прикольненько. А якщо серйозно то дійсно то є проблема, а останнім часом все частіша і частіша. Мабуть все через те що нація у нас надто співоча та ще й вплив усіх тих телекастингів та шоу які дають людям зрозуміти що великим артистом виявляється може стати кожен бажаючий... Я особисто проти того щов всяке чмо, особливо нетверезе сунуло до тебе на сцену і плювало своїм карієсом та капустою тобі в мікрофон. Проти!!! Мій любиминький мікрофончик - Sennheiser FP 35-C - який я купила собі, має працювати тільки в моїх ручках. Тому в подібних ситуаціях, що описана вище, я його просто кладу собі в сумочку до "зьясування обставин" та спокійно йду пити кавцю. А охорона нехай то вирішує...Ну їй же саме за це копійку платять! І памятайте що те бидло, про яке казав наш поважний колєга Бедзьо, то воно вимирає молодим і першим і довго на цьому світі не живе, знаєм тому багаточисленні приклади... . Усім вам бажаю чудового настрою, тільки хороших клієнтів та парнасу! |
Ігор Борик | 21 Січня 2012, о 11:01 |
Користувач |
Ну і де наші літератори ? Я в вище наведеній темі чотири помилки нарахував. Чи вони тільки в окремих людей бачуть помилки в граматиці ?? Це ж подвійні стандарти , не чесно так. |
Roman | 21 Січня 2012, о 11:11 |
Користувач |
|
Юрій Бульбах | 21 Січня 2012, о 12:20 |
Модератор |
Ігор,"вище наведеній" і "не чесно" пишеться разом, а замість "бачуть" треба писати "бачать". Таким чином, у вас відсоток помилок чи не найбільший. Але! Думка сформульована чітко, тож два зайвих пробіла і одна не та буква, як то кажуть, "погоди не роблять". А коли замість чіткого повідомлення якийсь "паток сазнанія", де помилка на помилці сидить, причому такою абракадаброю пропонуються професійні послуги, ще й дорогі, причому на зауваження відповідається хамством, причому модераторам і адміністратору.... Це вже занадто. Раджу вам взятись не за виховання адміністрації форуму, а за виховання вашого друга, мене ця полеміка вже починає втомлювати. Саме просте рішення було б забанити його з захисниками відразу і назавжди. Ми затратили достатньо часу, щоб пояснити йому і вам "що й до чого", прошу це або взяти до уваги, або буду приймати жорсткі міри. Це повідомлення, як і ваше, буде видалене після ознайомлення з ним зацікавлених осіб. Дискусія закрита! |
Ігор Борик | 21 Січня 2012, о 12:45 |
Користувач |
Я не до адміністрації звертався. |
Юрій Бульбах | 21 Січня 2012, о 12:55 |
Модератор |
Ігор, по-перше ваш пост - це офтоп і флейм, а по-друге за "адмінісрацію" можна і в бан:) |
Wolodimir Yavorskiy | 21 Січня 2012, о 13:14 |
Користувач |
Коли підходить нормальна (твереза) людина, і чемно попросить, я не можу відмовити, навіть задарма. Ну а коли пяне бидло(вибачте) лізе, то я йому ні за які бабки не дам.Ну, хіба щоб вартість інструменту окупити і мораль... іто... |
Ігор Борик | 21 Січня 2012, о 13:19 |
Користувач |
а по-друге за "адмінісрацію" можна і в бан:) Вже виправив, це механічна момилка :) |
Роман Паславський | 21 Січня 2012, о 17:11 |
Користувач |
Пяні - це в основному наші друзі, або знайомі. В тверезому стані - вони нормальні люди.Є такий вислів "клієнт завжди правий".І треба того чи іншого пяного так відфутболити від себе, щоб він не образився. Я, наприклад, цього не вмію зробити, але є друзі які з досвідом і знанням справи в міру можливостей це роблять. Радий би навчитися мудрого підходу до людей, але може з віком це мені стає зробити важче...На жаль. |
Wolodimir Yavorskiy | 21 Січня 2012, о 21:59 |
Користувач |
Якщо у Вас такі друзі пане Романе. То я Вам співчуваю. Мої друзі ніколи не лізуть до апарату. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти