Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чи пускати "чужих" до свого місця праці??
Чи пускати "чужих" до свого місця праці??

Привіт всім творчим людям!!! Ви тут всі так цікаво пишете про ваші різні ситуації під цас роботи. Як в кіно... Ну  чисто тобі фільм "Брильянтова ру ка", був там схожий епізод. Памятаєте? Прикольненько. А якщо серйозно то дійсно то є проблема, а останнім часом все частіша і частіша. Мабуть все через те що нація у нас надто співоча та ще й вплив усіх тих телекастингів та шоу які дають людям зрозуміти що великим артистом виявляється може стати кожен бажаючий...  Я особисто проти того щов всяке чмо, особливо нетверезе сунуло до тебе на сцену і плювало своїм карієсом та капустою тобі в мікрофон. Проти!!! Мій любиминький мікрофончик - Sennheiser FP 35-C - який я купила собі, має працювати тільки в моїх ручках. Тому в подібних ситуаціях, що описана вище, я його просто кладу собі в сумочку до "зьясування обставин" та спокійно йду пити кавцю. А охорона нехай то вирішує...Ну їй же саме за це копійку платять! І памятайте що те бидло, про яке казав наш поважний колєга Бедзьо, то воно вимирає молодим і першим і довго на цьому світі не живе, знаєм тому багаточисленні приклади... 

Усім вам бажаю чудового настрою, тільки хороших клієнтів та парнасу! 

Ну і де наші літератори ? Я в вище наведеній темі чотири помилки нарахував.  Чи вони тільки в окремих людей бачуть помилки в граматиці ??

Це  ж подвійні стандарти , не чесно так.

Хотів би я бачити тих дівчат і жіночок, що стійки клавіш гнуть     -

П,яні баби ( інше слово під язик не повертається) , ще гірше ніж п,яні мужчини...  Деколи в неадекваті такі чудеса витворяють, що хлопцям далеко ! І по-барабану їм, що треба ще для інших людей пограти!!!

Ігор,"вище наведеній" і "не чесно" пишеться разом, а замість "бачуть" треба писати "бачать". Таким чином, у вас відсоток помилок чи не найбільший. Але! Думка сформульована чітко, тож два зайвих пробіла і одна не та буква, як то кажуть, "погоди не роблять". А коли замість чіткого повідомлення якийсь "паток сазнанія", де помилка на помилці сидить, причому такою абракадаброю пропонуються професійні послуги, ще й дорогі, причому на зауваження відповідається хамством, причому модераторам і адміністратору.... Це вже занадто.

Раджу вам взятись не за виховання адміністрації форуму, а за виховання вашого друга, мене ця полеміка вже починає втомлювати. Саме просте рішення було б забанити його з захисниками відразу і назавжди. Ми затратили достатньо часу, щоб пояснити йому і вам "що й до чого", прошу це або взяти до уваги, або буду приймати жорсткі міри. Це повідомлення, як і ваше, буде видалене після ознайомлення з ним зацікавлених осіб. Дискусія закрита!

Я не до адміністрації звертався.

Ігор, по-перше ваш пост - це офтоп і флейм, а по-друге за "адмінісрацію" можна і в бан:)

Коли підходить нормальна (твереза) людина, і чемно попросить, я не можу відмовити, навіть задарма. Ну а коли пяне бидло(вибачте) лізе, то я йому ні за які бабки не дам.Ну, хіба щоб вартість інструменту окупити і мораль... іто...

а по-друге за "адмінісрацію" можна і в бан:)

Вже виправив, це механічна момилка :)

Пяні - це в основному наші друзі, або знайомі. В тверезому стані - вони нормальні люди.Є такий вислів "клієнт завжди правий".І треба того чи іншого пяного так відфутболити від себе, щоб він не образився. Я, наприклад, цього не вмію зробити, але є друзі які з досвідом і знанням справи в міру можливостей це роблять. Радий би навчитися мудрого підходу до людей, але може з віком це мені стає зробити важче...На жаль.

Якщо у Вас такі друзі пане Романе. То я Вам співчуваю. Мої друзі ніколи не лізуть до апарату.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти