ZZ2000 | 9 Лютого 2012, о 18:50 |
---|---|
Користувач |
Україна ж країна талантів :))) Коли якісь П. Зібров, С. Гіга, І. Білик та інші на концертах під повний плюс перед залом викаблучуються то чому не можна повикаблучуватись підвипившому "хресному батькові"... :)))) |
Wolodimir Yavorskiy | 9 Лютого 2012, о 21:42 |
Користувач |
Ваша правда пане ZZ2000 Смішно просто... |
DJAL | 1 Грудня 2012, о 00:22 |
Користувач |
Не раджу, якщо можете. Хоча деяким своїм знайомим даю попозоритись, звісно, щоб більше не виникало бажань до співу. Що до міка за 100 гр. та платний мік, над цим подумаю, та спробую - просто цікаво. Були в мене випадки, коли людина дійсно чудово виконала пісню. Але то поодинокі. Навіть "знайомі" з музикою специ виконуючі на "добре" вдома, на чужий апарат часто співають на слабеньку трійочку. Тож навіщо портити свято, як в нас кажуть - "блеянням". Ну і такі випадки обов"язково обумовлювати із замовником. |
vasaSHALEVA | 5 Грудня 2012, о 12:04 |
Користувач |
Тема дуже зацікавила. Хочу також написати кілька слів від себе. Ми з колективом працювали 2 роки в ресторані. В ситуації коли хтось приходив з бажанням поспівати, все вирішувалось дуже просто. Говорилося просто: ми на роботі, нам платить гроші власник ресторану, ми не проти але таке питання вирішити не можемо. Якщо хочеш співати, домовляйся з власником, якщо він дозволить то ми тільки за. А власник в нас був конкретний, тому нікому за ті 2 роки домовитись з ним не вийшло. Коли приходили друзі музиканти чи музиканти незнайомі, я насправді не проти дати людям поспівати або навіть шось заграти. Для мене особисто цікаво послухати інших музикантів, чогось може навіть навчитися від них. Але то кожному вирішувати для себе.
А відносно "бидла" чи "воно" всюди і буде такий народ. Але насправді змінилось ставлення до музикантів. Мій тато музикант з 30 річним стажом. Я виріс при музиці. І памятаю як колись коли музики приїжджали на весілля як господар ставився до них. Їх зутрічали як поважних людей. А зараз рідко зустріниш людей які просто після весілля чи забави прийшли і подякували б. |
Валерій Ігорович | 19 Грудня 2012, о 17:39 |
Користувач |
Нормальний лабух ніколи в чужому місці не полізе на сцену-принаймі така повинна бути професійна етика-це по перше. По друге одне з головних завдань при нашій роботі це заробити. І я думаю хто хоче співати хай співає звичайно за винагороду. У мене для таких вокалістів є окремий мікрофон в цілях гігієни. Не скрию є з народу так заспівають що думаєш що ти тут робиш.Ну а решта так собі хай платять і співають.Це моя субєктивна думка |
Іван Приймачек | 19 Березня 2013, о 23:56 |
Користувач |
Ще є одне велике НІ!Випадок з реального життя.Прийшли, попросили, заспівали, заплатили, пішли.Після того хлопака рік лікувався від початкового туберкульозу.Робіть висновки. |
nachtigall_ua | 20 Березня 2013, о 10:18 |
Користувач |
Опа-на! Підхватив "тубік", оце вже серйозно... Ну вся лабушня ж скрізь знає, що для "співунів" хай які вони там кльові та знайомі не були потрібно мати окремий мікроф (хватить і за 200-300 грн) і питання з гігієною вирішиться (самому ж той мікрофон категорично ніколи не брати). Звісно, що за гроші (а вони чогось усе рідше та менше приходять, зараза) мало хто з лабухів відмовляється дозволити клієнту поспівати, тож нехай думає головою чи варто за 20, 50, чи 100 грн (як у кого) вчепити собі герпес чи туберкульоз, чи ще яку заразу, боронь Боже. |
Юрій Бульбах | 20 Березня 2013, о 13:22 |
Модератор |
Щодо "тубіка" маю певні сумніви. Більшість ведучих мають один мікрофон, яким користуються самі і дають говорити гостям (то вам не одну пісню заспівати, це 5-10, а то і 20 різних писків). Я маю 3 мікрофона, та все ж іноді також доводиться говорити в той самий, що й гості. Тож якби все так було страшно, то давно б вже всі тамади зібралися в тубдиспансері. Хоча з міркувань гігієни, однозначно варто розділяти свій мікрофон і "для чужих". |
unclehaphap | 20 Березня 2013, о 14:06 |
Користувач |
Аналогічно. Особливо при теперішніх масштабах його тихої епідемії... |
Yulianovich | 20 Березня 2013, о 14:22 |
Користувач |
Панове, зараз епідемія грипу. Якщо не хочете підхопити, то сидіть вдома!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти