Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чи пускати "чужих" до свого місця праці??
Чи пускати "чужих" до свого місця праці??

Україна ж країна талантів :))) Коли якісь П. Зібров, С. Гіга, І. Білик та інші на концертах під повний плюс перед залом викаблучуються то чому не можна повикаблучуватись підвипившому "хресному батькові"... :)))) 

Ваша правда пане ZZ2000   Смішно просто...

Не раджу, якщо можете. Хоча деяким своїм знайомим даю попозоритись, звісно, щоб більше не виникало бажань до співу. Що до міка за 100 гр. та платний мік, над цим подумаю, та спробую - просто цікаво.

Були в мене випадки, коли людина дійсно чудово виконала пісню. Але то поодинокі. Навіть "знайомі" з музикою специ виконуючі на "добре" вдома, на чужий апарат часто співають на слабеньку трійочку. Тож навіщо портити свято, як в нас кажуть - "блеянням". Ну і такі випадки обов"язково обумовлювати із замовником.

Тема дуже зацікавила. Хочу також написати кілька слів від себе. Ми з колективом працювали 2 роки в ресторані.

В ситуації коли хтось приходив з бажанням поспівати, все вирішувалось дуже просто. Говорилося просто: ми на роботі, нам платить гроші власник ресторану, ми не проти але таке питання вирішити не можемо.

Якщо хочеш співати, домовляйся з власником, якщо він дозволить то ми тільки за. А власник в нас був конкретний, тому нікому за ті 2 роки домовитись з ним не вийшло.

Коли приходили друзі музиканти чи музиканти незнайомі, я насправді не проти дати людям поспівати або навіть шось заграти. Для мене особисто цікаво послухати інших музикантів, чогось може навіть навчитися від них. Але то кожному вирішувати для себе.

А відносно "бидла" чи "воно" всюди і буде такий народ. Але насправді змінилось ставлення до музикантів. Мій тато музикант з 30 річним стажом. Я виріс при музиці. І памятаю як колись коли музики приїжджали на весілля як господар ставився до них. Їх зутрічали як поважних людей. А зараз рідко зустріниш людей які просто після весілля чи забави прийшли і подякували б.

Нормальний лабух ніколи в чужому місці не полізе на сцену-принаймі така повинна бути професійна етика-це по перше. По друге одне з головних завдань при нашій роботі це заробити. І я думаю хто хоче співати хай співає звичайно за винагороду. У мене для таких вокалістів є окремий мікрофон в цілях гігієни. Не скрию є з народу так заспівають що думаєш що ти тут робиш.Ну а решта так собі хай платять і співають.Це моя субєктивна думка

Ще  є  одне  велике  НІ!Випадок  з  реального  життя.Прийшли,  попросили, заспівали, заплатили,  пішли.Після  того  хлопака  рік  лікувався  від  початкового  туберкульозу.Робіть  висновки.

Опа-на!  Підхватив "тубік", оце вже серйозно... Ну вся лабушня ж скрізь знає, що для "співунів" хай які вони там  кльові та знайомі не були потрібно мати окремий мікроф (хватить і за 200-300 грн) і питання з гігієною вирішиться (самому ж той мікрофон категорично ніколи не брати). Звісно, що за гроші (а вони чогось усе рідше та менше приходять, зараза) мало хто з лабухів відмовляється дозволити клієнту поспівати, тож нехай думає головою чи варто за 20, 50, чи 100 грн (як у кого) вчепити собі герпес чи туберкульоз, чи ще яку заразу, боронь Боже.

Щодо "тубіка" маю певні сумніви. Більшість ведучих мають один мікрофон, яким користуються самі і дають говорити гостям (то вам не одну пісню заспівати, це 5-10, а то і 20 різних писків). Я маю 3 мікрофона, та все ж іноді також доводиться говорити в той самий, що й гості. Тож якби все так було страшно, то давно б вже всі тамади зібралися в тубдиспансері. Хоча з міркувань гігієни, однозначно варто розділяти свій мікрофон і "для чужих".

Щодо "тубіка" маю певні сумніви.

Аналогічно. Особливо при теперішніх масштабах його тихої епідемії...

Панове, зараз епідемія грипу. Якщо не хочете підхопити, то сидіть вдома!!!!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти