Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чи пускати "чужих" до свого місця праці??
Чи пускати "чужих" до свого місця праці??

Я не мав на увазі особисто своїх друзів. Просто прикро читати, як людей називають бидлом. Часто так буває: називаю інших бидлом, - інші мають нас за бидло.

Скажу чесно - що рік,  то культура і повага клєнтів падає до персоналу! "Воно" вже знає цей вислів, що "клієнт завжди правий".... поки живий... ))))) Чесно скажу що тепер навіть коли легенько натякаєш що замовлення  пісні коштує - "воно" робить дурний погляд і ще каже за що ???     Я заплатив... !!!!???  За що ти ненза заплатив!! ??  За оренду залу не беруть грошей, за музику також, за кухню ти заплатив!  А "воно" вже думає що заплативши за кухню, йому можна хамити персоналу, бавитися в карооке( у музикантів на сцені), замовляти безкоштовно пісні, і таке інше! Що разу стає гірше!  Як на мене - "кабаки" ростуть як гриби під час дощу, тому "воно" знає, що начальство, бориться за "виживання", і тому качає "билотські права", з пихатою посмішкою на морді - мовляв  "ви не одні тут такі!"   Звичайно не весь контингент такий, але за останніх 5 - 6 років, судячи з мого спостереження, він значно зріс...

Тут не можу не підтримати п.Богдана Іванишина, бо Ви на 100% праві!!!  Клієнти настільки обнагліли , що дальше нема куди. Але потрібно тримати  ,як кажуть "марку". Хай пробачить  тов.Лєнін , але " Лабухи всіх країн , єднайтесь!". Мені хочеться подякувати тим музикантам, які відгукнулись на тему " Який у Вас час роботи в кабаку ,в кафе" ,бо всі сказали , що вони пашуть по 45 хв.  і мають перерву 15 хв. І тому ми роботодавцю сказали про це - і не маємо ніяких проблем. Всім Парнасу !!!

Ти правий Бодя, ти як завжди правий! Я таке саме замітив за останніх пару років, і ми вже мали сварку навіть між собою через таких клієнтів. І нічо не можеш з тим зробити. "Воно"... і в африці "воно".

Привіт колєги! Бедзю ви праві сто разів, клієнтура ресторанів обидлилась що труба, дуже сильно і це лабухи по всіх областях України відчувають на собі. Та головне тут мабуть те, що віковий рівень різко помолодшав тої клієнтури (типа "воно"), яка отримала фінансову спроможність "пасыдиты, адахнуты нармальна"  (спробував процитувати деяких клієнтів), проводити свій відпочинок в ресторані. Ситуація міняється кожні пару літ, я замітив давно... Получається так (дивлюсь по місту ) - хто хоть і бикував змолоду та трохи з мозгом дружив, так той тепер, або двинув на роботу в інші країни, або пішов по карьєрі догори тут (опять же, тому що мозги є), а звільнене місце під сонцем займається приїзжим контінгентом з районів та сіл. Тому що дома в нього село вимирає, в районі роботи немає, то їде в більші міста і тягне за собою своє виховання та культуру. А в місті щоб лишень зачепитись хапається за будь яку роботу і потягавши трохи на базарі мармітки з оселедцями та заробивши тих пару гривень суне в кабак. Да я розумію людина має відпочивати так як вважає за потрібне, але ж хлопці  мають же бути якісь рамки, раніше в ресторан ніхто не сунув коли не був вбраний в пристойний костюм, а зараз що робиться  що ви не бачите. Заробив тисячу-другу тих паперів так думає, що він пуп землі, купить на них все на світі, гроші грішми ну а мозги то лишились з того свого вимерлого села в якому заливав їх пів життя їх самогоном... Так ці мозги ще у других країнах себе буває показують "красіво"... Що вже твориться з людьми, якісь корчи перед кінцем чи що це вже...

ТАк ZZ2000 - тут не можливо не підтримати Вас... Ви подали ще одні "витоки" тої проблєми...  Звичайно за всіх людей з сіл не можна розписуватися, бо серед них є великий процент адекватний, але на рахунок "мозгу" - то Ви і подали спростування що до них...

Хлпці, Всі тримаймося купи, хоча б тут!!!!!  Разом ми знайдемо вирішення будь - якої проблеми...    

Так! Звичайно, більшість це нормальні люди, навіть коли під шафе.

Наразі у де-яких ресторанах та кабаках почали з"являтися таблички примірного змісту: Для забезпечення порядку та комфорту відпочиваючих персонал вправі відмовити клієнтам у обслуговуванні які знаходяться у неадекватному стані та одягнені у спортивний або брудний одяг. Власникам барів також набридла та босота, яка купить пляшку пива з чіпсами, та сидить цілий вечір нагліє, ще й усі туалети заригає. Звіно таким чином псується репутація ресторану, відлякуються достойні клієнти, падає прибуток, і кафе чи ресторан починають називати народним словом "обригаловка". Можливо не усім власникам закладів цей процесс доходить до розуму, то ваша задача(якщо ви працюєте у тому барі) довести цей процес до розуму власника, нехай вживає міри, але коли це безнадійно, то краще вшиватися звідти.  

І ще скажу, що кожна людина(бидло чи ні) може бути адекватною, але для того потрібно знайти підхід. Тому наша праця окрім володіння мкзикою повинна включати навики з психології.

Звичайно, Романе, ви де в чому праві, та я думаю не у всьому. Такими методами як ті таблички про які ви згадуєте (до речі чую про таке вперше і ніде ще їх не бачив???) з неадекватною клієнтурою боротися всеодно що віником проти шаблі, то не є метод... Все вирішується просто - в пристойному закладі повинна бути штатна охорона яка: а)-правильно організована, б)-виконується професіоналами, в)-пристойно оплачувана. Тільки при такому розкладі в ресторані чи кафе і відпочивати нормальним людям буде комфортно і працювати власний персонал буде по-людськи та з віддачею. А то власники "точок", дуже часто буває про інтерьєр закладу ще якось подбають, а про умови праці та охорону як правило думають за залишковим принципом. Фільтрація клієнтури має бути як і у всьому світі ще при вході в заклад, тоді ні які таблички про спортивний чи брудний одяг придумувати не треба буде. А репутація від того тільки йде догори... Інше питання що власники закладів з огляду на стан свого бізнесу, часто самі готові пускати в пристойний зал будь кого тільки б продалися пару лишніх ящиків горілки чи пива, от оце уже є проблемка... І нічого їм не потрібно як ви кажете доводити. Високий чи низький рівень закладу дзеркально відображає рівень вихованості та внутрішньої культури його власника, а від того і все решта... і професійний рівень персоналу(здебільшого просто жахливий) і якість обслуговування і клієнти і прибутки і кількість відвідувачів та їх комфортний відпочинок. Ну і звичайно від того всього залежить чи буде "воно" лізти на сцену чи ні... :))

Бажаю усім комфортної роботи:)))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти