ZZ2000 | 20 Січня 2012, о 07:23 |
---|---|
Користувач |
Усім доброго ранку! Свіженьке маю для темки! Ото тільки присунув додому з роботи, півтори години тому (05:30!!!) тільки закінчили лабати, замовлення у нас в ресторані було велике, шумне, тяжерне зараза якесь таке як ніколи і довжелезне по часу... Все через те що для комфортної гульки кабак садить максимум 100 чол. а фірма-замовник втусувала в той зал десь біля 130-140 мабуть. Вобщем "ні дихнути ні пер...нути", місця для танців залишилось чистий нуль так ще й 85% гостей дівчата та жінки (дбряче випивші, уявляєте що то значить). Фірма солідна плюс її власники шефові родичі та друзі. В чомусь комусь відмовити, не те що неможливо, а "настійливо не рекомендовано" для цього замовлення нашим шефом. І все вроді йшло так чемно поки не дійшло до вітаннь начальству і поперло.... "Героїв караоке" - через одного, оплата за користування мікрофоном їм до дупи - не відлякує, рівень виконання (після вжитого спиртного) такий, що виття сучки на згарищі виглядає райським співом. Ну і як бути, а ніяк - всі співали всіх перло на сцену, того мікрофа рвали до себе немов їх усіх за то що заспівають начальство їхнє зразу зауважає і надві голови повисить в посаді...Дурдом повний:))... Думав, коли вже той ранок чи що... В результаті того всього: мікроф для сакса (SM48) два рази летів зі сцени мордою в паркет, не знаю, ще не дивився як там головка, по ідеї ще мала би працювати, а сіточці то вже повна труба...Радюха Beta58, бідний повзав-повзав з тостами по столах і все таки знайшов, зараза свій олівьє(добре хоч не падав), а стійці клавішній зігнули верхню трубу(єрунда можна вирівняти, чи взагалі купити за100грн цілу б/у стійку на барахолці), в дальньому топі що висять над залом драйвер пішов курити після другого заходу, ну а про таке як ялинка та прикраси на ній то я взагалі мовчу.... Армгедон якийсь :)))... Не дай Боже вам такого! Хоча чого дивуватись тож 2012 крокує по планеті і кажуть провидці що людей буде брати дикий сказ... :)))))) Одне радує - "лаве" прийшло за весь вечір пристойне! Як бонус за "...тяготы и лишения службы..." :)))))) Ну от вам моя відповідь на запитання топікстартера.... Як вам? Ну все, йду трохи поспати, усім приємного дня, щедрих клієнтів і хорошого парнасу!!! |
Богдан Іванишин | 20 Січня 2012, о 09:07 |
Адміністратор |
Відповідь одна - Бидло було, є і буде... |
Roman | 20 Січня 2012, о 10:10 |
Користувач |
ZZ2000 Таке відчуття, ніби сам з вами був! Така робота навчить бути і дипломатом і психологом і ...вишибалою !!!! |
Gocan | 20 Січня 2012, о 20:38 |
Користувач |
Не пускати!!! В жодному випадку не пускати!!! За гроші також! Від роботи тре отримувати задоволення а не терпіти бидло. А тим більше коли луплять мікрофонами об підлогу і ламають стійки. |
ZZ2000 | 20 Січня 2012, о 21:48 |
Користувач |
Так, колеги, з вами згідний 100% та таке буває не так часто... Ще поки жити можна... Тай фінансово все, так сказать, перекрите... І як подарунок для нас сьогодні, - затишшя повне, ні однісінького клієнта цілий вечір лише спокій, глінтвейн та запашна кава... Життя прекрасне! Гойра!!! |
Lutso | 21 Січня 2012, о 00:00 |
Користувач |
І я "тверезий" поспівати люблю . Може кому з Вас попадався. Такого щоб не пускали мене , ще не пригадую. Тай ми зазвичай не боронемо, як під настрій підійде. |
Gocan | 21 Січня 2012, о 00:04 |
Користувач |
Lutso, а стійку чужу не пробував ламати? Ну, так, коли кураж підійде? :))) |
Долинський ТАЛіСМАН | 21 Січня 2012, о 01:34 |
Користувач |
В нас весь той бардак закінчився б відразу після падіння ще самого першого мікрофона(того, що "мордою вниз" ). Пускаєм, але тільки тоді, як пройде повний "фейс"-контроль.Як заспіває добре - гроші не берем. І ще - вважаю правилом поганого тону , відпочиваючи в чужому кафе, чи р-ні - проситись, навіть до знайомих музикантів, "щось поспівати" . |
ZZ2000 | 21 Січня 2012, о 02:36 |
Користувач |
Ну да, "бардак" який я описав вище можна звичайно закінчити відразу в "більш доступній формі спілкування" :)))), але ж у мому випадку то були в основному всі дівчата та жіночки, мать їх за ногу..... "Більш доступна форма спілкування" з ними для нас як джентльменів тут якби "не катить". А в других випадках бувало і по другому - "по-людськи"... :))) Хоч в основному тим займається штатна охорона. |
Юрій Бульбах | 21 Січня 2012, о 10:06 |
Модератор |
Хотів би я бачити тих дівчат і жіночок, що стійки клавіш гнуть, вони мабуть і коня на скаку зупиняють? :) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти