Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чи пускати "чужих" до свого місця праці??
Чи пускати "чужих" до свого місця праці??

ZZ2000, згідний з вами на 100%

шановні колеги...а ви не пробували в таких ситуаціях казати "немає такої пісні"  "не знаю цієї пісні" "перший раз чую" "ми таке не співаєм" ????

хочете вірте хочете ні, але в мене це проходить, а якщо даю співати, то тільки іншим лабухам..бо знаю що заспівають без фальші, і безплатно

Тара Козак, ну про що ви говорите, - "не знаю ", "не співаю","перший раз чую" - якийсь дитячий садок молодша група. Таке враження що ви перший день працюєте... Неписане правило "клієнт завжди правий" наші люди засвоїли назубок... да хай співають від мене не убуде....

Шановні колеги! Про себе... Ніколи в житті не прийду просити  лабухів,щоб поспівати (до знайомих ,незнайомих). Люди працюють - їхня робота. Вважаю,що кожен нормальний лабух не піде нікого просити. А хто з відвідувачів бажає - то це вирішувати Вам!

шановний ZZ2000 це так у вас на Рівненщині "клієнт завжди правий" у мене такого нема, правий завжди я...
тому що я ніяке п"яне бидло не підпускаю до мікрофона, а тим більше до апарату...у мене вже такі випадки були...після того вже ніяких піяцюрників

Та Рівненщина тут ні до чого, стратегічно, по законам бізнесу, так і є. А вміння переконати клієнта не доводити свою правоту - то вже дипломатія, а що стосується "веселих" клієнтів - ювелірна робота.

Підпускати чи ні - це має залежати від договору між виконавцем (вами) і клієнтом. Чи письмово чи усно, чи  з конкретними клієнтами (я Міська  знаю, най співає) чи з клієнтами взагалі (я вас не знаю, не пущу). Або наприклад договір з адміністрацією закладу про правила поводження їхніх клієнтів,  тоді вже адміністратора клопіт проявляти чудеса дипломатії.

Договір -  не обов'язково письмовий, може бути і усна домовленість. Відповідно якщо всі клієнти знають вашу позицію і погоджуються - вважайте у вас з ними договір. А якщо клієнт "не сагласін" і з адміністрацією домовленості у вас немає, то колись "не знаю/не маю/непускаю" може закінчитись плачевно.

Тара Козак, Ух, яка ж круть у вас там... Просто завидки беруть, як ви з ними, розправляєтесь... :))) Правильно, всім  навколо "тра вказати своє місце", най знають... І най знають що лабухи деяких пісень "не мають"не знають"перший раз чують"не співають" :))) А то поприходять бач, собі відпочити за власний кошт, і вже конче тре за 50грн. поспівати в мікрохвона щоб усі кругом його почули... :)))))))))).    Да про що ми тут говорим !! Правий Юрко Бульбах, Рівненщина тут ні до чого, закон бізнесу скрізь по світу один і "клієнт завжди правий", тому що він за свої забаганки платить. І так і має бути! А  пускати/не пускати особиста справа кожного у себе на місці і тут по суті немає чого обговорювати. Можеш пустити - пусти, не хочеш - не пускай, все просто. Ну не відмовлю ж я (з огляду на принесені мені поштарем до оплати рахунки за місяць) коли людина захоче за свої 100 чи 200грн, поспівати тих пару пісень у мікрофон. Да най співає, хоч лусне навпіл, але за однієї умови - попередньо заплативши за свою забаганку. А стосовно друзів-лабухів, скажу, що коли твій колега, котрий відпочиває у закладі де ти працюєш, людина нормальна і тебе поважає, то навіть будучи під шафе, всетаки без твоєї згоди волати у мікрофон не посуне. 

Мені позиція п.Василя сподобалась !!!   Зараз є дуже "вумні" лабухи, підійшов попросити заспівати,  в результаті врубав свій плюс і "тіпа круто" заспівав ... 

Roman, о тут вам і карти в руки, виключте раптово весь звук коли чуєте що то плюс і все стане на свої місця. :)) Більше він ніколи у вас співати на людях не буде...

Ще добре якщо свій плюс. До мене на одному весіллі підходить чувак, з лєнтою "Хрещений батько" і просить (з такими понтами, тіпа я теж лабаю іт.д) заспівати. Я б його послав би подалі, але ж хрещений.Так він під плюс чужий типа співав ("Наталі" Вермінський, бо молоду-хрещеницю Наташа звали). Закінчив і ще плюса чужого ставить. Я більш не даю, а кажу якщо своїм голосом заспіваєш, тоді дам. Коли він почав співати(Марджанжу) там всі гості чуть не плювались, а я попросив відеооператора (свій хлопак) і він все це виконання зняв від початку до кінця, і ще сказав що не виріже ні грама а залишить на память хрещениці. Отакої!

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти