Studio | 25 Січня 2012, о 23:40 |
---|---|
Користувач |
ZZ2000, згідний з вами на 100% |
tarapunka | 8 Лютого 2012, о 21:56 |
Користувач |
шановні колеги...а ви не пробували в таких ситуаціях казати "немає такої пісні" "не знаю цієї пісні" "перший раз чую" "ми таке не співаєм" ???? хочете вірте хочете ні, але в мене це проходить, а якщо даю співати, то тільки іншим лабухам..бо знаю що заспівають без фальші, і безплатно |
ZZ2000 | 8 Лютого 2012, о 22:10 |
Користувач |
Тара Козак, ну про що ви говорите, - "не знаю ", "не співаю","перший раз чую" - якийсь дитячий садок молодша група. Таке враження що ви перший день працюєте... Неписане правило "клієнт завжди правий" наші люди засвоїли назубок... да хай співають від мене не убуде.... |
Василь | 8 Лютого 2012, о 23:39 |
Користувач |
Шановні колеги! Про себе... Ніколи в житті не прийду просити лабухів,щоб поспівати (до знайомих ,незнайомих). Люди працюють - їхня робота. Вважаю,що кожен нормальний лабух не піде нікого просити. А хто з відвідувачів бажає - то це вирішувати Вам! |
tarapunka | 9 Лютого 2012, о 14:55 |
Користувач |
шановний ZZ2000 це так у вас на Рівненщині "клієнт завжди правий" у мене такого нема, правий завжди я... |
Юрій Бульбах | 9 Лютого 2012, о 15:06 |
Модератор |
Та Рівненщина тут ні до чого, стратегічно, по законам бізнесу, так і є. А вміння переконати клієнта не доводити свою правоту - то вже дипломатія, а що стосується "веселих" клієнтів - ювелірна робота. Підпускати чи ні - це має залежати від договору між виконавцем (вами) і клієнтом. Чи письмово чи усно, чи з конкретними клієнтами (я Міська знаю, най співає) чи з клієнтами взагалі (я вас не знаю, не пущу). Або наприклад договір з адміністрацією закладу про правила поводження їхніх клієнтів, тоді вже адміністратора клопіт проявляти чудеса дипломатії. Договір - не обов'язково письмовий, може бути і усна домовленість. Відповідно якщо всі клієнти знають вашу позицію і погоджуються - вважайте у вас з ними договір. А якщо клієнт "не сагласін" і з адміністрацією домовленості у вас немає, то колись "не знаю/не маю/непускаю" може закінчитись плачевно. |
ZZ2000 | 9 Лютого 2012, о 16:43 |
Користувач |
Тара Козак, Ух, яка ж круть у вас там... Просто завидки беруть, як ви з ними, розправляєтесь... :))) Правильно, всім навколо "тра вказати своє місце", най знають... І най знають що лабухи деяких пісень "не мають"не знають"перший раз чують"не співають" :))) А то поприходять бач, собі відпочити за власний кошт, і вже конче тре за 50грн. поспівати в мікрохвона щоб усі кругом його почули... :)))))))))). Да про що ми тут говорим !! Правий Юрко Бульбах, Рівненщина тут ні до чого, закон бізнесу скрізь по світу один і "клієнт завжди правий", тому що він за свої забаганки платить. І так і має бути! А пускати/не пускати особиста справа кожного у себе на місці і тут по суті немає чого обговорювати. Можеш пустити - пусти, не хочеш - не пускай, все просто. Ну не відмовлю ж я (з огляду на принесені мені поштарем до оплати рахунки за місяць) коли людина захоче за свої 100 чи 200грн, поспівати тих пару пісень у мікрофон. Да най співає, хоч лусне навпіл, але за однієї умови - попередньо заплативши за свою забаганку. А стосовно друзів-лабухів, скажу, що коли твій колега, котрий відпочиває у закладі де ти працюєш, людина нормальна і тебе поважає, то навіть будучи під шафе, всетаки без твоєї згоди волати у мікрофон не посуне. |
Roman | 9 Лютого 2012, о 17:19 |
Користувач |
Мені позиція п.Василя сподобалась !!! Зараз є дуже "вумні" лабухи, підійшов попросити заспівати, в результаті врубав свій плюс і "тіпа круто" заспівав ... |
ZZ2000 | 9 Лютого 2012, о 17:34 |
Користувач |
Roman, о тут вам і карти в руки, виключте раптово весь звук коли чуєте що то плюс і все стане на свої місця. :)) Більше він ніколи у вас співати на людях не буде... |
Wolodimir Yavorskiy | 9 Лютого 2012, о 18:24 |
Користувач |
Ще добре якщо свій плюс. До мене на одному весіллі підходить чувак, з лєнтою "Хрещений батько" і просить (з такими понтами, тіпа я теж лабаю іт.д) заспівати. Я б його послав би подалі, але ж хрещений.Так він під плюс чужий типа співав ("Наталі" Вермінський, бо молоду-хрещеницю Наташа звали). Закінчив і ще плюса чужого ставить. Я більш не даю, а кажу якщо своїм голосом заспіваєш, тоді дам. Коли він почав співати(Марджанжу) там всі гості чуть не плювались, а я попросив відеооператора (свій хлопак) і він все це виконання зняв від початку до кінця, і ще сказав що не виріже ні грама а залишить на память хрещениці. Отакої! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти