Studio | 16 Березня 2012, о 11:13 |
---|---|
Користувач |
,,,Про стриптиз не доводилося чути.Але чув про таких, що розвозять гостей по домівках безкоштовно О ото-то,... - а зараз панове чорний гумор. Скоро будуть безкоштовно спати з молодою, якщо наприклад молодий прийме зайвого і вирубиться (такі кадри теж є, маю на увазі хлопці-женихи)... |
ZZ2000 | 16 Березня 2012, о 12:50 |
Користувач |
Так-таки так!!!
Та уже сплять якщо є така нагода,(тай правильно роблять) :)) Просто ще почнуть за то діло нареченій та ще жениху самы платити, :)))))) "... Как низко пали нравы...."
|
Ігор Габа | 16 Березня 2012, о 13:35 |
Користувач |
Хлопці,емоціями порядку не наведеш, виливанням бруду один-на-один тоже нічого не добємося. Все можна робити нормальним цивілізованим способом.Але тільки тоді,коли ми захочемо щось змінювати,ми щось змінемо.Все зараз реально.але коли є спільна думка і спільні рішення. Загалом коли прочитати всі відгуки на форумі,то всі згідні що зараз в нашій галузі бардак і всі хотіли б щоб було краще,питання одне : чи ми хочемо щось змінювати. Якщо так,то треба збиратись і приходити до єдиного правильного шляху змін,якщо ні,то закриваємо тему і не "перемішуємо з пустого в порожнє". Чого Ви боїтесь? Якщо більшість нас встановить якісь певні стандарти,то про них будуть знати всі і всі підпишуться під тим рішенням. а дальше якщо хтось буде порушувати певні умови,то будемо з ним розмовляти спокійно і цивілізовано,якщо такий спосіб не дасть нічого,то найдемо як вплинути,але без емоцій. Ми представники КУЛЬТУРИ,а не відморозки з вулиці. А на рахунок бідності,і неспроможності купити добрий апарат чи добрий інструмент,то скажу вам так,не гнівіть Бога,і не нарікайте. При ціні 700-800$ за весілля,за сезон можна змінити весь апарат на серйозного рівня і працювати на серйозних інструментах,але тут наступне,чи хтось готовий вкладати?!!!Так що хлопці неприбідняймося. Хто памятає 80-90 роки,той мене розуміє,а тепер встидно виходити з дешевим паливом. В єдності сила хлопці,тому давайте єднатися і розмовляти наживо. |
Studio | 16 Березня 2012, о 15:09 |
Користувач |
...всі згідні що зараз в нашій галузі бардак і всі хотіли б щоб було краще... Так бардак, АЛЕ бардак ВСЮДИ, і наша галузь лиш часткове відображення загального бардаку - !!! ...При ціні 700-800$ за весілля,за сезон можна змінити весь апарат на серйозного рівня і працювати на серйозних інструментах,але тут наступне,чи хтось готовий вкладати?!!! При ціні 700-800$ можна вкладати у більш-менш серйозний апарат-інструменти. При ціні 600-1500гр дальше дешевого Китаю чи примітивного самокльопу мало хто виявить бажання, - хоча це теж індивідуально... ...Все можна робити нормальним цивілізованим способом.Але тільки тоді,коли ми захочемо щось змінювати,ми щось змінемо... Та шанс є, треба пробувати робити конкретні дії. Перші кроки...
|
SHARIK | 16 Березня 2012, о 16:56 |
Модератор |
При ціні 700-800$ можна вкладати у більш-менш серйозний апарат-інструменти. При ціні 600-1500гр дальше дешевого Китаю чи примітивного самокльопу мало хто виявить бажання, - хоча це теж індивідуально...Studio. А якщо Ви купили машину за 5 - 10 шт. баксів, то що підете таксувати, щоб вона вам окупилась??? І яку ціну за кілометр запросите, щоб мати і клієнтів і не бути битому. А ну влізьте в той бізнес і попробуйте не йти в ногу. Дістати в писок, то певно буде найкращий варіант..., а страшилки і розказувати не хочу... Хороший апарат для МУЗИКАНТІВ, як і машина для кожного пересічного українця - це не РОЗКІШ, а НЕОБХІДНІСТЬ!!!! ZZ2000 "... Как низко пали нравы...." Чому так скептично??? Що ви конкретно можете запропонувати для вирішення цього питання??? Я розумію, що Вас влаштовує на даний момент і робота і заробіток, але як писав єврей на дверях: " ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ...". Чи рано , чи пізно дана тема буде стосуватись кожного, працюючого лабуха на даний час. А Львів"янам бажаю успіхів - впевнений, що порядок Ви наведете, бо позволяє і бажання і натхнення з яким Ви взялись. |
Yulianovich | 16 Березня 2012, о 18:09 |
Користувач |
Так. Живою лабою мріють ті хто почав свій шлях у 80-поч.90-х. Зарашній молодняк цим не страдає. Studio, так проблема не в нас, старшого покоління, а в "молодняку". Стати такі як вони, ми зможемо хоч завтра. (Стояти чи сидіти "пінгвінами" перед ноутами і співати). А стати такими як ми, чи зможуть вони (виконувати потрібну танцювальну музику на музичних інструментах)? Тобто під фонограму завтра стає і працює БУДЬ-ХТО. Проблема лише одна - взяти замовлення. З думками ZZ2000 багато в чому погоджуюсь. Дорогий Ігор Габа, Ваші думки про "зібратись і навести лад" утопічні. Чому? Спів під фонограму і не вартує більше 1000 грн. І заставити людей робити це за більші гроші нереально. Їх і ця ціна влаштовує. |
SHARIK | 16 Березня 2012, о 18:37 |
Модератор |
Ігор Гарвас. Питання - Чому ідея двох Ігорів утопічна???? Та в країнах ДЕФОЛТ роблять. 5 - 6 нормальних, музичних колективів лабають" благодійний" сезон і фертик. В місті, при домовленості це робиться просто. І якщо ціну піднімають то теж разом. А тішити себе їлюзіями, що я буду грав за 700-800 баксів то нереально. Що би кобила поравилась - то вона мусить схуднути!!!! Бо різниці не побачиш. |
ZZ2000 | 16 Березня 2012, о 19:08 |
Користувач |
SHARIK, бачу ви знову мене не зрозуміли (да шо ж такоє?!) Ніякого скептицизму. Я ж про "...нравы..." згадав в жартівливому контексті бо і пост той мій був теж жартівливим коментом попередньому дописувачу(та в кожному жарті є доля правди!). Ви мене питаєте, що я конкретно можу запропонувати?? Так я ж попонував уже і не в одному пості - Не лабайте дешевих халтур, почніть хоч з цього примітивного способу боротьбу з проблемою... І водночас підтягуйте свій рівень та рівень своїх колег котрі теж "наживо" прагнуть працювати... І результат не забариться... |
Yulianovich | 16 Березня 2012, о 19:14 |
Користувач |
SHARIK, це моя така думка і я її дуже й не обстоюю. Так сталося що на сьогоднішній день в нашому місті тільки наш бенд безфонограмний, що мене абсолютно не тішить. Ми працюємо (весілля/корпоративи) за гонорар який влаштовує наш гурт і на умовах які нам підходять. Якщо по темі, то минулого сезону в місті в 8 барах хтось працював. Звісно що за копійки. Караокерам більше ніхто не заплатить. Справжню музику ніхто не винайме, бо дорого. Коло замкнуте. |
Андрій | 16 Березня 2012, о 21:18 |
Користувач |
Все таки я трохи незгідний з Ігорем Гарвасом на рахунок фонограм . Я його поважаю як музиканта , Річ у тому що виконання під фонограму цим молодняком далеко бажає бути кращим і я особисто це чув згоден таке не може коштувати більш як 1000грн.Я особисто під кожну фонограму дограваю соло чи роблю вставки тоді вона сприймається на слух по -іншому. Тут я трохи відійшов від нашої теми , головне це робити якісно і професійно.Тоді що казати про нашу співачку народну артистку України Оксану Білозір яка цього року дала концерт у Львові під фонограму, а квитки на концерт коштували як на живе виконання. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти