Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Музиканти в ресторанах.
Музиканти в ресторанах.

Gerika -Мужчини ну що це за "розмазування по столу сліз та слини..." - "80-90-ті... та знову 80-90ті...", да знаю я ті 80-90-ті дуже добре, сама звідти.

, ай маладэц дэвушька!! Харо-оший дэвушька!! Всіх покусала!! :))))))))))))

Пане  ZZ2000 з причини травми ноги,дуже серйозної,інвалід 2 гр.(тобто взагалі без ноги) .Працювати ніхто й не візьме! А музикувати в мене виходить найкраще,і кабак під боком.І двоє дітей ,один судент в Польщі.. 

Верхи,я мав на увазі колектив тут на форумі,А заважає зібрати музиків думка,Що будем сидіти з трьома весіллями на рік.Бо в кабак 4--5 чоловік ґазда не візьме . А за малі гроші не всі згідні лабати вклавши наперед великі.

Отому я і гальманув з "сіданням в кабак". Парнусу нема, банкети за копійки, зневажливо і нецікаво. Спів під фонограми дуже вже віддалений до музики. В Росії поширений вид дозвілля "караоке-бари".   http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BE%D0%BA%D0%B5+%D0%B1%D0%B0%D1%80&oq=%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BE%D0%BA%D0%B5+%D0%B1%D0%B0%D1%80&aq=f&aqi=g-L5&aql=&gs_sm=12&gs_upl=3093l47015l0l51140l353l72l7l2l2l13l250l4844l5.25.3l34l0  Якщо в нас таке почне "прийматися", то прогноз навіть боюсь робити.

Ну  =завтра еще настал вчера= !!!. Таке у нас вже є. Південий берег Криму. Сам бачив подібне минулого року. В західній незнаю...

Ось маємо Ігорку явних представників сьогоднішнього "ФОРМАТУ",такі як Gerika! Спочатку Ви шановна Gerika представилися б по- людськи.А наступне, якщо Ви називаєте форматом хлопця з меблею,яка розсипається,(це факти,які можу підтвердити), з мікрофоном,в який не те що співати не хочеться,а й страх доторкнутися,з апаратом,з яким ми працювали ще років 15 назад,то мені шкода Вас,бо мислення і бачення Ваше це давно застарілий "формат",а найгірше, представники сьгоднішнього "формату",- це позорисько,яке сміє називати себе музикантом.А ще,виражайтесь нормально і поважайте 80-90,бо яка б сьгодні була естрада і який б на сьогодні Ви мали репертуар,як би не ті 80-90 ті.Тому навчіться поважати тих "стариків",як Ви гарно нас називаєте.Стосовно роботи,шановна,то дай Бог,щоб Ви мали стільки,скільки маємо ми,ще з Вами можу поділитись,але не зроблю цього,бо мої замовники,це люди,які знають чого хочуть і платять відповідно,але куди закотитесь Ви з своїм "форматом",коли такий "ФОРМАТ",це бельмо на фоні доброякісної музики і виконання.

Ігор Гарвас - Якщо в нас таке почне "прийматися", то прогноз навіть боюсь робити.

Ігоре, у нас в Рівному то вже давно існує правда облави проходять в дещо культурнішому вигляді (при захватах немає негрів), :))) а так норм. волають як загнані слони... 

edeljveys - перепрошую, не знав що у вас така серйозна ситуація зі здоров,ям, вибачайте вже. Та особливо при такому стані сподіватися лише тільки на доходи від якоїсь лаби не слід, тож підробіток, скажімо вахтером, чи нічним черговим (знаю так працюють багато інвалідів), для вас був би гарантованим стабільним мінімумом-добавкою до лаби. А про дітей та Польщу давайте тут не будемо згадувати бо вони тут є думаю у більшості користувачів і це є особисті питання (які чужих людей стосуватись не повинні) кожного і які він має вирішувати сам. І ви і я і багато інших хлопаків...

ZZ2000 - .....а так норм. волають як загнані слони... 

, в яблочко!

ZZ2000 - А про дітей та Польщу давайте тут не будемо згадувати бо вони тут є думаю у більшості користувачів і це є особисті питання (які чужих людей стосуватись не повинні) кожного і які він має вирішувати сам. І ви і я і багато інших хлопаків...

Дещо пямолінійний ви чоловік ZZ2000, знаю вас особисто тому так і кажу, але ж за те все вас і поважають друзі та колеги. Так звичайно така дійсність - мої проблеми це тільки мої проблеми і тільки мені самому їх і вирішувати.

Ігор Габа, ви Ігоре мабуть тішитеся вважаючи що дуже мене вкусили? Чи "обломали", чи "поставили на місце", чи як ви там то собі називаєте? Ох, як глибоко ви помиляєтесь, ваші спроби вивести мене з хорошого настрою, виражаючись літературною мовою, мені до дупи. Я і сама кого хочеш загризу коли буде така в тому потреба. Та ви усім тут дали зрозуміти, що ви  людина у досить поважному віці, тому кусати вас не буду , лишу вас для природнього процесу відбору... З часом жовчі стане менше і вас трохи попустить і можливо спілкуватись ви почнете веселіше та ваші пости тоді будуть не такі агресивні :))))))

Ігор Габа, - "....такі як Gerika! Спочатку Ви шановна Gerika представилися б по- людськи."

Я шановний, до речі представилась так як прийнято в Неті, а на сьогодні ніхто ще ніків та аватарів ніде не відміняв, тому що більшість нормальних людей це влаштовує, а ви Ігорку, не генерал якийсь що усім перед вами потрібно представлятись як по армійському уставу. Та щоби вас трішки заспокоїти, відкрию вам свою "страшенну" таємницю - маю 48 літ, з яких 28 співаю по ресторанах, за плечима більшість пристойних ресторанів Рівного, а також були ресторани Ялти, Солехарда та Казахстану. Були і ваші 90-ті з їх бандюками, розборками та "калашами" на спинках крісел в залі. Тому не потрібно мене "ставити на місце" та рвати переді мною собі на грудях сорочечку розказуючи мені про "живу лабу"... До речі розкрию ще одну свою "тайну" - 115-60-87- (якщо знаєте що це), шатенка, ріст 184, страшенно люблю височенні підбори, довгі сукні, темне пиво, та при нагоді заспівати під естрадно-симфонічний супровід, але в основному на сьогодні користуюсь на роботі (нічо не вдієш, час диктує) такими цяцьками як Sennheiser FreePort 35, та нетбуком Lenovo (для дамських сумочок саме те і звук пристойнй).  Вам, Ігорку поки що цього представлення досить. Далі дозволяю дофантазувати собі чого душа бажає... :)))

Прикольненька темка я вам скажу шановні колеги, саме про ресторани та музикантів :)))  

Останні пару коментарів я б сказав про музикантів і музикантів!)))

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти