Studio | 19 Березня 2012, о 03:02 |
---|---|
Користувач |
І напевне я з Ігорем Гарвасом погоджусь що ці збори нічого не вирішуть тільки можуть привести до відповідальності! Добре якщо ще до КУПАП, ане до ККУ! :))) Добре що дискусії відбуваються через інтернет. А якби були на яву, то могли би бути гарячіші варіанти (тьфу-тьфу) |
Василь | 19 Березня 2012, о 03:14 |
Користувач |
Да чого вже так Studio ?Я просто закликаю до толерантності в темі. |
Harabaraful30 | 19 Березня 2012, о 09:48 |
Користувач |
Чув, що в обласних центрах штатним музикантам в ресторанах взагалі неплатять зарплату за вечір (працюють за ''парнас''). Що, справді є такі випадки ? Мало того,На початку 2000-х служив зі мною контрактником хлопака з Ілавайська(здається Донецька обл.),казав що ще вони відкашлювали шефу щоб працювати у харчівні... Не знаю чи ці словесні перепалки дадуть якийсь результат,але колись на "біржі" такі питання вирішувались простіше.Хай це було по-простяцьки,зате дієво,а зараз багато слини,а толку нема...Всім натхнення!!! |
edeljveys | 19 Березня 2012, о 10:19 |
Користувач |
На моє бачення повністю живий склад лабає перший віддід забави,а коли є наявна потреба провести ігри чи конкуси або перекурити то тут вступає Асус,а ще краще тамада!,а відтак,і ітд,ітп. |
Studio | 19 Березня 2012, о 11:51 |
Користувач |
...Мало того,На початку 2000-х служив зі мною контрактником хлопака з Ілавайська(здається Донецька обл.),казав що ще вони відкашлювали шефу щоб працювати у харчівні... І зараз це практикують, знаю такі випадки... ...На моє бачення повністю живий склад лабає перший віддід забави,а коли є наявна потреба провести ігри чи конкуси або перекурити то тут всупає Асус,а ще краще тамада!,а відтак,і ітд,ітп. Напевне. І тре буде грати так, шоб не казали, =хлопці, може краще ха й той Асус грає= !!!
|
Віктор G. | 19 Березня 2012, о 14:55 |
Користувач |
Ой, як сподобався мені ваш, пане Василю, "термін": "ВМЕРТВУ"! |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 19 Березня 2012, о 15:25 |
Користувач |
|
Gerika | 19 Березня 2012, о 18:34 |
Користувач |
Василечку, ви вдумайтесь про що ви спитали??? Да я особисто нізащо не погоджусь з тим щоб була однакова оплата моєї ж праці у випадках коли я працюю під "мінус" і коли я працюю під супровід колективу зі справжніх музикантів. Кому доводиться іноді працювати і так і так той мене розуміє і знає в чому різниця...
Ви знаєте Миколо, пора різних лозунгів та призивів була при комуняках та їх комсомольських викиднях, а на согодні це вже не спрацьовує, люд став інший і не скрізь в кращу сторону. Тепер можна майже будь які питання вирішити цивілізованно без крику, бійок і взаємних образ. Хоча багато хто ще не зовсім відійшов від старих методів та стандартів мислення. Тут писали "Один господар казав =шо якщо не хочуть, хай не грають, мені головне щоб сало і шкварки були= ", я тут подумала, що той господар по своєму теж правий, він же не заставляє "живий" колектив силоміць у нього працювати за малу платню. Так же? Мало ресторан виділяє на оплату "живого" гурту - значить не працюй там і все. А кричати "Вперед!!!" як ви пишете, може будь хто от тільки дивлячись до чого призивати. До того до чого призивав Ігор Габа - зібратися усім і розібратися з ""фонограмниками" раз і назавжди?? Як?? Повбивати їх усіх до одного, поробити каліками щоби не працювали більше ніколи, чи що? І як їх не стане то що тоді зразу почнуть скрізь запрошувати працювати "живі" колективи?? Не почнуть, навіть не надійтесь, їх зразу запрошувати в ресторани та кафе. По простим причинам: небажанні платити високу платню та страшного дефіциту самих тих "живих" колективів. Ця проблемка має звичайно вирішення та воно має бути поступовим, як то кажуть визріти. А репетування лозунгів, обливання брудом колег, цькування один-одного та "розмахування шаблями". абсолютно нічогісінько не дасть. Спочатку потрібно щоб "живі" колективи навчилися себе цінувати і не погоджуватися працювати задешево і в будь яких забігайлівках навіть якщо ту кнайпу відкрив кращий друг дитинства (а знаю деяких які іноді "по-тихому скачуть зрубати качана від капусти", так так "качана" бо самої "капусти там майже не є і бо ціна там стоїть іноді дешевше ніж у "фонограмників"). |
Богдан Іванишин | 19 Березня 2012, о 19:44 |
Адміністратор |
Микола, я так і не зрозумів що Ви мали на увазі... У Вас "своє на умє" - але будь ласка, обгрунтуйте Ваше твердження, і чим я до нього причетний... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 19 Березня 2012, о 21:34 |
Користувач |
Грунту в ваших попередніх постах накладено предостатньо і тут , щоб зрозуміти, навіть не тРа бути "себе на уме". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти