Юрко (DJ ... | 15 Жовтня 2014, о 09:33 |
---|---|
Користувач |
Та не тільки у вас. В нас і весілля і банкети - все крім російських. Але на кожній забаві найдеться виродок, який буде смолити - заграй то чи інше з москальського. Пройшли ті часи, коли не було українського матеріалу. Зараз весілля проводиш повністю на українських творах і ні в чому собі не відмовляєш... І люди тобі дякують. |
Surma | 15 Жовтня 2014, о 11:52 |
Користувач |
Матеріалу українського справді предостатньо. Ми російською самі не виконуємо, коли замовляють - приходиться. Це, здебільшого, на банкетах. Зауважив, що дедалі менше замовлень російських пісень. Думаю, що поступово це зведеться до мінімуму. Мусить відбутися зміна у свідомості самих замовників, ми, звісно, зобов"язані їх до цього "підштовхувати". Ставити питання руба - це конфлікти, незадоволення, зіпсований настрій тощо. Клієнт завжди правий! Зрештою, він платить за це гроші. |
vasaSHALEVA | 15 Жовтня 2014, о 13:28 |
Користувач |
Перечитав всі коменти. Таке враження тема ні про що. І в мене зявилось питання. Чисто з цікавості, в кого які думки. А може не будемо вдома юзати російський газ? |
Юрко (DJ ... | 15 Жовтня 2014, о 14:43 |
Користувач |
Васильку, відповідаю на твоє питання: а ти не використовуєш москальський газ. Щоб ти знав - він іде тільки на виробництва, а в квартирах палимо ми нашим рідним українським газом. |
Yulianovich | 15 Жовтня 2014, о 16:55 |
Користувач |
Це питання для соцмереж. Ми тут більше про музику. |
vasaSHALEVA | 15 Жовтня 2014, о 17:13 |
Користувач |
"Щоб ти знав - він іде тільки на виробництва, а в квартирах палимо ми нашим рідним українським газом." Звідки така інфа? |
Юрко (DJ ... | 15 Жовтня 2014, о 20:46 |
Користувач |
Я працюю в такій структурі при держвиробництві, що тісно спілкуюся з певними людьми. І я знаю звідки і що береться з перших рук. |
Юрій Бульбах | 15 Жовтня 2014, о 21:35 |
Модератор |
Юрко (DJ VIST), було б ще не зле спитати "перші руки", який газ споживають котельні, які опалюють міста) |
bodja bear | 15 Жовтня 2014, о 22:34 |
Користувач |
На прохання автора теми можу почистити тему від "газового" офтопу- Та нашо ...цікаво-ж))) |
Юрій Бульбах | 15 Жовтня 2014, о 22:55 |
Модератор |
Не заперечую, що цікаво, розділ також відповідний, "Вільне спілкування", тому якщо ТС не має претензій, то і я не матиму) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти