Юрко (DJ ... | 16 Жовтня 2014, о 10:05 |
---|---|
Користувач |
На рахунок котелень у великих містах, я не знаю, але за регіональні структури сказали точно. |
Юрій Бульбах | 16 Жовтня 2014, о 10:37 |
Модератор |
А шо тут знати, достатньо подивитись на газовий баланс: |
Kuzma | 17 Жовтня 2014, о 17:48 |
Користувач |
"Москаль" -це спосіб мислення , який для мене неприйнятний. Російськомовний громадянин , а тим більше патріот України - це зовсім різні речі. Для прикладу - Семен Семенченко та інші звичайні солдати, які розмовляють по російськи. Для них заспівати російською мовою , для мене не облом. |
Тiнь | 19 Жовтня 2014, о 19:22 |
Користувач |
Хлопці, не робіть нікому боляче, бо якщо замовлять російськомовні пісні і Ви принципово відмовите- зроблять боляче Вам. МУЗИКА ТА ПОЛІТИКА не мають між собою зовсім нічого спільного. |
Віталік Вус | 19 Жовтня 2014, о 21:43 |
Користувач |
Якщо ти замовляєш таксі на Задупівку,а таксист відмовляється туди їхати з особистих міркувань,що робиш?Б'єш його по голові?
|
unclehaphap | 19 Жовтня 2014, о 22:14 |
Користувач |
Знову почалось... Дорослі люди живуть і діють за правилами. Як казав відомий кіногерой: "Смокі, тут не В'єтнам, це — боулінг, тут є правила." Не граєте і не співаєте російського (англійського, турецького, китайського) - кажете це молодятам чи іншим працедавцям у момент укладання угоди, потім ще раз кажете це гостям, якщо вас таки найняли. Все, ви зі своєї сторони задекларували позицію і можете аргументовано відмовляти. "Особисті міркування" у прихованому вигляді при виконанні службових обов'язків - дуже хитке поняття і в суперечках, побоїщах та судах не приймається :). |
Yulianovich | 20 Жовтня 2014, о 17:16 |
Користувач |
Дядько Хапко, все вірно! Для того в нас на сайті і прописаний репертуар. Хочете платне привітання, вибирайте. Панове, ми працюємо в сфері послуг, тому потрібно чітко і зрозуміло окреслювати їх перелік. Тоді не буде жодних непорозумінь. Музикант не зобов'язаний виконувати будь-які примхи (хоч і за гроші). Приходячи в вареничну (піцерію) ви ж не замовляєте щі (флячки), бо дуже любите російську (польську) кухню?
|
Віталік Вус | 20 Жовтня 2014, о 19:52 |
Користувач |
Музикант не зобов'язаний виконувати будь-які примхи (хоч і за гроші). Приходячи в вареничну (піцерію) ви ж не замовляєте щі (флячки), бо дуже любите російську (польську) кухню? 100%.Нічого додати. |
SHARIK | 20 Жовтня 2014, о 20:07 |
Модератор |
Дядя Вася
Хлопці, не робіть нікому боляче, бо якщо замовлять російськомовні пісні і Ви принципово відмовите- зроблять боляче Вам. МУЗИКА ТА ПОЛІТИКА не мають між собою зовсім нічого спільного. Во життя пішло... ввечері не то шо на вулицю - в інтернет "вийти" страшно..... |
Тiнь | 21 Жовтня 2014, о 11:43 |
Користувач |
Ну, Шарік, на весіллі різний контингент, і такі неадеквати теж присутні. Я ж не сказав ,що 100 проц. будуть бити. Просто кажу,що треба грати все, і всім догождати. Повинен бути репертуар! А як кажуть,що треба согласовувати перед роботою з заказчиком-то це не вірно. В такому разі якщо Ви заграли щось російськомовне, і заказчик зробив Вам зауваження або попросив Вас не грати цього-О! це зовсім друге діло. А те що Ви будете качати свої права- то Ви будете дійсно їх качати тільки дома, і дивитися як грають ті, які прийшли,відпрацювали, получили грошенята і сподобалися іншим. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти