SHARIK | 7 Грудня 2014, о 12:43 |
---|---|
![]() Модератор |
Yulianovich Ви про які МК тури по Європі? Якщо про офіційні, помпезні то не має. Якщо полабати в Парижі і привезти гроші, утеплити хату, вчити дітей, оновити гардероб - то звісно Є. P.S/ Взагалі то то треба було тему створити музично політичну, але воно якось само переплелось. Модераторам на розсуд - видаляти чи ні. |
Yulianovich | 7 Грудня 2014, о 13:09 |
![]() Користувач |
Та які вже там помпезні, хоч би лише маленькі але легальні, з імпресаріо, та зі сплатою податків. Просто знаю зсередини що то за "закордонні гастролі". За комуни іздили на фестивалі в країни соцтабору, та по радянським військовим частинам. За незалежності, то більше по українських клюбах, церквах та орендованих ресторанах. "Гонорар" збирався банально - пускали "капелюха" по залі. Не хотілося б по іменах, бо знаю багато про наших ВЕЛИКИХ. P.S. Вчора мав розмову з колегою з УСА, то казав що власники "гускіх гесторанов" дуже бідкаються що українська діаспора їх бойкотує. Бойкотують і товари з ерифеї... |
Юрій | 8 Грудня 2014, о 19:14 |
Користувач |
Я русский бы выучил |
DJ | 29 Грудня 2014, о 00:34 |
![]() Користувач |
А причому тут мова.Якщо пів України говорить на рускій мові.І руских пісень виходить в десять раз більше.І рускі пісні на багато популярніші.А грати польку вальс одне те саме надоїсть самому.Акби Українських пісень виходило хоч половина, звісно можна й було виконувати . А пока що маємо той виконуємо.І наскільки я знаю ні одна людина не говорить чисто на Українській мові.А тим більше що молодь зарас слухає в основному rep/electro hoyse/dyb step Я думаю що через років десять залишиться лабохів процентів десять зі ста. буде працювати тільки dj. бо вже зараз мусиш брати ноутбук і включати однельно щось для молоді.хоть пару пісень В нас був втому році випуск 11 класу і грали музиканти вживу. приблизно молоді було 400 чоловік а танцювало 100. . А потім у девятого класу був вже ді джей і це дійсно було свято танцювали усі і людей було набагато більше.Міняєця Україна і міняються люди і житя. Так що виконуйте що подобається людям а мова тут не причому.СЛАВА УКРАЇНІ. |
Yulianovich | 29 Грудня 2014, о 02:06 |
![]() Користувач |
Угу.... Криза жанру... Ну ніхто вже не хоче виставляти надурняк фанери. Халява закінчилась.... Завіса. |
Hollow Man | 2 Січня 2015, о 16:47 |
![]() Користувач |
Yulianovich-Пророчі слова. Закінчаться халявні фанери-закінчиться і ера" ноутбуччини".Шкода сайт стане трошки менш популярним,зате який поштовх прогресу!!! Ось, доречі і відповідь на багато-багато запитань.Чисто по Чернишевскому- "Хто віноват" і " Што дєлать?". Виновата ,як бачите,-халявна фанєра,а що робити?... Правильно! Ліквідувати як явище.Отож ,Панове композитори,аранжувальники і справжні музиканти ,ми самі винні у тому,що бідні.Кожна праця має свою ціну.А москальські фанєри знеціняться швидко.Бажаю всім успіху у новому році. |
Yulianovich | 2 Січня 2015, о 17:17 |
![]() Користувач |
Я не в темі, але оригінальних фонограм російської попси завжди було менше. Ніхто безкоштовно не хоче працювати. Та і сучасні українські давно не з'являються масово в неті. Про це ніхто дуже не говорить, бо "болюча тема". Сам фонограмами не цікавлюсь вже роки, але про ситуацію з репертуаром суджу по рекламних і инших роликах караокерних гуртів. Одне і те ж :(. Зрештою наживо та ж ситуація. В цьому трагедії не бачу. Повірте, так було є і буде. (За 40 років гри по весіллях можу дозволити такі категоричні висновки). От різниця полягає в тому що наживо переважно йде прогрес в якості виконання. В когось більший, в когось менший. А караокери... вдають що все краще і краще співають пісню під фонограму восьмирічної давності. |
Studio | 2 Січня 2015, о 23:46 |
![]() Користувач |
УВАГА НЕБЕЗПЕКА. |
Hollow Man | 3 Січня 2015, о 15:42 |
![]() Користувач |
Панове Лабухи! Російська попса вже давно деградувала.Цього не помітить лише сліпий,або глухий.Аналізуючи музичний шлак,котрий ще поки що доходить до нашого"потребітєля"(особливо в маршрутках),можна зробити висновок.Існує три категорії москальськомовних пісень: 1-золотий (совєтський)запас,на якому виховувалось наше старше покоління, нічого геніальнішого сучасна москальська машина шоубізнесу не придумала і вже не придумає(думати нічим). 2-шансон(він же блатняк)-вже не відмирає., він просто конає...вмер! 3- "сучасні" пісеньки-одноднєвки,на котрих ще тримається реклама телебачення (ще платять).Після майдану менталітет народу докорінно змінився.Першою умовою,котру нам ставлять клієнти перед замовленням музики на весілля є- (цитую)... ніякої москальщини!.. Друга, правда -...щось сучасне. А сучасне(танцювальне)-Дзідзьо... і всьо!... Решта матеріалу - це Золотий фонд української естради,або кавери на москальські шлягери,або пародія на пісеньки-одноднєвки.Щось дійсно кльове,оригінальне поки що прорватись до слухача не може.Хоча потихеньку проривається.Ось тільки що телеканалу Інтер пи... дали |
SHARIK | 3 Січня 2015, о 17:28 |
![]() Модератор |
https://www.youtube.com/watch?v=YoZ1vMEoIUQ хочу слухати таку музику. Чим не свіже? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти