Тiнь | 17 Січня 2015, о 14:42 |
---|---|
Користувач |
Всі виконували, виконують і будуть виконувати. А туфту нести на форумі багато хто несе. Такі щирі тут є,хоч греблю гати.!!! |
Тiнь | 17 Січня 2015, о 14:45 |
Користувач |
Так чи ні ??? |
Тiнь | 17 Січня 2015, о 14:46 |
Користувач |
.Кажіть правду |
Валерій Ігорович | 23 Січня 2015, о 15:46 |
Користувач |
У нас в Україні багато росіян і багато хто розмовляє на російській мові. Від того що я виконую пісні на російській мові я не менше люблю Україну ніж ви. І моя думка не треба вплутувати мову в політику. Серед сепаратистів багато українців ( той же плотницький) які готові її розкроїти. А серед патріотів багато російських. Так що не будьте такими категоричними. Лише добавлю багато музикантів завдяки патріотичному піднесенню почали розширювати репертуар в сторону українських пісень. І це добре... |
SHARIK | 23 Січня 2015, о 16:30 |
Модератор |
.Кажіть правду ___________ БІГМЕ.... ПРАВДА....
|
Тiнь | 23 Січня 2015, о 16:46 |
Користувач |
Хай їде хто куди хоче, але репертуар має бути і рос. ,і укр. |
DJ | 3 Вересня 2015, о 20:58 |
Користувач |
Цікаво просто пишуть тут ми неграємо Рос-х пісень два роки рік і т.п. А що ж ви тоді ви граєте одне старйо.Бо від нового року нема взагалі хітових Українських пісень.Назвіть хоть 5 мені свіжих новинок від нового року?Співайте пісні як вони є неперекладайте їх.Пісня ні мова ні вчому не виновата перед вами. |
Вадим Тулейбич | 4 Вересня 2015, о 01:05 |
Користувач |
Та все вони грають, тільки понти тут колотять, думають що всі сліпі. Відкрийте любий ролік ютуба, будете бачити як захід хирячить, так чтокаєт і покаєт аж гай шумить. |
Yulianovich | 4 Вересня 2015, о 08:11 |
Користувач |
А хо сказав що репертуар зі свіжих пісень виграшний? Українська класика 60-80-х р.р. йде "на-ура", не кажучи вже прот англомовну. DJ, нові пісні з'являються постійно, Ви радійо мабуть не слухаєте. Інша справа що їхніх фонограм нема. Ще кілька років тому я попереджав щоб не очікували появи мінусів в вільному доступі. Все! Халяви не буде, можете не скігліти.
Фома Невірний... |
SHARIK | 4 Вересня 2015, о 10:21 |
Модератор |
Колян, а що саме з новинок хітових є в твоєму репертуарі ( бажано російських)..???? Я би особисто хотів побачити, бо що хиляє з співанок на Хмельнитчині, я знаю... Вадим ну мені Ти може повірити, мені нема резону п........Ти - халтур від того більше не буде... Одна справа заграти одну, дві російських пісні на замовлення, а совсім друге розпочинати забаву під скул С.Міхайлова, і закінчувати під вой "бутирки", це так для прикладу - бо вам воно подобається. Мені наприклад подобається "Акваріум", "Король Шут", старі речі Б.Гребенщекова, А.Козлова, та "Арсеналу" то кому я маю це все грати, хто його чув, чи знає???? Чуваки хочте тролити наводьте конктретний приклад - то і то тепер в моді.... Бо УРАЇНСЬКИЙ РЕПЕТУАР БУВ, Є І БУДЕ завжди на халтурі, і "Чевона Рута" , "чорная си чорна" "Яворочки" " Підманула півела" і купа ще інших пісень зазвучать різних стилях та напрямках, чого нажаль не зробиш з піснями С. Міхайлова, чи....Іт. Д |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти