alekolenik | 12 Травня 2015, о 16:09 |
---|---|
Користувач |
При додаванні фотографії у темі "Куплю-Продам" - "Помилка сервера.Скоріш за все команда сайту вже знає про неї, тож не варта хвилюватися. Скоро все працюватиме." 7 день. Прошу розібратися! |
chertic | 18 Травня 2015, о 09:54 |
Користувач |
У меня был такой случай: измените название фоток (1,2,3, и т.д.) Мне помогло)) |
Андрій | 25 Травня 2015, о 22:37 |
Користувач |
Зробіть щось з тою рекламою... тільки но переходжу на будь яку сторінку, з файлом і включаю його для прослуховування, а воно як почне грати чи говорити там собі щось своє, але то вже дратує... ше й голосно. Нехай собі там з низу показує шо хоче, але тільки нехай не говорить , без звуку хай буде. |
chertic | 27 Травня 2015, о 17:08 |
Користувач |
Установите программу Adblock Plus |
Андрій | 27 Травня 2015, о 18:26 |
Користувач |
Дякую. За програму чув, але ніяк руки не дойдуть... |
Showman | 1 Березня 2016, о 10:38 |
Користувач |
Пардон, вже розібрався! |
АнатольКА Кибкало | 2 Квітня 2016, о 23:22 |
Користувач |
Доброго дня! Підкажіть будьласка чому я не можу відправляти коментарі? нажимаю надіслати у відповідь - пише некоректна адреса ? і ще введіть URL , що це означає? І ще питання пишу повідомлення і не можу вставити готовий текст, треба щоразу набирати заново, дуже незручно. З повагою Анатолій К. |
АнатольКА Кибкало | 9 Квітня 2016, о 23:27 |
Користувач |
Не можу ніяк узнати, чому не можу оставити коментар? |
cabaretlviv | 23 Грудня 2016, о 11:03 |
Користувач |
Підписаний на щоденну розсилку на e-mail нових надходжень мінусовок, але вже на протязі тижня не отримую повідомлення. Намагався підписатись ще раз, видає, що користувач з таким іменем вже є.......
|
Микола Михайлик | 25 Грудня 2016, о 05:50 |
Користувач |
Те ж саме... Щось трапилось і розсилку припинили? Чи просто пішли на новорічні канікули? Хтось може щось пояснити? Купа думок... Наче б то і банити мене ні за що...
Сьогодні вже 29 число. Ви хоч живі там?
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти