Юрій Бульбах | 30 Червня 2012, о 09:24 |
---|---|
Модератор |
Спробуйте перевірити в своїй поштовій скриньці чи часом не потрапляють по відомлення в папку "Спам". Якщо ж там немає, то можливо ви випадково відписалися, спробуйте підписатись ще раз. |
Роман Паславський | 30 Червня 2012, о 09:45 |
Користувач |
Не можу прослухати свої завантажені мінусовки. В чому причина? |
romarocker | 30 Червня 2012, о 11:11 |
Користувач |
Спробував підписатися ще раз - не можу тому що ''Підписчик з таким Адреса ел. пошти вже існує'' тобто я підписаний на оновлення, так що ж робити??? |
Юрій Бульбах | 2 Липня 2012, о 00:24 |
Модератор |
>>Не можу прослухати свої завантажені мінусовки. В чому причина? Деталізуйте, будь ласка, суть проблеми? >>Спробував підписатися ще раз - не можу тому що ''Підписчик з таким Адреса ел. пошти вже існує'' тобто я підписаний на оновлення, так що ж робити??? Ваша скринька на mail.ru? В папці Спам дивилися? |
Роман Паславський | 2 Липня 2012, о 14:35 |
Користувач |
Мінусовки, які я завантажив на сайт, не можу прослухати(на сайті). Треба звантажувати на свій комп, аж тоді йде відтворення. |
Юрій Бульбах | 2 Липня 2012, о 14:44 |
Модератор |
У вас якась проблема із форматом файлу, плеєр грає, але в властивостях каже "невідомий формат", хоча розширення файлу "mp3". Можливо це перейменований wav або некоректно закодований мінус. Спробуйте перекодувати свої мінуси в mp3 і перезалити. |
Віталік Вус | 1 Жовтня 2012, о 22:16 |
Користувач |
Питання до адміністрації:сьогодні вночі в розділі "Біржа праці" створив тему "хто б вийшов на заміну?".Заходжу подивитися на відповіді,а тут оп-па:тема загадковим чином зникла!Шо за полтергейст?Може я порушив правила форуму?Які?Дякую. |
Юрій Бульбах | 2 Жовтня 2012, о 10:34 |
Модератор |
Може я порушив правила форуму?Які? |
Віталік Вус | 2 Жовтня 2012, о 22:26 |
Користувач |
Зрозуміло,дякую за відгук. |
Віталік Вус | 24 Грудня 2012, о 20:15 |
Користувач |
Не мжу підняти своє оголошення про продаж клавіш.Як то робиться?Десь має бути кнопка "Підняти вгору",чи щось в тому роді,а нема(((.Всім можна,а мені нє?
(....минуло кілька днів....) Шановні "Сильні сайту цього",напишіть хоч в приват,чи що...Ну хіба нормально буде виглядати "продажний відділ" якщо наплодити 100500 дублів того самого оголошення? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти