Lybomur1980 | 12 Січня 2017, о 17:19 |
---|---|
![]() Користувач |
Христос Народився. Чому мені перестали приходити повідомлення на пошту про поповнення файлів? Дякую |
mod muz | 17 Лютого 2017, о 09:56 |
![]() Користувач |
Такі питання вирішуються тільки з адміністратором. Так, як його немає на сайті (надовго пропав кудись), то ці питання вважаються недоречними, недоцільними і закритими. |
Олег | 19 Травня 2017, о 08:58 |
![]() Користувач |
Добрый день! Подскажите пожалуйста как сменить эл.адрес? Куда или кому писать? |
slav_sax slav | 9 Червня 2017, о 14:24 |
![]() Користувач |
підскажіть чого я не можу прослухати фонограму а скачати можу
|
romarocker | 6 Серпня 2017, о 00:12 |
![]() Користувач |
чому не можна прослухати фонограму на сторінці виконавця а потрібно заходити на саму пісню, раніше такого не було, дякую |
xvoctyk | 16 Вересня 2017, о 14:25 |
![]() Користувач |
Добрий день хотів би вас попросити як будете обновлювати сайт доре було б якби ще і плюс пісні з сайту можна було скачати. Дякую! |
kseniya73 | 12 Жовтня 2018, о 19:46 |
![]() Користувач |
Чому не можливо скачати плюс, завантажений на сайт дуже? Це дуже незручно для користувачів, які працюють за мережею інтернету.
|
Богдан Іванишин | 13 Жовтня 2018, о 10:00 |
![]() Адміністратор |
Щоб завантажити плюс - потрібна згода автора, адже це являється його інтелектуальною власністю. В противному випаду - це буде порушення автрських прав, що являється антизаконним на території України. Плюсові записи розміщені виключно для ознайомчих цілей і відповідальність за їх розміщення несуть користувачі які їх розміситили! Мінусові фонограми також являються ознайомчим контентом і підлягають негайному знищенню після їх прослуховування (ознайомлення). |
Петро Сеник | 28 Жовтня 2018, о 10:27 |
![]() Користувач |
Хлопці!!!! До когось достукатися там можна?! Як, врешті решт змінити електронку на яку тут зареєстрований?! |
Богдан Іванишин | 28 Жовтня 2018, о 10:33 |
![]() Адміністратор |
Достукатися можна звісно. Може Ви не туди стукаєте, і тому закрито? Напишіть мені в приватні повідомлення Вашу нову електронку спробую допомоги. Бо поки дана функція не автоматизована... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти