юлька мазура | 18 Листопада 2009, о 12:03 |
---|---|
![]() Користувач |
Будь-ласка, допоможіть, підкажіть як правильно закачати фонограмму? В мене не завантажується як mp-3, а як якісь картинки. |
yVictoria | 1 Грудня 2009, о 22:50 |
![]() Користувач |
А в мене таке питання, я завантажила мінусовку, але вона на російській мові, цього не можна було робити? |
Марина Кот | 1 Січня 2010, о 18:55 |
![]() Користувач |
Я не можу завантажити мінус Матвієнко Ніна - Квітка душа (повна версія+бек) http://www.minus.lviv.ua/download/1/3032.html. Ввожу код зображення , тицяю на "Завантажити", а воно мені пише: "Файл является хтмл". Як завантажити? Допоможіть! |
Kollega13 | 8 Квітня 2010, о 11:13 |
![]() Користувач |
В мене постійні глюки при відкриванні МІДІ файлів. Яка може бути причина? |
petrovich46 | 14 Травня 2010, о 14:16 |
![]() Користувач |
Друзі, хто відгукнеться на моє питання, чи перед скачуванням мінусу його можна прослухати. для чогось же існує той значок навушничків, поясніть, будь-ласка. |
petrovich46 | 18 Травня 2010, о 19:07 |
![]() Користувач |
Хтось може пояснити мені, чому в мене не відображається панелька прослуховування аудіофайлів
( з МІДІ все окей). Я вже пробував 7й і 8й експлорери і Оперу - результат той же.Благаю, допоможіть |
petrovich46 | 22 Травня 2010, о 14:35 |
![]() Користувач |
Ура!!! Нарешті, появилась панелька прослуховування аудіофайлів. Дякую |
ZZ2000 | 29 Травня 2010, о 07:46 |
![]() Користувач |
Підскажіть -но яким чином можливо видаляти неактуальну власну тему на форумі де там ті кнопки "видалити" ?? День - є, день - немає. Поставте ж їх там дубом нарешті най стоять щоби вже неактуальні теми нарід мав змогу спокійно видаляти власноруч. |
Роман Метельський | 30 Травня 2010, о 04:24 |
![]() Засновник порталу |
Добре! Зробимо! Просто сайт постійно доробляється щоб оперативно реагувати на ваші побажання, тому не зайжди встигаємо все зробити. |
pashauarv | 20 Червня 2010, о 16:57 |
Користувач |
Сьогодні хотів завантажити файл на форум-не вийшло,проробив це тричі і нічого не виходить. Може в моєму сервері не вірно записана назва,тоб-то є присутні дужки наприклад:Сичевський-Буги-вуги(бєк)? Поясніть як правильно заливать! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти