Роман Метельський | 21 Червня 2010, о 15:23 |
---|---|
Засновник порталу |
Дивно! Думаю просто якийсь глюк, може нет десь нестабільгий був, чи комп потрібно було перевантажити. То чисто технічний глюк. Особливих вимог стосовно заливання нема. |
Юрій Бульбах | 29 Червня 2010, о 21:25 |
Модератор |
>>В мене постійні глюки при відкриванні МІДІ файлів. Яка може бути причина? Вказуйте адресу мінуса, треба дивитись. Швидше всього причина в вашому програмному забезпеченні, хоча можуть бути і окремі некоректно завантажені мінуси. |
Володимир Назаренко | 18 Вересня 2010, о 21:15 |
Користувач |
Доброго вечора друзі чудового сайту.У мене велике прхоння.Нажимаю на алфавіт відкривається список на потрібну букву а далі невибирається ні пісня ні виконавець.Будь ласка якщо можливо допоможіть справити негаразд бо сайт ВАШ дуже потрібен для навчання по музиці школярів і дорослих бо тут дуже гарні мінусівки які можна знайти тільки у ВАС.Спасибі. |
Володимир Назаренко | 8 Жовтня 2010, о 17:20 |
Користувач |
Шановні друзі!!!Було б корисно на форумі почитати про музичні редактори типу Адобе 1.5.тому що вони потрібні для роботи а досвіду мало по запису голосу та коректировці.спасибі. |
Юрій Бульбах | 8 Жовтня 2010, о 17:25 |
Модератор |
От і створіть відповідну тему, бажано з конкретними питаннями. Загальну інфорамцію мабуть не складно в неті знайти. |
Путін&Вальцман- ПНХ | 21 Листопада 2010, о 13:48 |
Користувач |
Кілька днів поспіль не міг увійти на сайт, помилка:Ерор логін. хоча вводив усе правильно,сьогодні все норм! боюсь шоб знову не повторилося.Корисно булоб викласти на головній сторінці ел. пошту Адміна,щоб можна звязатися без реєстрації,в разі подібних проблем. |
Василь | 1 Лютого 2011, о 00:11 |
Користувач |
Марічка Федоришин хочу проголосувати, підкажіть як ????? щоб поставити голос за виконавця плюсики зникли ... мабуть пороблено треба відробляти...)))) |
Юрій Бульбах | 1 Лютого 2011, о 00:14 |
Модератор |
>>Василь Дишкант Сьогодні, о 00:11 Доброго ранку, прокинулись? Голосування закрито 11 хвилин перед вашим дописом. |
♥3IPKA_EKPAHУ♥ | 5 Травня 2011, о 22:46 |
Користувач |
П.Романе Метельський,поясніть мені,будь ласка,звідки береться рейт топ-завантаженнь за тиждень? Не можу зрозуміти,як річ,яку закачали меньш разів,стає вищою у рейтингу? |
Роман Метельський | 5 Травня 2011, о 23:07 |
Засновник порталу |
До рейтингу за тиждень входять мінусвоки, котрі за останні 7 днів зібрали найбільшу кількість скачувань плюс найбільшу кількість оцінок. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти