MUZVAN | 13 Листопада 2018, о 08:29 |
---|---|
Користувач |
Друзi,пiдскажiть,будь ласка,а як вiдсортувати тiльки дитячи мiнусовки? |
Богдан Іванишин | 13 Листопада 2018, о 08:33 |
Адміністратор |
У новій редакції порталу буде тегування, а поки тільки методом набору у полі "пошук" задаємо - "дитячі" Вибачайте за тимчасові незручності... http://minus.lviv.ua/search/?q=Дитячі |
MUZVAN | 13 Листопада 2018, о 09:27 |
Користувач |
Дякую за вiдповiдь |
Ілля | 15 Листопада 2018, о 14:10 |
Користувач |
Хотілося б, щоб форум при вході показував нові повідомлення, що з'явилися після останнього візиту. Функціональність досить стандартна, як на мене, а тут її дуже не вистачає. |
Богдан Іванишин | 15 Листопада 2018, о 14:20 |
Адміністратор |
Ілля, тут багато чого не вистачає) Звісно, на "головній" сайту, буде з лівої сторони колонка із останніми 10-ма відповідями форуму. Ще трішки треба зачекати... |
АнатольКА Кибкало | 16 Грудня 2018, о 10:00 |
Користувач |
Доброго дня. не можу оставити коментар чи текст пісні виставити. Випадає текст введіть коректну ел. адресу. Все правильно пишу, а ні не коректно. |
Богдан Іванишин | 16 Грудня 2018, о 11:35 |
Адміністратор |
Важко сказати що це може бути, кометарі додаються у мене, перевіряв. Мжливо у вас увімкнений блокувальник реклами чи vpn ? Хоча це теж як на мене, не мало бути б причиною. Шановні користувачі Порталу "Українські Мінусовки"! Мусів тимчасово заблокувати дану вітку форуму адже його "досить" якийс спам з доменом RU.Отже усі свої запитання та зауваження, - постіть створюючи нову тему у даному розділі. Дякую за розуміння з повагою Адміністрація порталу. |
АнатольКА Кибкало | 25 Січня 2022, о 14:00 |
Користувач |
Не можу скачати файли з нотами? А мінуси зкачуються без назви7 |
zmisinkevich | 1 Березня 2022, о 18:26 |
Користувач |
Доброго всіи мирного вечора,дуже потрібна ваша допомога що до мого користувацького аккаунту на мінус Львів.Я прошу заблокувати мій аккаунт та видалити з сайту,причина ел,почта була створена ще на ме-л.ру в зв'язку з тим що пароль зламали,а почти давно вже немає,прошу заблокувати zmisinkevich. |
Гринів Міша | 2 Березня 2022, о 10:42 |
Користувач |
Як переєструватися на сайті? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти