Віталік Вус | 28 Грудня 2012, о 21:51 |
---|---|
Користувач |
Дякую за вирышення проблеми! |
Віктор Майкут | 22 Січня 2013, о 13:52 |
Користувач |
Прошу перевірити логін мого знайомого kuzja-rom@i.ua. Не можемо ввійти по даному логіну. Відновлення паролю робили сотні раз не помагає...... Піднімаю питання! Хто може нам допомогти? Відновлення паролю не дає результатів. На цьому форумі є адміни чи модератори? |
stef1 | 1 Січня 2014, о 15:03 |
Користувач |
Не розумію, чому вже вдруге видаляється моя нарізка "поліської польки" гурту Експрес, хоча інші нарізки цього гурту не видаляють? Допоможіть розібратися з цією ситуацією, будь ласка. |
LANAANY | 14 Січня 2014, о 16:02 |
Користувач |
При додаванні фотографії у темі куплю-продам ------- Помилка сервераСкоріш за все команда сайту вже знає про неї, тож не варта хвилюватися. Скоро все працюватиме. ------- і це вже 5-тий день .Дуже прошу розібратися .......... |
chertic | 3 Березня 2015, о 21:20 |
Користувач |
Приветствую всех пользователей этого сайта. У меня, с последнее время, очень долго открывается сайт. Сегодня особенно туго: иногда, вообще не могу открыть страницу. Это только у меня или у всех такое происходит? Заранее спасибо за ответ. С уважением Михаил. |
Сергій Мельничук | 15 Березня 2015, о 22:07 |
Користувач |
В мене теж така проблема....((( |
Сергій Мельничук | 15 Березня 2015, о 22:07 |
Користувач |
навіть повідомлення ледь завантажив ((( |
manigri | 20 Березня 2015, о 10:48 |
Користувач |
Незрозуміла позиція модераторів до таких речей,як реклама таких магазинів,як "Музкомпкрамниця" ,які займають купу міста на сайті оголошень,і купу часу у користувачів...а ще економлять на рекламі....за ваш рахунок...Користувачі здебільшого продають свої речі,і шукають собі подешевше у колег...а для новіх речей існують інтернет магазини... |
Олег Вигівський | 2 Квітня 2015, о 08:36 |
Користувач |
Останнім часом практично неможливо завантажити та видалити фото з оголошень.Це проблема сайту чи я щось не правильно роблю???????? |
Олег Вигівський | 2 Квітня 2015, о 08:45 |
Користувач |
Скоріш за все команда сайту вже знає про неї, тож не варта хвилюватися. Скоро все працюватиме. ----ОТТАКЕ ВИКИДАЄ ВЖЕ БІЛЬШЕ МІСЯЦЯ!!!!!!
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти