Юрій Бульбах | 9 Вересня 2010, о 22:01 |
---|---|
Модератор |
Пораджу на кнопці "Завантажити" правою клавішею мишки - "Зберегти посилання як" - Зберігаєте - В назві звантаженого файлу перед mp3 вставляєте крапку - Насолоджуєтесь. |
Орест | 9 Вересня 2010, о 22:15 |
Користувач |
Дякую за пораду...С крапочкою завантажується...Ще раз щиро дякую!!! |
wewewe | 14 Вересня 2010, о 01:57 |
Користувач |
У мене не завантажується жоден мінус повністю,недоходячи до 2мб. видається повідомлення що "готово" |
Юрій Бульбах | 14 Вересня 2010, о 09:59 |
Модератор |
Спробуйте інший браузер, інший комп'ютер. На сайті все ок. |
Роман Метельський | 14 Вересня 2010, о 10:43 |
Засновник порталу |
Щойно протестував, усе працює... може дійсно щось у вас негаразд? |
wewewe | 14 Вересня 2010, о 14:25 |
Користувач |
Дякую. Я вибачаюсь,усе працюэ,це у мене проблеми з комп. |
Федір Демидюк | 27 Вересня 2010, о 19:53 |
Користувач |
В мене в останні два дні виникла проблема з прослуховуванням міді файлів.Коли в "настройках сайта" видаляю "куки ьь", то перший міді файл відкривається wmpплеєром , а потім знову файли не відкриваються.Така проблема і в "Опері" і в "Мозілі". Будь ласка допоможіть вирішити цю проблему. |
Роман Метельський | 27 Вересня 2010, о 19:57 |
Засновник порталу |
Повторюю знову і знову - для програвання міді файлів, сайт використовує медіаплеєр з вашого комп`ютера. Якщо у вас погано програються міді - переставте медіа плеєр на своїй машині! |
Федір Демидюк | 27 Вересня 2010, о 20:04 |
Користувач |
Перевстановлював декілька разів і плеєр і браузер а також wmp плагіни до браузера. Не допо магає.Раніше все було в порядку. |
Федір Демидюк | 27 Вересня 2010, о 20:10 |
Користувач |
Вважаю щоце проблеми через "cookies" під назвою "ь ь" . Вони з'являються після відкривання першого попавшого міді-файлу. На слідуюччому міді-файлі браузер недозавантажує сторінку і зависає. Після видалення цих cookies в настройках для сайта в розділі cookies вище описані випадки повторяються. Використовував всі можливі операціі з cookies (не отримувати, отримувати і т.д.). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти