Юрій Бульбах | 17 Серпня 2010, о 11:36 |
---|---|
Модератор |
По-перше все-таки глюків в мене немає, а по-друге, персональний плеєр я не писав, а встановлював той, що браузер рекомендує по замовчуванню, як і практично всі користувачі, тому швидше за все проблема не лише в мене. |
Юрій Бульбах | 17 Серпня 2010, о 11:37 |
Модератор |
Крім цього на інших сайтах не пригадую таких проблем. |
Юрій Бульбах | 17 Серпня 2010, о 11:45 |
Модератор |
Щось дивне, іноді відкриєш дві, одна програється, а друга вішає браузер, а зараз відкриваю по 5 мідяшок, і не висне, ще й програється одночасно. Дивина та й годі... |
Юрій Бульбах | 17 Серпня 2010, о 12:43 |
Модератор |
Не зовсім глюк, та все ж, на сторінці завантаження мінуса написано "Якщо залишите порожнім, ми спробуємо вгадати з вашого файлу. Обов’язковим є лише поле „Файл“ А на головній сторінці - "Мінусові фонограми без вказаного виконавця (естрадні), або без вказаної назви пісні (народні) видаляються автоматично без попередження" Нестиковка.Тобто треба на сторінці завантажень позабирати зайвий текст, а ще треба під полем "Назва" написати "Формат вказання назви - "Як в реченні"" під полем "Виконавець" написати "Формат вказання виконавця - "Прізвище Ім'я" під полем "Посилання на оригінал:" було б добре дати посилання на якийсь фак по файлообмінникам або написати фак, бо дуже часто не знають шо то таке. І дати посилання на конкретні файлообмінники. |
Микола | 19 Серпня 2010, о 18:10 |
Користувач |
Не завантажується фотографія у фотоальбом ( формат JPEG, 780кб ). |
Юрій Бульбах | 19 Серпня 2010, о 18:42 |
Модератор |
В мене також, помилка №500, без паніки, ми спробуємо це владнати |
Юрій Бульбах | 20 Серпня 2010, о 00:38 |
Модератор |
Тут я залив коротеньку відеоінструкцію щодо того, як завантажити плюси до мінусів на прикладі файлообмінника letitbit: |
АНДРІЙ КЛИМ | 30 Серпня 2010, о 10:56 |
Користувач |
Дуже хороший портал !!!!!!!!!!!!! Едина проблема це зі скачуванням міді. |
Юрій Бульбах | 30 Серпня 2010, о 11:26 |
Модератор |
В чому саме полягає проблема? |
lbachkur | 31 Серпня 2010, о 12:22 |
Користувач |
в мене глючить розширений пошук, ним я нічого не можу знайти, а раніше міг |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти