Микола Богданович | 11 Січня 2013, о 09:14 |
---|---|
Користувач |
В вікіпедії прочитав,що Keilwerth в 1996 році об*єднався з компанією Schreiber( всесвітньовідомий виробник фаготів і гобоїв) а потім злилися в корпорацію Buffet Crampon. На раструбі пише Evetta by Julius Keiwerrth. А про Тайвать ще писали на saforum.org.Знаю що мій інструмент привезли 100% з Німечини. |
Oleh | 12 Січня 2013, о 21:09 |
Користувач |
То,що інструмент привезений з Німеччини зовсім нічого не значить.В Німеччині робиться єдина проф-модель SX90R SCHADOW ціна якої приблизно 4000 євро.Всі інші моделі Азія.Знаю,що ST90 serie ||| робили в Чехії,можливо і до сьогодні роблять.Хочу сказати,що Тайвань це ще не гірший варіант,хоча на мою думку ціни в них трохи завищені.Департамент по торгівлі в Європі " Keilwerth&Schreiber".Якщо подобається-грайте на здоров"я. |
Sax_expert | 14 Січня 2013, о 12:47 |
Користувач |
Цитата: Сообщение от Vlad2009 саксофоны серии "Keilwerth S.K.Y. Concert", и "Keilwert Edition 2000" производят в Китае, даже не в Тайване.
Вообще-то, насколько я в курсе, саксофоны "Keilwert Edition 2000" больше вообще НЕ производят. Производили их только вПОЗАпрошлом 2007-м году как некую рекламную модель. А сейчас они уже продают только то что осталось. И в 2007-м году даже тогдашняя самая дешёвая модель этой марки "Evette by Keilwerth" делалась не в Китае, а на Тайване. В Китае у них тогда вообще ничего ешё не делалось. Это уже в 2008-м они прекратили выпуск "Evette by Keilwerth", и начали производить в Китае "Keilwerth S.K.Y. Concert". |
ДІМА гурт"Дивограй" | 14 Січня 2013, о 14:36 |
Користувач |
Взагалі стан одно-дво річного китайця дорівнює стану 20-60річного француза,американця чи японця.Коли лак обсипається як штукатурка-не дуже гарне видовище.Жаль,що не можливо це якось перевірити чи передбачити наперед. |
Oleh | 15 Січня 2013, о 18:50 |
Користувач |
Не потрібно нічого передбачати чи перевіряти.Потрібно знати одне:"НІКОЛИ,НЕ КУПЛЯТИ КИТАЙСЬКІ САКСОФОНИ" і буде все гаразд. |
Віталій Коваль | 15 Січня 2013, о 23:14 |
Користувач |
100%!!!! |
molodagalichina | 22 Січня 2013, о 20:23 |
Користувач |
так китайця купляти не треба я мав одного це (РИНВА або КОРИТО!!) тому я граю зараз на японцях і американцях і їх продаю маю цілий яас нормальний асортимент від 10до30 саксофонів на продаж в наявності 0965468402 |
SHARIK | 23 Січня 2013, о 09:49 |
Модератор |
Кому цікаво не хай подивиться на перетворення нового MAXTONE ( вартістю 3800 гр.) і стан через три - чотири роки. Ще якби звуковим треком пітвердити, але власник не дає згоди. Нехай мене вибачає за фото. |
Роман Одемчук | 26 Січня 2013, о 16:20 |
Користувач |
Доброго дня. знайшов форум і відразу мене дуже зацікавив. таке запитання, я закігчив музичну школу гри на саксофоні (альт). Але після закінчення навчання закинув все, і продав свій інструмент. Через пару років знайомий знайшов тенора і віддав мені. Цікаво чи важко буде пригадати все що вчив в школі і розпочати грати на тенорі??? |
SHARIK | 27 Січня 2013, о 00:08 |
Модератор |
Роман Одемчук. Нічого важкого не має коли є БАЖАННЯ . Але починати прийдеться все одно з Азів,(шкільної програми). Відновити правельне дихання, попрацювати з звуком на довгих нотах і вперед - по наростаючій. Головне не розчаровуватись і буде результат!!! Успіхів. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти