Yulianovich | 10 Січня 2012, о 09:55 |
---|---|
Користувач |
slavonk, а в чому допомогти? Розміри АС розраховуються взявши за основу багато технічних характеристик динаміка. Фільтри розраховуються теж беручи хар-тики і динаміка, і драйвера. Розрахувати можна як "на папірчику", так і за допомогою проги, але без тех. даних обох компонентів це не зробиться ніяк. |
slavonk | 10 Січня 2012, о 13:53 |
Користувач |
п.Ігорю дякую за відповідь,але як вийти з цього.Я вцьому-zero. |
Yulianovich | 10 Січня 2012, о 13:58 |
Користувач |
Я бачу оптимальний вихід один - продати динаміки, хоч з втратою в грошах. Ви й так втратили, купивши невідомо що. На помилках вчаться. |
Олександр Соколюк | 26 Січня 2012, о 20:11 |
Користувач |
Доброго здоровя панове! Ось перечитав цю тему бо мені це блиске і знйоме. Я сам в минулому самопальщик з певним непоганим досвідом, як згадаю ті часи (весели, добрі, ПССки, ніяких фонограм, видно хто чого вартий) так ось купити небуло що тай небуло за що, бо ще в школу ходив, то переробив цих самопалів, років з 4 тому остнній зробив. То з свого опиту можу сказати самопал це нетак вже й погано, але що б зробити щось дільш менш людске сам перед треба кучу літератури перелистати і багато спроб и помилок. Якщо засігнути на фірму то не вийде, підрахувати всі затрати вийде дешевше купити готове, і непаритись а нарахунок МАГів то можна їх клипати не гірше самих МАГовців, тим паче що вних прості фільтри як двері і виходять на порядок дишевше чим купити! |
vikto | 26 Січня 2012, о 21:15 |
Користувач |
ті часи. А чим відрізняется готовий акомпонемент псски взятий двома пальцями ві фонограм? це що живий колектив? |
Олександр Соколюк | 27 Січня 2012, о 20:31 |
Користувач |
Ну Щоб взяти двома пальцями на ПСРці то потрибно хотяб якісь музичні поняття мати і було добре видно вкого яки поняття, а зараз будь повним биком геть незнай де нота С чи D, накачав фонограм, закладись клавішами все музикант! За 100 гр. весилля, та безпроблем ще добавте бутилку самогону і залабаїм! От через таких діджеїв і мають тепер музикантів за........ |
TryallKoxxer | 6 Лютого 2012, о 20:40 |
Користувач |
Ясне діло що самопал!!!, але той який рахований, а не ні копійований, чи просто зроблений методом "що було". Якщо взати доуваги якість виконання і комплектуючих китайського дрантя,яке незавжди і в китаї збирають, то думаю те що зробили наші "народні майстри" далеко пішло вперед. |
Олександр Соколюк | 9 Лютого 2012, о 22:57 |
Користувач |
Згідний на всі сто, але всеодно є ризик бо програми розрахунків неварто повністю довірати і буває таке що зробив, а тоді доводиться підкориктовувати! Но повторюсь якщо нема тями неберись бо на авось нічого толкового невийде! |
nik didov | 4 Березня 2012, о 21:45 |
Користувач |
зробив самопали як ви кажите і не зовсім вулики як деякі висловлювались, маговскі динаміки пищалки вінниця фільтра робила теж вінниця і звічить я вам скажу куди тому китаю.... звук залежить не тільки від колонок колонки то є кінцева ланка а треба починати з звукової карти і всього звукового тракту |
Олександр Соколюк | 5 Березня 2012, о 21:31 |
Користувач |
звук залежить не тільки від колонок Згідний на всі СТО, але як ви сказали що драйвера брали разом з фільтрами то це вже неповністю самопал, а частково завоцька робота! Ну і наскільки я правильно зрозумів то ви ящик не розраховували під ваш динамік, а з готового змалювали! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти