Oleg 450 | 15 Березня 2012, о 17:04 |
---|---|
Користувач |
Якщо грати весілля на вулиці двома колоночками 2х смуговими по 500 ват то це називається шо попало а не весілля. Не зовсім підтримую таку думку, бо є авторитетні музиканти і грають суперово на подібній акустиці. Люди не плюються лише через відсутність кіловатів звуку. Головне якість |
unclehaphap | 15 Березня 2012, о 17:27 |
Користувач |
А багато і не погодяться. Залежно яке бачення процесу в замовників та виконавців. Можна так "влупити", що в радіусі 10 км кури місяць нестись не будуть, бо ліпше грає той, хто голосніше грає. Та й господарям буде чим "похвалитись" перед іншими - "яка ж то в мене була музИка". А можна реалізувати на майданчику кілька зон з різним звуковим тиском - одна для танців, інша - для для комфортного спілкування... |
pete fedyshyn | 15 Березня 2012, о 21:22 |
Користувач |
pete fedyshyn до чого те що ви сказали? Мабуть теж, так само граєте весілля колоночками по 300 ват. Позоритесь. Тому й така образа Сказав до того, що ви постійно це піарите. Весіль я не граю останніх 15 років(перед тим грав 10 років) не позорюсь (граємо для себе і друзів на живо (6 чоловік)) І ніякої образи в мене немає...Тільки гіркота іронії.... |
Zh_serhij | 15 Березня 2012, о 21:58 |
Користувач |
Оптимально на весілля потрібний 600 ватний топ+800 ватний саб. З таким комплектом можна ціле життя лабати і горя не знати, як у приміщеннях, так і на вулиці. Думаю такий комплект і потрібний yliy |
pete fedyshyn | 15 Березня 2012, о 22:23 |
Користувач |
На 800 ватний саб достатньо буде 300-400 ватного топа, залежить від частоти поділу |
Zh_serhij | 15 Березня 2012, о 22:35 |
Користувач |
я говорив, яка кількість звуку буде оптимальна для весіль у приміщенні, і на вулиці.
|
pete fedyshyn | 15 Березня 2012, о 22:43 |
Користувач |
я про співвідношення, якщо топ 600, то саб треба не менше кіловата |
sergejkushnir | 15 Березня 2012, о 23:56 |
Користувач |
Це ви описали для приміщення. А я кажу для вулиці..
Не достатньо буде для вулиці. Сам переконався.
Отак буде хорошо
А так взагалі суперово і якісно
|
sergejkushnir | 16 Березня 2012, о 00:09 |
Користувач |
Про які кілька зон йде мова? Дядько хапко ви взагалі були в селі на весіллі що таке говорите? Стоїть шалаш довжиною 30 метрів і шириною 10 метрів в ньому 300-400 чоловік по кругу сидить. 2*500 топи там не те що буде не вистачати їх, а буде дуже слабенько і тихенько. Як магнитофон. Люди навіть не будуть чути в протилежні стороні шалаша що ведучий говорить. Те ж саме празник села. Площадка одна для всіх. десь 15*20 метрів. І вся забита людьми аж кишить. Ніде яблуку впасти. Топи по 500 ват там просто не спроможні озвучити таку масу народу. Це вам не ресторан де вібрують всі стіни й потолок, що навіть 2*500 кажеться забагато |
Богдан Іванишин | 16 Березня 2012, о 01:40 |
Адміністратор |
Сергій не "утріруйте"! Коли ми починали багато років тому - то в "салаші", взагалі без няких мікрхвонів і 500Вт, слва Богу робили таку забаву що будь здоров! При нагоді залию відео де ми троє в салаші на 350 чол без мікрофонів! )))) слабенько і тихенько. Як магнитофон - О виявляється магнитофон звучить тихонько! Еврика! .... А якщо його через пульт і на портали ??? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти